Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 262
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 555
  • Мадрид / София
Я си вземете една гаванка и си счукайте ядките както си му е редът. Какви са тези глезотии - чопър и пасатор 😉

# 556
Всичко ръгам в нутрибулета и нямам проблеми.Прави ги на брашно ядките.Ако искам по едри в чопъра и готово.

# 557
По нашия край му казваме хаванче,  Laughing Laughing Laughing обаче аз си ползвам пасатор. За бебешка храна. Ядки не хабя за такива глупости. Лешниците се рупат цели. Heart Eyes

# 558
  • Буркина Фасо
На мен в робот ми се разбиват много добре всякакви ядки. Ама много части, много миене. Няма угодия.
на пяна ли ги разбиваш ?  hahaha

# 559
  • Mostly in my mind
На мен в робот ми се разбиват много добре всякакви ядки. Ама много части, много миене. Няма угодия.
на пяна ли ги разбиваш ?  hahaha
Не, има и метален нож. Все едно са в чопър. Wink

# 560

Мемори пяната запарва ли, че напоследък все ми се поти главата?
Нямам такива оплаквания от тази конкретно, а други не съм пробвала.
Мислиш, че е от възглавница ли потенето Thinking

likeawind, да не е iSleep марката?

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 08:01 от Lemy

# 561
  • Мадрид / София
По нашия край му казваме хаванче,  Laughing Laughing Laughing обаче аз си ползвам пасатор. За бебешка храна. Ядки не хабя за такива глупости. Лешниците се рупат цели. Heart Eyes
Хаванчето е метално, а гаванката е дървена. Иначе еднаква работа вършат, като с хаванчето можеш и пирони да забиваш примерно.

# 562
  • shumen
Ядки не меля аз.
Днеска минах и взех пъпеш от Лидл и беше чудесен.

# 563
Lemi марката е  като възглавницата essence sleep имаше оферта 2 за 1 и се комбинирахме с друго семейство,останах много доволна:-)
имам чопър от лидъл от една серия с много свежи цветове,моят е ментово зелен,меля редовно ядки в него и то микс добавям и фурми и си правя сурови бонбони  стават разкошни ...

# 564
  • Варна
Това къде го пише? Според тълковния речник е просто съд с форма на купа, придружен от лост за размачкване, не пише и дума за материала, от който е направено. И в наше село хаванче казваме и на дървените, и на металните.

# 565
Озовах се силно прегладняла в Лидл и се случи чудото да се загледам в специалитетите от американската седмица. 😂 Вие какво купувате? Има някаква инстантна картофена манджа с прах от месо...😂, също и сосове за барбекю - нещо запомнящо се има ли в тях...американските палачинки твърде малко не са ли за тази цена....

# 566
Само хамбургерите съм купувала и едни замразени навити картофи ,ами за мързеливи гладни моменти стават,американски палачинки си правя в къщи и стават страхотни

# 567
От американските неща харесваме пикантните бутчета,всеки път зареждам от тях ,бързо се запичат във фурната. Пробвахме хамбургерите от свинско месо(че има и пилешки) не са лоши . Хлебчета и кренвирши за хот дог и палачинки ,но едва ли ще повторим.
Кленовия сироп хубав ли е?

# 568
  • София

Мемори пяната запарва ли, че напоследък все ми се поти главата?
Нямам такива оплаквания от тази конкретно, а други не съм пробвала.
Мислиш, че е от възглавница ли потенето Thinking

А, то със сигурност не е причината само във възглавницата,
а в нещо, наречено ЕГН, но възглавницата определено има
значение. Sweat Smile

# 569
  • София
Това къде го пише? Според тълковния речник е просто съд с форма на купа, придружен от лост за размачкване, не пише и дума за материала, от който е направено. И в наше село хаванче казваме и на дървените, и на металните.
Хаванчето е метално, винаги така си е било,  така зная, а другото е дървено чукало, а третото е мраморно и е... не знам как е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт