Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 363
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не съм вземала от тениските, но ги разгледах, много добре изглеждаха. Не ми харесаха американските им надписи и затова не взех.

# 301
  • Бургас
Ако някой е взел щипки за пране, дали може да сподели стават ли за  дебелите пръчки на таванните простори?

# 302
bradata и мен ме вълнува същота за щипките. Дано някой сподели. Има намалена Нутела голям буркан.
Надявам се и днес да стигна до магазина да видя бельото и грил серията от пилешко месо.
Мерителната кана съм си харесала.

# 303
Ние имаме от предно зареждане щипките, които са в комплект с кошницата. Изобщо не сме доволни - почти всички се счупиха при първо ползване. Пластмасата е много тънка.
За другите щипки не знам.

# 304
Оффф ще търся други щипки в такъв случай. Поне един-два сезона да изкарат.

# 305
  • София
Купете си щипки от dm. Супер са.

# 306
Оффф ще търся други щипки в такъв случай. Поне един-два сезона да изкарат.
Джъмбо имат евтини щипки. Не са много лошим за цената си.

# 307
Аз имам щипки..и с кошницата и без. 100те броя ги държа в килера и като намалеят оборотните, вадя от тях.
Чупят се..хвърчат през терасата...нормално. ..не отдавам значение.
За 4.49 лв какво толкова ги мислите.

# 308
  • Варна
Мъжките тениски са много широки около врата и ако половинът е благословен и си държи на мъжкото жабо, от тези широки  яки вуната изскача. Мен ме дразни, щото моят е такъв, иначе тениските  не мърдат сякаш.

# 309
Магазин за лев, щипки на корем. На късмет, някои стават, някои ... предават Богу дух.
5лв. за щипки не давам, ако не са минимум 100 броя.

# 310
Ако някой е взел щипки за пране, дали може да сподели стават ли за  дебелите пръчки на таванните простори?
Аз съм вземала от стари пускания от тези с цветята, стават за дебели пръчки.

# 311
  • Варна
От най-най-обикновените щипки ползвам аз, дето са захванати по 10 броя на картонче, в различни цветове. Не се чупят, стават за дебелите пръчки, хич не ми трябват изчанчени, скъпи и некачествени.

# 312
  • Асеновград
На стават, погледнах ги тази вечер докато пазарувах.За таванния простор не са подходящи.Преди съм виждала друг вид да пускат по малко бройки те ставаха.

# 313
За това вино в камионче писахте, че е скъпо. На каква цена се намира такава напитка? Камиончето и препоръчаното са на сходна цена - 5 лв. и стотинки за литър.

# 314
Тези с цветята щипките са супер. Отдавна чакам точно тях и взех два пакета. Имам и други видове щипки, но тези са най-здрави ✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт