Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 324
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 375
  • София
...................
Според мен - не, има по-добра която ползвам.
Коя е?
[/quote]
Ползвам всичко само на тази фирма, нищо друго. Повече от доволна съм, сега цената... друга е.

Скрит текст:
[/spoiler]

# 376
  • shumen
Брадата,благодаря.Ще взема този път тогава шише на младежа и да видим колко ще издържи.

# 377
За консервите компас - вчера отворих едната такава в собствен сос и изобщо не ми хареса. Беше суха, със странен тъмен цвят. Не знам причината, но не беше добра. Друг път не съм попадала на такава (от същата разфасовка).

# 378
  • Бургас
Взех си от щипките с цветя, ама тази партида ли са с "чудно" качество или аз нещо не съм в час? Всички стоят на една страна, много нестабилни и  "играещи" Rolling Eyes

Скрит текст:

# 379
  • София
Спешен  въпрос - купих някакви вакумирани, мариновани ребърца.
Скъпия иска да му ги приготвя за довечера - ама как?
Имам открита скара на балкона и малка печка/тип Раховец/.
Няма проблеми да си ползвам скарата, но дали ще  се изпекат?
А на фурната в тавичка - трябва ли да слагам течност и фолио?

# 380
Спешен  въпрос - купих някакви вакумирани, мариновани ребърца.
Скъпия иска да му ги приготвя за довечера - ама как?
Имам открита скара на балкона и малка печка/тип Раховец/.
Няма проблеми да си ползвам скарата, но дали ще  се изпекат?
А на фурната в тавичка - трябва ли да слагам течност и фолио?
Те са мазни, ще станат и в раховеца (без течности), но определено на скара са по вкусни. Аз бих ги метнала на скарата.  Peace

# 381
На тия ребра почти няма месо. Няма шанс да останат сурови. Иначе са ми много вкусни.

# 382
  • Враца
Взех си от щипките с цветя, ама тази партида ли са с "чудно" качество или аз нещо не съм в час? Всички стоят на една страна, много нестабилни и  "играещи" Rolling Eyes

Скрит текст:

За мен , тези щипки са подобни визуално, но с различно качество, от пусканите преди години.  Peace

# 383
Дали мога да се доверя на мариновано месо от Лидл. 🤔 От други вериги не бих. Чела съм невероятни гадости кое месо се маринова, за да се продаде.

# 384

Скрит текст:

Вчера бях до магазина и реших да ги погледна
тези  щипки и на мен ми направиха същото впечатление.

# 385
На мен лично маринатата не ми допада - то мед, то сладости....мерси съм. Освен това маринованото е и винаги по-скъпо като цена за кг.
Като махнем горните две неща, не би ме бъркало лично мен.

# 386
  • have faith and be patient ..
Дали мога да се доверя на мариновано месо от Лидл. 🤔 От други вериги не бих. Чела съм невероятни гадости кое месо се маринова, за да се продаде.

Не обичам готови мариновани понеже не мога да видя и преценя вида на месото , и аз знам че мариноват само старото месо .. нямам информация от първа ръка де ..а и кой знае какви гадости има в тези маринати

# 387
Мариноаните меса от грил серията   винаги имат разни екстри в състава. Иначе поне тази серия би трябвало да е с прясно месо.
Аз предпочитам сама да овкусявам.
Ребрата са с малко месо, да не кажа никакво. Иначе са вкусни.
Ощипците се оказаха също много вкусно нещо, тествахме снощи.

# 388
Някой да има този уред? За плевене ми трябва предимно.

# 389
  • София
Има ли добри бири от цитираните? Патронас ми е фаворите, но не съм пробвал всички Перленбехери.
Не знам защо не предлагат изстудена от тези марки бира, а само някакви бг бълвочи.

Скрит текст:

Този комплект заслужава ли си? Гледам е 15см, което е доста добре.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=26162

Ако ми хареса - мога ли да я купя с ваучери (май спряха да продават нехранителни)?

Общи условия

Активация на акаунт