Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 168
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
И от мен рецепта за сладкиша с овесените ядки :
Няма грам овесени ядки в рецептата;)
Дали? Погледна ли удебеленото в скобите, където Чефи е писала какво тя е сложила и какво тя е направила Rolling Eyes

# 811
Вече ми се изчака чакалото да пуснат пак кашкавала с маслините, сега пък и пастета зачезна .. ехх.

# 812
Не знам защо и пуешките наденички изчезват, а се радват на голям успех.
вчера при нас имаше намалено котидж на милбона. ми то било много вкусно!

# 813

Мнения ?

# 814
Пастетчета с боровинка аз съм виждала само в Делукс сериите.
Нареждам се за бонбончета другата седмица, може и омекотител (споделете мнение, ако имате). А да, и телешко.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 15:00 от killpop

# 815
Дрехите от днес не са ли по-скъпи спрямо сходни дрехи от предишни седмици? 🤔 Не много, но с по 5-6 лв. отгоре. Интересно ми стана защо ли.

И мен ме интересува Коколино в Лидл. Да не е като Омо в Лидл. 🤐 Някой пробвал ли е аранчини и гьоза. Гадни ли са? 😃 Зарадвах се на телешкото.

Вече има козе кисело мляко в постоянния асортимент, нов артикул. 🙂

# 816
  • София
ianita93k, аз имам парочистачката от предишно зареждане, през март мисля беше. Много съм доволна засега. Ако не си бях взела, сега щях да купя, защото е две в едно. А на мен ми се наложи да си набавям друга - ръчна, и общо сумата набъбна доста.

# 817
Контейнерчето за вода не е ли малко? На парната ми четка за дрехи е 250 мл и като знам колко бързо се изпарява..кой знае колко пъти ще трябва да презареждам за чистене на жилище. 🤔

# 818
ianita93k, аз имам парочистачката от предишно зареждане, през март мисля беше. Много съм доволна засега. Ако не си бях взела, сега щях да купя, защото е две в едно. А на мен ми се наложи да си набавям друга - ръчна, и общо сумата набъбна доста.
става ли за ламинат?

# 819
  • Асеновград
Тази 2 в 1 досега съм я засичала само в чужбинските брошури, имаше я пролетта в Италия и Гърция.По принцип аз от мойте съм много доволна и от двете и си ги ползвам непрекъснато.Вчера една приятелка ми се хвалише как добре си изпрала бебешката количка с ръчната. Контейнера си е съвсем добре.

# 820
За почистване на пода в един апартамент, не голям, 80 кв. примерно, колко пъти се презарежда контейнерчето? Да се ориентирам.

# 821
  • София
144 кв.м. почиствам с два пъти зареждане, като вторият контейнер не е празен напълно при приключването. Някой сподели наскоро, че си е пригодил стари хавлиени кърпи. Може ли подробности? Колко дебели са, и други такива.

# 822
Дините стават ли, видях че са на 0,49ст?

# 823
Спрей за палатки някъде Disappointed Relieved

# 824
Някои може ли да ми обясни как се ползва тази чистачка с контейнер,може ли да замести кофата с парцала и мопа?и какъв под се чисти,дървен,плочки,балатум,а върху килим може ли?извинявам се за глупавите въпроси но ми стана интересно

Общи условия

Активация на акаунт