Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 95 359
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Момичета, пак за телескопичната етажерка за баня да попитам. Взех я и я сложихме днес, ама... много халтава изглежда Rolling Eyes Не стои права, а леееко се огъва на дъга, клати се доста лесно и мъжът ми категорично иска да я връщаме, а на мен ми се иска да ѝ дам шанс, че отдавна я исках. Тези, които имат, ще споделят ли отзиви за стабилността или някакво ноу-хау да не шава толкова Flushed

# 181
  • Бургас
Bradata, абсолютно същото е положението и у нас. С окачен таван от гипсокартон сме, който леко поддава при натиск и според мъжа ми това е причината етажерката да не може да се фиксира добре и да се клати. Ще я връщаме категорично.

# 182
  • Бургас
При нас таванът си е нормален, добре приляга централната част и горе и долу, но надолу си се клати и това е Sad

# 183
  • Велико Търново
Само аз ли не виждам нова брошура?! Sad

# 184
# 185
Преди 30-40 мин. нямаше нова брошура, но бяха качени по секции нещата, в предстоящи, американска седмица: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=1058&week=2

# 186
  • София
То реално и сега няма брошура, аз нищо не си харесах ,ще спестя.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 08:09 от Миленски

# 187
  • София
Точно,освен кленов сироп и нахут оък друго нищо,такова нещо не е било.

# 188
Аз ще взема поне 2 от любимите американски сладоледи с бисквитки, бутилка за вода (отдавна ги чакам тези - само 5 лв за ВРА free пластмаса), биричка  Перленбахер, а се чудя и на кутиите за съхранение. Добра цена за такъв голям размер.

# 189
  • Пловдив
Всяка седмица чаршафи...ама тези мн.евтини ми се струват?

# 190
защото не са памучни, за съжаление

# 191
Харесах пижамите и видеорегистратора от новата брошура. По спомен имаше доволни от него миналата година, но може ли ако някой го има все пак да каже отново - добър ли е?

# 192
  • Пловдив
защото не са памучни, за съжаление
пише ранфорс...

# 193
  • 2860 км северно от Екватора
Благодаря за брошурата. Леко рехава или така ми се струва.
За мен памперси, на добра цена са. Друго не видях.

Ако питате за зехтина, пише че е и за готвене  newsm78 тоест не е топ. Laughing

# 194
Аз вече и памперси не вземам от там.. Намерих в града човек, който доставя от Англия на идеални цени.
Нищо не харесах от брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт