Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 073
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Малко повече инфо, в какво по-точно ще се състои работата и в Vogue.

https://wwd.com/business-news/media/duchess-of-sussex-takes-char … cJ_XQXNqm4ODUlrXk

# 3 016
Колкото и да си бездарен, ако се движиш в правилните кръгове, можеш да стигнеш далеч. Като Мегън.

# 3 017
Едно от итересните неща е, че вътре ще има интервю на Мишел Обама взето от Меган.😃

# 3 018
  • Някъде там
Това което чета, че ще представлява рубриката и ми допада.
Меган не акцентира върху себе си,и не прочетох че ще дава съвети за мода лично тя,а ще акцентира върху други жени.
Темата ще е еднократна, а не ежемесечна рубрика. Жените които ще представи са интересни и мисля, че добре са го измислили.

# 3 019
А-хам, особено малката екоактивистка, която не ходи на училище.

# 3 020
Колкото и да си бездарен, ако се движиш в правилните кръгове, можеш да стигнеш далеч. Като Мегън.
Де да беше само тя! Това може да се каже за всяка една от снахите  в кралските семейства. Какви са уменията и дарбите им няма как да знаем, но всяка една от тях се е движела в правилните кръгове. Не вярвам да са се омъжили за принцовете само заради красивите им очи и усмивки. Grinning

# 3 021
Кейт и Даяна също са сътрудничили на Воуг. Били са на корицата, втората даже няколко пъти.
А Меган ще бъде co-editor за един брой само. Предложили са и да е на корицата, но е отказала, за да не изпъква тя, а други хора.
Това го пише в статията по-горе, не съм си го измислила.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 10:08 от Анонимен

# 3 022
И фотосесия няма. Само една снимка, докато прави нещо:
https://www.instagram.com/p/B0ecYPensdl/?igshid=13ygnuvshydum
Не се вижда бременна ли е, или е след раждането.
Дали и плащат от Вог? 😂😂😂

# 3 023
Ооо, тя ще е в септевриския брой! Не разбрах, в американския Вог или?
Разбира се, че и плащат..

# 3 024
  • Някъде там
В британския.
Тази снимка е стара,просто са я взели за реклама сигурно.Виждала съм я и преди,от старите и снимки е май.
Ще има и нейни предполагам.
Чак пък да и плащат,не вярвам,но знае ли се.
Нали нямат право да им плащат  на особите?

# 3 025
Преди да се публикува съобшението,вероятно е било разрешено от горе.,Вече не виждам причина Мегън да не работи като журналист,блогър и дори актриса.Мисля,че би било правилно да използва само името си,а не титлата,но това са подробности.И за Кейт и останалите се отварят интересни възможности,докато си чакат реда за короната.

# 3 026
Никак не ми харесва на тази снимка.

# 3 027
  • Бургас
Кой питаше за таткото на младоженика ? Бил е на сватбите. Малко е посивял

# 3 028
Не знам дали ще ѝ платят, но на Кари Брадшоу тарифата ѝ беше $4 на дума. 😁

# 3 029
  • На топло
"По случайност" на корицата е Салма Хайек 🙈. Мъжът и "държи" Воуг като основен рекламодател😂.

Много грозна на тази снимка 😳.

Общи условия

Активация на акаунт