Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 254
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Враца
Чакам мъжките потници аз,
ама тая година или ги пропуснах или не ги е имало изобщо.  newsm78

Благодаря за брошурата.  bouquet

# 572
По нашия край му казваме хаванче,  Laughing Laughing Laughing обаче аз си ползвам пасатор. За бебешка храна. Ядки не хабя за такива глупости. Лешниците се рупат цели. Heart Eyes
Хаванчето е метално, а гаванката е дървена. Иначе еднаква работа вършат, като с хаванчето можеш и пирони да забиваш примерно.
Глупости. Хаванчето си е дървено, даже баба ми си счуква чесън в него и до днес. Пироните мисля, че ги забива с теслата.  Grinning

Новата брошура само кафе Лаваца харесах, но то не е промоция 6.99лв си е близо до рдовната цена. Не ги е срам. #2gunfire

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 08:22 от So Lucky*

# 573
Сиропът с аромат на бъз дали е от бъз?

# 574
  • Плевен
Здравейте, нахлуваме в темата с въпрос😁. Преди месец, купих бадемово брашно от Лидл, но сега не го намирам в магазина, и персонала не можа да ми даде адекватен отговор. Знаете ли дали го има постоянно?

# 575
  • Варна
Здравейте, нахлуваме в темата с въпрос😁. Преди месец, купих бадемово брашно от Лидл, но сега не го намирам в магазина, и персонала не можа да ми даде адекватен отговор. Знаете ли дали го има постоянно?

В нашия Лидл няма бадемово брашно от месеци. Последно февруари взех.
Приятелка си мели брашно от пакетчетата счукани бадеми 100гр за 1.99лв. Реших и аз да взема, но открих вътре пеперуди и ги върнах, така, че гледайте добре при покупка.

# 576
  • София

За съжаление напоследък го няма по всяко време. Ту се появява,
ту изчезва, няма система. Възможно е в някой от филиалите да
има останало, ако ти се обикаля.

# 577
Здравейте!
От другата седмица съм любопитна за дрехите лен и памук смес. Пуешко бутче ще има като гледам намалено.
Днес някой видя ли вече пижамите? От предишните имаше останали - не одобрих материята. Искам мек памук.
Прави ми впечатление лошото качество на плодовете и зеленчуците напоследък. Инцидентно ми се налага да купя нещо и все с компромис.

# 578
  • Варна
Хаванчето е метално, винаги така си е било,  така зная, а другото е дървено чукало, а третото е мраморно и е... не знам как е. Wink
Това са някакви местни схващания Wink Какво ще рече "винаги така е било", в нито един речник не пише подобно нещо Grinning Все едно да кажеш, че чашата е само стъклена, а ако е порцеланова се нарича купа.
Някой ходи ли за чаршафите?

# 579
Хаванчето е метално, винаги така си е било,  така зная, а другото е дървено чукало, а третото е мраморно и е... не знам как е. Wink
Това са някакви местни схващания Wink Какво ще рече "винаги така е било", в нито един речник не пише подобно нещо Grinning Все едно да кажеш, че чашата е само стъклена, а ако е порцеланова се нарича купа.
Някой ходи ли за чаршафите?

изтрещяхте Wink
хаванче винаги е било общото название, поради което към него за яснота се пляска и прилагателно, което да укаже вида на хаванчето /дървено хаванче, метално хаванче, мраморно хаванче.../. може в някои краища да се използва стеснително, но това не променя хавата на хаванчето.

# 580
Някой видя ли на живо чаршафите (калъфката и горен) стават ли ?

# 581
  • София
+1 Спора е излишен.

# 582
Здравейте!
Моля, за мнение за уреда за квасене на мляко! Всякаква закваска ли може да се ползва за квасене?

# 583

Новата брошура само кафе Лаваца харесах, но то не е промоция 6.99лв си е близо до рдовната цена. Не ги е срам. #2gunfire
Аз за толкова взех Куалита Оро от Хит, сега гледам че е толкова и във Фантастико.

# 584
  • Плевен
Благодаря за отговорите, и за идеята да си направя сама бадемово брашно 💐

Общи условия

Активация на акаунт