Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 311
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 450
Аз ги имам от предишното пускане. Доволна съм.

# 451
  • Варна
Гледах в нета клип на уред за плевене с горещ въздух, това чудо гори тревички между плочи:
https://youtu.be/ZPbk36q971o

# 452
  • до едно тепе
Чиста горелка си е. Би могло да се използва за трева между плочки и на тротоари.  Евентуално между овощни дървета и лози като не се доближава много близо човек- да кажем 30-40 см около стъблото на дървото/ лозата. Но между цветя и зеленчуци си иска ръчичка да скубе. И не трябва да е суха тревата, че ще е като факла.

# 453
  • Бургас
Излишна машинария (според мен) в крайна сметка. Дето ще я мисля майка дали няма да се подпали с тази горелка, мерси съм Grinning

Върнах щипките с цветята и ще търся други, че моите взеха да сдават багажа и наистина ми трябват нови.

# 454
За по-възрастни хора (по-трудно подвижни) такъв уред наистина може да е опасен. Особено при сухи тревички. С нещо подобно, от друго място взето, мой познат щеше да запали едно дърво, тлеели някъде тревички, имал късмет, че видял навреме...

# 455
Леко късно, но по-добре късно, отколкото никога..благодаря на всички, които изказаха мнение за грила отпреди 2 седмици (или 3 Rolling Eyes) - чудесен е!

# 456
Горелката няма да я купувам.

Купих си помощно столче.

Щипки си купувайте от обикновените. Те са най-здрави!

# 457
Леко късно, но по-добре късно, отколкото никога..благодаря на всички, които изказаха мнение за грила отпреди 2 седмици (или 3 Rolling Eyes) - чудесен е!
Какво точно пише на този грил, да не го объркат с по- малкия, че мисля да им звънна да ми го доставят. Благодаря!                                                                 Иначе - някой виждал ли е някъде останала акумулаторната прахосмукачка от предната седмица ( НЕ тая, която е за кола), че от клиентския за пет секунди проверка ми казаха- Няма

# 458
  • Бургас / UK
Сварих днес да купя мрежичките за пране.
Крема за крака (розовия) е страхотен, много съм доволна ...
Казах ви аз тези 3левови кремове са уникални. Heart Eyes

Добре,че тогава ги похвали, че да ги отразя ,иначе изобщо нямаше да ги погледна...Бях се засилила за охлаждащия ,но доста силно миришеше и си взех розовия,че прочетох ,че освен другото и блестял... Mr. Green

Скрит текст:

Здравейте! От принадлежностите за почистване, номер 1, 3 и 5 дали сте ги използвали?  

В къщи имаме,не са от Лидл, но са същите и си ги ползвам доста често,пръскам ламината с препарат и после забърсвам с този уред.Парцалчето се сваля и се пере и като изсъхне се залепва без проблем за следващото почистване  Peace

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 13:37 от *Чефи*

# 459
  • Велико Търново
От принадлежностите за чистене имам точно 1,3 и 5. Вече една година ги ползвам и съм повече от доволна! Хубав свеж цвят са, удобна е телескопичната дръжка и моловете са много хубави! Самата глава с мопс е маневрена и лесно се използва!

# 460
  • Бургас / UK
От принадлежностите за чистене имам точно 1,3 и 5. Вече една година ги ползвам и съм повече от доволна! Хубав свеж цвят са, удобна е телескопичната дръжка и моловете са много хубави! Самата глава с мопс е маневрена и лесно се използва!

+1
Номер 5 ,резервните мопове за номер 3 ли са  newsm78

# 461
  • Велико Търново
Да. А самата пластмасова част на която се захващат е универсален размер и става да се ползва и с други мопчета

# 462
  • Бургас / UK
Да. А самата пластмасова част на която се захващат е универсален размер и става да се ползва и с други мопчета

Благодаря  bouquet Точно това ми беше мисълта да си купя, да имам резервни .

# 463
  • Мадрид / София
Според мен по-практични са моповете с кърпи за еднократна употреба. Чистиш и хвърляш. Няма да переш  и да чакаш да съхне, че се и захабяват с времето тези дето се перат.

# 464
  • Велико Търново
Предишната ми посочи стачка беше такава с кърпички за еднократна употреба. Но аз чистя всеки ден пода у дома ( понякога и два пъти) та ми излизаше солено. Затова с перящи се молове ми е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт