Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 301
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Ах тези кроасани с маслото - дяволска работа. Новата бариера е кофти при нас, подходът е се радиус и аз май трудно ще заставам без да трябва да сляза от колата за билет.

# 481
  • Буркина Фасо
Ах тези кроасани с маслото - дяволска работа. Новата бариера е кофти при нас, подходът е се радиус и аз май трудно ще заставам без да трябва да сляза от колата за билет.
това не го разбрах.  newsm78

# 482
Слагат бариери за вход/изход към паркингите на лидл. Аз като пешеходец ги одобрявам - доста по-спокойно се преминава до входа на магазина, няма автомобили от ляво и от дясно, които ти бибипкат, докато ти на пребежки притичваш...

# 483
  • Варна
това не го разбрах.  newsm78
Походът към паркинга не е права отсечка да можеш да се доближиш до автомата за билет на една ръка разстояние за отваряне на бариерата. Ще влизам през втория подход, сякаш е по-удобен. И аз одобрявам бариерите.

# 484
  • велико търново
Консерва царевица на Чира 340 гр. Много стара .Зърната са ,,дърти,,. Не препоръчвам.

# 485
  • Мадрид / София
Едно запитване офф, за което се извинявам, но е за на бързо, та:
На тестото за пърленките слага ли се мая?

# 486
  • София
Едно запитване офф, за което се извинявам, но е за на бързо, та:
На тестото за пърленките слага ли се мая?
Аз слагам, но може да се направят и содени.

# 487
Аз слагам част от кубче мая, не от сухата.

# 488
  • Варна, Пловдив

Благодаря, щеше ми се да е по-високо от 28см, а така да ми хареса цвета, но не ми върши работа.

# 489
  • shumen
Брадата,аз на таванните простори простирам без щипки,ако може.

# 490
  • Бургас
Дани, чудесно, ама при нас доста духа обикновено и без щипки на отворена тераса не става Wink

# 491
В Сливен в единия Лидл имаше акумулаторна прахосмукачка.

# 492
  • Варна
Вчера си взех от пъстрите соларни лампи, дето са по 5 броя, едната не свети. Много ме е яд, сега трябва да се разхождам да ги сменям.

# 493
  • have faith and be patient ..
И аз купих соларни крушчици .. светещите ми маркуч от К нещо едва креташе и го смених , не съм очарована понеже преобладават зелени светлини , синьо-лилавата гама почти я няма ,цветовете се сменят постоянно забравих да уточня,иначе светят супер силно само с първоначалния си заряд , днес като ги напече силно слънцето ще ги видя

# 494
  • Варна
Силно светят и моите, много ми харесват, ама пусто тая синята... И за гирлянда се чудех, но понеже сменя цветовете се отказах, ще стана разногледа Crazy Стига ми една пеперуда дето си мени цвета.

Общи условия

Активация на акаунт