Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 163
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 825
Дините стават ли, видях че са на 0,49ст?
Тази, която ние взехме става. Дори е и сравнително сладка.

# 826
Тази, която ние взехме миналата седмица не беше особено хубава, за динята говоря.

Парочистачката може да замести кофата с парцал и ги замества. Аз чистя всякакъв под с нея (не в моята къща, ама не съм и хигиенист, де Grinning), но предимно: дюшеме, плочки; килими (стават като току-що изпрани), но преди това се чисти хубаво с прахосмукачка.
Контейнера го зареждам 2 пъти, като втория път, не го изразходвам целия.
Не знам каква марка е, че е мнооого стара и надписът отдавна се е изтъркал.
Само, когато е чистено с парочистачка бих седнала на пода, тогава ми е чисто чисто Simple Smile.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 20:12 от rovaru

# 827
Благодаря 😊 имам домашен любимец и много косми,засега ползвам прахосмукачка и кофа с парцал но ми се иска да си улесня живота малко,препарат слага ли се в контейнера?

# 828
Благодаря, тогава ще пропусна диня.

# 829
Благодаря 😊 имам домашен любимец и много косми,засега ползвам прахосмукачка и кофа с парцал но ми се иска да си улесня живота малко,препарат слага ли се в контейнера?

Аз не мисля че би си улеснила нещо. Просто ще смениш едно устройство /кофа с парцал/ с друг уред /парочистачка/. Прахосмукачката си остава преди това...задължително.

# 830
  • Варна

На мен ми хареса динята - червена и сладка.

# 831

На мен ми хареса динята - червена и сладка.
От супер огромните ли, или по човешка?

# 832
Ние вчера взехме динята. Около 6 кг, не е много огромна, но не е и от съвсем малките.

# 833
Аз днес от К. Взех малка, на същата цена за килограм

# 834
Ако има контейнер за препарат, може да сложите. Тази не знам дали има.

За втори път забравям да питам: стъклените "тави" хубави ли са?
Някога бях чела, че Марчева препоръчва някакъв червен пипер. Помня, че плика се закопчавал. Има ли такъв пипер? Търся хубав червен пипер. Все са ми едни тъмни и ми миришат тежко.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 22:07 от rovaru

# 835
Моята парочистачка е от 10г сигурно, от Делимано. В началото бях много вдъхновена, но сега така си седи. Да, първо с прахосмукачка минаваш и после с нея. Освежава донякъде цветовете, до да изпира или нещо друго...не. За ламинат и всякакви равни повърхности е добре. За плочки също донякъде. Няма допълнителни неща, после ги пуснаха. Точно те обаче са добре и колежки ги ползват за фугите в банята, за дрехи дебели да се отпуснат и дори изгладят (палта, якета), печките дори си чистят казват, бе много са доволни от малките джаджи, моята няма. Контейнерът за вода обаче е значително по-голям. Чистя доста време и сменям 2 пъти контейнера примерно за хола (с мокет е) около 30м.с трапезарията. Та..не е толкова проблем да го пълниш и слагаш, става лесно. После обаче се пере подложката и това ми е проблем. За косми на кучета и котки мисля не става. По-скоро е за освежаване при основно почистване годишно или там   зависи колко време имате. Моята така си стои,но пак споделям, че допълнителните неща биха ми свършили точно те хубава работа. Иначе за под, не мисля, че си спестяваш нещо.
За подложките май са от някаква материя мекичка и е триъгълна моята. Следващите са с друга големина и резервни трудно се намират.Това също е проблем.Дават 2 или 3 не помня в комплекта. Аз я ползвам вече много рядко (даже и не я ползвам отдавна) та още стават. Но ако често ги ползваш вече е проблем после и май не са евтини. Та.. не бих купила такова чудо сега.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 22:17 от Анонимен

# 836
  • София
Спрей за палатки някъде Disappointed Relieved

Импрегниращия спрей ли имаш предвид? Ако да, имам един неизползван, мога да ти го дам.
Скрит текст:

# 837
  • София
...............
Някога бях чела, че Марчева препоръчва някакъв червен пипер. Помня, че плика се закопчавал. Има ли такъв пипер? Търся хубав червен пипер. Все са ми едни тъмни и ми миришат тежко.
А сега де, изобщо не помня какво съм споделила,  newsm78  сега ползвам един бълг. червен пипер , но е лют, ама е много приятен, слагам около 1 ч.л. и остава приятен послевкус на нещо лютивко, също така много  ползвам и италианското пеперончино, но то вече си е люто определено.

# 838
Двойните скари (тостер, или както там се води), от 2000W, които коментирахме, има 2 бр с нарушена опаковка в лидл-Царево.

# 839
  • Плевен
Вчера видях в Лидл Плевен блендер с цена 55 лв. Имате ли впечатления от него ?

Общи условия

Активация на акаунт