Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 168
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 795
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-22-07-do-28-07-broshura/view/flyer/page/1
Добро утро

Милде за Тета, мляко Нарине за мен.

# 796
  • Стара Загора
Добро утро. Simple Smile

Нарине взех преди няколко дни от Била. Толкова май беше намалената цена по спомен, редовната мисля 1,59 лв.

Тези цветоулавящи кърпички в брошурата имало ли ги е досега? Аз съм доволна от Brite, но снощи нямаше в Елитис да си взема. Simple Smile

Телешки бургери и медальони виждам намалени, ако стигна до Лидл в неделя и има - ще взема. Много ги обичам. Simple Smile

# 797
Нарине ми препоръча лекар. Бях го забравила на масата цял ден. Никакви проблеми...странно...

# 798
  • Плевен
Добро утро! Има ли впечатления от пилата за стъпала от новата брошура? Не знам дали са я пускали преди и за тази ниска цена дали ще върши работа. Приятен ден!

# 799
Добро утро! Има ли впечатления от пилата за стъпала от новата брошура? Не знам дали са я пускали преди и за тази ниска цена дали ще върши работа. Приятен ден!
Сериозно ли питаш ?
Satisfied

# 800
Да докладвам за лампите, ъгловата е със студена светлина, а другите 2 са с топла. Купих средната с гъвкавото рамо и се чудя дали някъде ще мога да намеря лед панелче, което да свети дневно бяло 4000К.

# 801
Добро утро, някой ползвал ли е бамбукови кутии за съхранение. Вкъщи са пласмасови и искам да ги сменя, та въпроса ми е има ли някаква разлика в използването.Благодаря предварително.

# 802
В новата брошура има едно сирене в черна кутия, някой пробвал ли го е? Трябва ми хубаво сирене в тенекия и мола за препоръки може и от друго място.

# 803
  • София
Тая сутрин уж отидох за мъжките панталонки, а взех и 2 рокли - тъмносинята с къдричките и тази на райето. Изглеждат ми хубави, но довечера ще видим. Замислям се и за роклите с дълъг ръкав, но нямах време да ги гледам обстойно. Основно мъже-пенсионери се трупаха на мъжките еспадрили, които изглеждаха доста добре.
Дамските блузи и потници също са хубави.
Мъжките тениски - много скъпи според мен, иначе като качество са ок.
От мъжките панталонки бяха извадили някакви стари партиди в бяло и екрю, много грозни  и с тях бяха затрупали днешните, та едва изрових. Тънички са днешните и много приятни, само дано не са прозрачни, а и дължината е важна, че сме с претенции... Simple Smile

# 804
  • Пловдив
Нарине ми препоръча лекар. Бях го забравила на масата цял ден. Никакви проблеми...странно...
и аз съм с лоши впечатления...

Иначе харесах лаврак, св.вратле...и алкохоли като Узо и Метакса Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 10:34 от mystic woman

# 805
  • София-Младост
И от мен рецепта за сладкиша с овесените ядки :
Няма грам овесени ядки в рецептата;)

# 806
Офертите са нещо много относително. Данонино за пиене (от следващата брошура) е на по-ниска цена от редовната на Ф. напр., но в друг супермаркет близо до нас, редовната му цена е 2.49.
Днес от сайта на Лидл много бавно се зарежда брошурата, разгледах я от друго място.

# 807
  • София
Мнения за парочистачката: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=26967

# 808
добър ден. абе преди имаше едни малки пастетчета /то и ся ги има/ на пикок май с боровинка. спрени ли са какво става. само някакви други има /същата кутийка но не и боровинката/ ?_?

# 809
Няма с боровинка...и аз не намирам.

А..и банския старец на РС са ми спряли. От около месец го няма...

Общи условия

Активация на акаунт