Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 343
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Хубав ли е сладоледът сандвич Джелатели? (За един каприз питам 😄).
Иначе взех авокадо в мрежа на 3.99 и намалени чери доматки.

Аз много го харесах. Бисквитата е супер, мека и напомня леко какаовата Закуска, сладоледа е приятно сладък и не натъртва. Бързо се отпуска и изчезва за 2 минути. Simple Smile)) Толкова вкусен ми е сандвича на Чичо Чарли.

# 361
  • Враца
Някой използва ли фритюрник с горещ въздух? Моля за отзиви и освен за картофки, за друго може ли да се използва?

Може, за месо, кюфтета, наденички, пържолки, тиквички, гъби пълнени, пукани люти чушлета, сандвичи.  Peace

# 362
Благодаря, Iv4enceto_91, ще пробваме този сладолед.
Имам и аз питане за фритюрника с горещ въздух - картофките като печени ли стават или приличат на пържените?

# 363
Ние имаме от предно зареждане щипките, които са в комплект с кошницата. Изобщо не сме доволни - почти всички се счупиха при първо ползване. Пластмасата е много тънка.
За другите щипки не знам.
И аз не съм доволна от тях.

Сладоледът-сандвич се харесва в нас. Миналата година го "открихме" и често взимахме от него.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 19:48 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 364
Гледам соларните лампи се застояват. Не ги бива ли? Трябват ми и не знам какви да взема.

# 365
Взех този сладолед от XXL промоцията. Като крем ми е....иначе бисквитката е вкусна.

# 366
Риба тон консерва колко парички беше?

# 367
  • Пеликания

6,89 е тази на Compass, 3-те броя.

# 368

За тяхната марка питам

# 369
  • София

Имам и аз питане за фритюрника с горещ въздух - картофките като печени ли стават или приличат на пържените?

За мене стават като пържени. Но не домашни, а като от Макдоналдс или подобни вериги. Когато ги ядох бяха взели някакви замразени от фризер и ги направиха. Но става бавно процедурата. Ако са повече гости - една част хапват, другите чакаме. Ние бяхме 8 души и на 2 тура ги пържиха.
ПП - единичната риба тон май беше около 2.50 лв.

# 370
  • Пеликания
На тяхната марка имат някаква нова, която взех. И останалите видове са някъде там.

# 371
Мерси , май са сменили опаковката...но и цената е нагоре

# 372

За тяхната марка питам

Точно тази е 2,99лв. Често взимам.

# 373
И аз взимах преди но я пускаха на промо даже по 2 лв понякога...вече много рядко ходя в Лидл и се чудех..

# 374
И аз взимах преди но я пускаха на промо даже по 2 лв понякога...вече много рядко ходя в Лидл и се чудех..
Сега има 3 бр компас на промоция, обаче са 2 бр в собствен сос и 1 във олио. Не знам върши ли работа така.

Общи условия

Активация на акаунт