Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 317
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Някой да има този уред? За плевене ми трябва предимно.

Реа, за градина не става това чудо, това е мое мнение. Виж последните ми мнения - за това чудо са ...

# 391
Вкъщи се харесва безалкохолната бира на Аргус на 0,71ст. Цяла седмица не могат да смогнат да я зареждат в нашия Лидл.

# 392
Снощи се наложи да пия безалкохолна бира и пак си зададох въпроса защо е нужно да я има въобще?

# 393
  • have faith and be patient ..
Аз немските бирички в комплект по 6 перилен..нещо си ,много ги тача

# 394
Снощи се наложи да пия безалкохолна бира и пак си зададох въпроса защо е нужно да я има въобще?

отврат са. понякога даваме на децата загорка зеро, тя е най-поносима Wink

# 395
В момента моят приятел не трябва да пие алкохол поради здравословни причини. И преди това пробва такъв вид, само че на Heineken и му хареса. Вкъщи не сме много по алкохола, така че не ни бърка, че е безалкохолна. Вкусът е същият, само дето си с ясна глава. Иначе Corona-та ни е любима, не като нашите горчилки.

# 396
нищо общо няма като вкус без с алкохолната бира. и хубавата бира е горчива Wink

# 397
  • София
А аз харесвам само безалкохолна бира...за мен е разкошна, ама сега вкус...

# 398
А аз харесвам само безалкохолна бира...за мен е разкошна, ама сега вкус...

личи си кой не е по пиенето Wink. но вкусове разни, някои пият вино с плодов сок и други извращения за непиещи.
пак казвам - истинската бира няма нищо общо като вкус с тези ...другите /да не казвам бълвочи/.

# 399
  • София
Не разбрах кои бири са  хубави (вкусни) Simple Smile Някакси не ми се рискува с 6 бири накуп.
- май няма непастьоризирана в пост. асортимент.  Зеления Аргус кенче,  непаст. - от промото е бил добър.

ПП: Аз чакам безалкохолна водка  да пуснат, за да пропия и аз Grinning
А и да има какво да се чепрят децата, като пием и ние... майко мила... Санкта симплицитас..

# 400
Алкохолът да не е само бирата? Вкъщи винаги домашно вино, уиски и водка. При нас е рядко, но качествено. Grinning

Вчера взех от сладоледа с бисквитата - не е никак лош. Ще се купува.

# 401
Сладолед от Лидл -не !
Имам усещането, че е някаква смес от масла, които не се разтопявят и при 30градуса Т

# 402
Сладолед от Берьозка...сметанов. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 403
Има чудесни безалкохолни бири, които изобщо не се отличават по вкус от алкохолните такива. Най-добра за мен е безалкохолната на Stella Artois, но и Bitburger-a не ѝ отстъпва никак.
Иначе, за мен безалкохолната бира си е много смислена напитка за през деня. Но признавам, че плодовите извращения и аз не ги разбирам.

# 404
Защо не пиете сок..като не можете алкохол. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт