Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 377
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 255
Някой с оплакване от пъстървата XXL? Пекох на скара, но ММ мрънка, че имала дъх... аз само я пробвах и според мен е ОК.
Вечерях пъпеш, намален на 1.29 май беше, супер е - сладък и сочен.

# 256
Тая година нямам ни един лош пъпеш купен. А не съм фен на пъпешите. Но като тази година толкова пъпеши никога не съм яла. Всяка вечер изяждаме по един тримата.

# 257
  • Велико Търново
Виното в камионче не е моето, определено! Много ми беше сладко.

# 258
Ще видя къде са паркирани камиончетата, благодаря за снимката.  Hug

# 259
  • Козлодуй
Да точно нея имам на в предвид ръчната Акумулаторна прахосмукачка препоръчвам я с двете ръце - щом я изкараха веднага си купих нова но аз я ползвам много Simple Smile

В брошурата е изобразена, с накрайник за включване в запалка.. newsm78

Неее бялата от тази седмица се включва в обикновен контакт и вече я купих а следващата седмица има такава за кола ама червена Simple Smile

# 260
  • Варна
Сладко вино е точно като за мен, обаче колко литра са тези камиончета?

# 261
Това в камиончето не се ли води винена напитка, не вино? Може и да бъркам, какъв е съставът?

# 262
  • Пловдив
Вдигам питането за бургерите пак.... все някой трябва да ги е пробвал... не се срамувайте, кажете си Grinning

Бургерите ги купувам редовно. Печем и ядем, засега сме живи с ММ. Снощи пак имах и ги направих на нещо като пица от месо.
Разплесках, отгоре - гъби, кис. краставички, кашкавал и сосче. Доста вино изпиха.
С бургера по-бюджетно ли излиза, отколкото с кайма?

# 263
Сладко вино е точно като за мен, обаче колко литра са тези камиончета?
Ще ги издиря днес и ще докладвам, въпреки че не знам какво е "винена напитка"  newsm78

# 264
  • Пловдив
Аз снощи ни кремчета за крака открих, ни кокосово масло.Нямаше и кой да питам...

# 265
Предполагам, че ще е нещо като Фрутинето - ароматизирана напитка на винена основа с плодов сок:
http://www.meik98wines.com/ароматизирана-напитка-на-винена-основа-розе-с-плодов-сок-ягода-и-малина-фрутино-0-75л-домейн-бойар-българия_18870

# 266
  • Варна
А, ако е такова няма да ми хареса, то тва на Домейн Бояр е направо компот.

# 267
Здравейте!

Преди години бях купила от Лидл спално бельо от памучен сатен и много ги харесахме. След това обаче не съм попадала на такива чаршафи. Имате ли наблюдение дали пускат периодично или изобщо не?

# 268
Пролетта имаше Памучен сатен комплекти. Цената беше близка до подобни комплекти в Юск или Икеа.

# 269
За кокосовото масло писах малко по-назад къде може да се намери, само че е малко по-скъпо, към 22.45 за 1 л. И доколкото видях, през целия юли ще го предлагат на тази цена.
Скрит текст:
В Ремедиум, имат и онлайн доставки

Общи условия

Активация на акаунт