Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 95 331
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 240
Кои са скъпи, гледам, че разликата с Лидълските е 1лв?

# 241
Благодаря, Лъки! Не са пробвани и аз недостатък търсех, но не открих.

Лидълските са 5 бр.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 19:21 от rovaru

# 242
Аз си взех на същата цена от Метро, но май им е време за хвърляне, ластиците станаха на нищо...

# 243
  • 2860 км северно от Екватора
В нашия филиал има само един кош с червени етикети и там са предимно дефектни или неугледни стоки. Не съм виждала нещо хубаво да е чисто и с оригинален етикет.

# 244
  • софия
Другата седмица нищичко не ми харесва, а така се надявах да има най-проста хладилна чанта.

# 245
  • Пловдив
Купих си розе с ягода и малина в камионче Blush Изобщо нямах намерение, но ме изкуши. Някой опитвал ли го е, как е?

Смениха ми слушалките по рекламацията с нови 😊 Отидох да си ги взема и хоп - розенце Grinning

# 246
  • Варна
Аз отидох защото е четвъртък, но се върнах с рокля (приличам на баба с нея, ше я ползвам за работа в градината) и калъфи за съхранение на завивките. Големи са обаче, събират всичко, но нямам толкова широки шкафове, ще идат под матрака ..

# 247
  • София
Купих си розе с ягода и малина в камионче Blush Изобщо нямах намерение, но ме изкуши. Някой опитвал ли го е, как е?

Смениха ми слушалките по рекламацията с нови 😊 Отидох да си ги взема и хоп - розенце Grinning
Е нали ти си си купила чакаме да споделиш твоето мнение.

# 248
  • Пловдив
Е нали ти си си купила чакаме да споделиш твоето мнение.

Да, ще споделя като го опитам, но, ако имам някакъв отзив, ще имам представа какво да очаквам Simple Smile

# 249
  • Враца
Да точно нея имам на в предвид ръчната Акумулаторна прахосмукачка препоръчвам я с двете ръце - щом я изкараха веднага си купих нова но аз я ползвам много Simple Smile

В брошурата е изобразена, с накрайник за включване в запалка.. newsm78

# 250
  • In transit
Да точно нея имам на в предвид ръчната Акумулаторна прахосмукачка препоръчвам я с двете ръце - щом я изкараха веднага си купих нова но аз я ползвам много Simple Smile

В брошурата е изобразена, с накрайник за включване в запалка.. newsm78
Тази е от другата седмица. От днес е горната акумулаторната.

Да ви питам какво правите със стъклените купички от крем брюле? Подарих на всички приятелки и нямам идея какво да правя останалите?

# 251
  • София
Винцето си го бива. 😉😄

# 252
  • 2860 км северно от Екватора
Винцето си го бива. 😉😄
Снимайте бутилката, да не се лутаме в търсене. Peace

# 253
  • София
Вдигам питането за бургерите пак.... все някой трябва да ги е пробвал... не се срамувайте, кажете си Grinning

Бургерите ги купувам редовно. Печем и ядем, засега сме живи с ММ. Снощи пак имах и ги направих на нещо като пица от месо.
Разплесках, отгоре - гъби, кис. краставички, кашкавал и сосче. Доста вино изпиха.

# 254
  • Пловдив
Винцето си го бива. 😉😄
Снимайте бутилката, да не се лутаме в търсене. Peace

Камионче е, не бутилка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт