Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 296
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 540
Дълги години карах с анатомична възглавница от мемори пяна от Метро, на тяхната марка Тарингтън Хаус, много удобна и не е мръднала.

# 541
Lemi и аз бях с такава възглавница и наистина бях доволна след дълго ползване реших да обновя и си купих отново от метро но на марка essence sleep със слой охлаждаш гел и с тази се родих и аз и мъжът ми много сме доволни и на същата марка взехме и топ матрак и сега се наспиваме добре Simple Smile

# 542
  • София
Ущипците изпекох на контактния лидълски грил.
Една част от кашкавала изтече, но след това се превърна
в кашкавален хрупкав чипс, който се отдели лесно от плочата.

Дълги години карах с анатомична възглавница от мемори пяна от Метро, на тяхната марка Тарингтън Хаус, много удобна и не е мръднала.

Мемори пяната запарва ли, че напоследък все ми се поти главата?

# 543
Аз имам малко тъп въпрос. Grinning Току-що си разопаковах тенджерата с илаг покритие и докато я миех забелязах, че отвътре стените й са много по-грапави от дъното. Това нормално ли е? Досегашните ми незалепващи съдове винаги са били равномерни и еднакви.

# 544
Имам възглавница от мемори пяна и запарва. По-точно - през нея не може да премине никаква течност, така че остава отгоре (в случай, че човек се изпоти).

# 545
Преди малко в Черешката разбиваха орехи в чопър..нали накой спореше че хич не ставало...😆
Ами става си  идеално... 😉

# 546
То не е до спор, а до функционалност на конкретния уред. Има чопър и чопър, блендер и блендер... автомобил и автомобил. Laughing В моя не става.

# 547
Ми хвърли го..за какво ти е 😃

# 548
  • Мадрид / София
Имам възглавница от мемори пяна и запарва. По-точно - през нея не може да премине никаква течност, така че остава отгоре (в случай, че човек се изпоти).
Да допълня, че към тях има памучна калъфка, която се сменя.

# 549
Има калъфки, да, но това не винаги е достатъчно. За лятото ще й трябва по-скоро хавлиена калъфка... Затова и не я ползвам в момента.

# 550
  • Буркина Фасо
Преди малко в Черешката разбиваха орехи в чопър..нали накой спореше че хич не ставало...😆
Ами става си  идеално... 😉
в пасатор бе  #Cussing out

# 551
С пасатор..баба ти. Преди това с чопър...

# 552
Лешниците ги мъчи с пасатора, не е ясно с какво успя. Grinning

# 553
Ми хвърли го..за какво ти е 😃
Ааа, не, моят е перфектен за нуждите ми. Набрашнени орехи не ми трябват. Smiley

# 554
  • Mostly in my mind
На мен в робот ми се разбиват много добре всякакви ядки. Ама много части, много миене. Няма угодия.

Общи условия

Активация на акаунт