Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 248
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 600
Какъв ти смях, имах съседка, която няколко пъти идваше да пита какъв уред съм включила, чувало се при нея. После се оказа, че изобщо не е от моя апартамент шума, но имах чувството, че специално се насилва да долови нещо. При ранен полет се чудех как да си включа сешоара, за да си оправя косата.
Ами, в такъв случай може би няма да е добра идея точно тогава да го пускаш, робота де.

# 601
  • София-Младост
Роботът от последното зареждане шумен ли е? Може ли да работи между 14 и 16 ч. в жилищен блок, без съседите да започнат да протестират, примерно?
Хахаха, направо се смея сама Simple Smile едва ли е по-шумен от пералня Simple Smile
Може, може...имам кухн.робот от Лидл...ами все едно бормашина пускаш, така бръмчи.

Оставете ми зехтин, моля, че нещо не мога да стигна цяла седмица до магазина:)

# 602
И аз ходих за чаршафи исках да взема с цветята но бяха обрани,и взех с жълтата разцветка стори ми се много свежа,също така и долен с ластик сив,бяха останали само тъмно син,сив и бял,но не си падам по бели чаршафи ..доволна съм Simple Smile

# 603
Ала-Бала, точно това ми беше идеята. Има и пасатори, и блендери, и кафемелачки, и какво ли не, които са доста шумни. Затова ми трябва някой да сподели реално роботът бръмчалка ли е или не.

# 604
  • Буркина Фасо
Ала-Бала, точно това ми беше идеята. Има и пасатори, и блендери, и кафемелачки, и какво ли не, които са доста шумни. Затова ми трябва някой да сподели реално роботът бръмчалка ли е или не.
вземи комшийката да избира и купи робота ако я устройва шума.  hahaha

# 605
# 606
  • Варна
Според мен е шумен роботът и ще се чува в съседите под вас стържене от движението му.

# 607
14-16ч е свещено време за почивка. Една метличка няма да вдига шум...само прах, но пълно щастие няма Joy

# 608
  • Асеновград
Надуваемите артикули имат ли гаранция в Лидл? Взех един надуваем матрак от тези с мрежестото дъно и се оказа че шевовете на плата отгоре се пукат, това дали ще го признаят за дефект!

# 609
  • Буркина Фасо
14-16ч е свещено време за почивка. Една метличка няма да вдига шум...само прах, но пълно щастие няма Joy
за робота това е работното му време.  hahaha

# 610
Надуваемите артикули имат ли гаранция в Лидл? Взех един надуваем матрак от тези с мрежестото дъно и се оказа че шевовете на плата отгоре се пукат, това дали ще го признаят за дефект!

Не мисля че ще имаш проблем да го върнеш.

Роботът нямаше ли отложен старт...извън 14-16ч остава доста време да се пусне..

# 611
Ходих специално за риба тон със зехтин, само тя беше я нови кутии, дано не са я развалили.

# 612
Не е само 14-16 ч. при нас, какво се хванахте за двата часа... Интересува ме шумна ли е машинката и явно е шумна. Хората освен дребнави, са станали масово и невротици - ако няма шум, старателно се заслушват няма ли все пак да прихванат нещо. Поне се успокоявам от историята, която ми разказаха от чужбинско - във въпросната кооперация било забранено да се пуска казанчето в тоалетната нощно време. 😂 Като се пести от шумоизолация при строителството, така ще е.

# 613
Хората освен дребнави, са станали масово и невротици

Какво очакваш от хора, които в началото на юли вместо да са на море, пишат по форуми. Joy и себе си слагам в тая категория, де Joy

# 614
Е, аз не говорех за хората във форума.... Хората, които имат време за форум, са най-щастливите...и най-информираните. 😁 А и не е много сложно да лежиш на шезлонга на плажа и да пишеш по форумите. Не са останали без море форумците, даже са успели да спукат по някой лидлски дюшек. 😜

Общи условия

Активация на акаунт