Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 370
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Е, то си е Фрутино. За лятото ми харесва 😄. Пия го силно охладено с плодове вътре.

# 271
  • Пеликания
От кога има Frutino в Lidl? Или е само тези камиончета?
Аз много харесвам бялото с праскова и манго и розето, мога цял ден да ги пия Grinning Лекичко и сладко Simple Smile

# 272
А, ако е такова няма да ми хареса, то тва на Домейн Бояр е направо компот.
Според мен е същото, на Домейн бояр е, не съм хванала съдържание обаче

# 273
  • shumen
Тези бутилки и аз харесах.Дано са читави само,че купих едно излезе боклук.

# 274
Лампата на мелниците е много удобна. Някой беше питал нагоре. Като готвиш, виждаш идеално колко пада в тенджерата/тигана.

За пърженето - пробвайте в керамична тенджера. От шест години съм с една и не е мръднала.

# 275
  • Асеновград
Тези бутилки и аз харесах.Дано са читави само,че купих едно излезе боклук.
Имам 6 такива нямат проблем.Почиствам ги със топла вода в която сипвам лъжичка сол, светват. Само едната година бях взела 2 бр. ярко зелени, които и двете се спукаха още първата седмица явно бяха производство на друга фирма капачката леко се различаваше. Иначе са любимите ми бутилки

# 276
  • София-в сърцата на моите деца
За кокосовото масло писах малко по-назад къде може да се намери, само че е малко по-скъпо, към 22.45 за 1 л. И доколкото видях, през целия юли ще го предлагат на тази цена.
Скрит текст:
В Ремедиум, имат и онлайн доставки
В Лидл свършило ли се е ?

# 277
  • Варна

Да ви питам какво правите със стъклените купички от крем брюле? Подарих на всички приятелки и нямам идея какво да правя останалите?
[/quote]

оФ......... що не съм ти от приятелките Grinning
Ако видиш зора - мятай насам ...

# 278
  • Бургас
Винената напитка (вино и плодов сок смес) в камиончета си е Фрутино, от което иначе има по-богат асортимент в бутилки (не в Лидл). Аз такова точно обичам да пия - леко и сладко, но в камионче излиза по-скъпо и си карам на бутилки Wink

Пъстървата XXL си е чудесна! Нямаше никакъв дъх и вчера опаткахме една тарелка със салвия, прошуто и лимон - чуд-нич-ка!

# 279
2 вида са камионите, но ми се видяха скъпи, ще си карам на кауфланските бутилчета.

# 280
Каква им е цената?

Топовете от миналата седмица по 2 броя се оказаха с много некачествена дантела - ластиците излязоха още след първо пране на 40 градуса и в мрежа за пране. Много ме е яд, трябват ми.

# 281
Не знам дали е свършило, аз кокосово масло не съм търсила. Но тук все се пита за него и пишат, че не го намират. Затова писах за алтернативен вариант.

# 282
Забравих, нещу около 15тина лева.

# 283
  • Козлодуй
12.99 са камионите  Simple Smile

# 284
Благодаря, че писа.
Аз гледах и малиновото вино и се обърках в цените им... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт