Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 370
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Аз съм пристрастена към едно друго плодово вино. HUGO,.първо пробвах с едно синьо, не помня с какво беше, но много ми хареса. Белият вариант е с бъз и лайм, червеният с горчив портокал. 3,99 е бутилката. Свежо, леко, не е много сладко. Само не ми го изкупувайте Wink

# 286
  • Козлодуй
Супер само го спомена и веднага тръгнах да го търся как изглежда за да ти го изкупя Simple Smile

# 287
  • Пеликания
Вчера пробвах този крем за крака и стъпала на Cien (розовата опаковка), ама той бил с блестящи частици. Така е който не чете първо Grinning Не се оплаквам, но да споделя Simple Smile

# 288
Вчера пробвах този крем за крака и стъпала на Cien (розовата опаковка), ама той бил с блестящи частици. Така е който не чете първо Grinning Не се оплаквам, но да споделя Simple Smile
И аз забравих да ви кажа, че има лек блясък.  Embarassed А охлаждащия за 3те си лева е супер.

Аз съм пристрастена към едно друго плодово вино. HUGO,.първо пробвах с едно синьо, не помня с какво беше, но много ми хареса. Белият вариант е с бъз и лайм, червеният с горчив портокал. 3,99 е бутилката. Свежо, леко, не е много сладко. Само не ми го изкупувайте Wink
От Лидъл ли?
Аз съм на пино гриджо с някакви плодови нишки, от Кауфланд 5-7лв.

# 289
  • София
Споко, точно това с портокала хич не ми хареса, има вкус на сироп за кашлица.

# 290
Другата седмица нищичко не ми харесва, а така се надявах да има най-проста хладилна чанта.

Хладилни чанти има в Джъмбо - шарени, едноцветни, малки и големи.

# 291
  • Мадрид / София
Днес при нас се появиха крем-гела за крака и от двата вида. Взех, да не остана по-назад, взех и един акондисионадор за коса в малка опаковка, удобен за пътуващи. Бяха и позаредили от американската седмица доста неща, въпреки, че е от утре при нас. Останаха някои неща за утре.

# 292
Момичета, днес загледах едни ароматни стелки за крака, 5 чифта за около 4 лв. Пропуснала съм когато са ги пускали. Имаше извадена една и наистина ухаеше. Някой купувал ли е да изкаже мнение.
Тънки са, но дали не са за едно обуване само.

# 293
Здравейте! Някой има ли впечатления от сушилника за дрехи от вчера? Интересува ме дали е стабилен.

# 294
  • In transit

Да ви питам какво правите със стъклените купички от крем брюле? Подарих на всички приятелки и нямам идея какво да правя останалите?

оФ......... що не съм ти от приятелките Grinning
Ако видиш зора - мятай насам ...
[/quote]
Нямаш проблеми, ще те уредя. Даже сме от един град Simple Smile

# 295
  • софия
Другата седмица нищичко не ми харесва, а така се надявах да има най-проста хладилна чанта.
Благодаря, но все пак искам и да е твърда и качествена Simple Smile

# 296
  • Асеновград
Благодаря, но все пак искам и да е твърда и качествена Simple Smile
Скрит текст:
Jusk имам няколко от различни места купувани най качествената е тяхната.Като говоря за хладилна чанта а не хладилна кутия.

# 297
Отзив за 2 продукта за грил- средиземноморски кюфтета с топено сирене и грил -наденички с бекон и кашкавал. Първите изпекох без проблем на контактен грил, с вторите пак нямах успех, все им изтича кашкавала. Преди време съм пекла такива и в печка, и на парти-грил, ами все изтича доста от кашкавала или трябва съвсем набързо да се запекат, обаче не обичам полусурови неща.

# 298
Каква им е цената?

Топовете от миналата седмица по 2 броя се оказаха с много некачествена дантела - ластиците излязоха още след първо пране на 40 градуса и в мрежа за пране. Много ме е яд, трябват ми.
Аз ги прах на 60 градуса, без мрежа, за да се посвият малко, че се надцених и купих Л. Нищо им  няма, даже не се свиха, цикламен и розов са.Да не би различните цветове да са различно качество...

# 299
Някой дали е  взимал от мъжките тениски, тези които са без якичката? Впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт