Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 159
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Аз не мисля че би си улеснила нещо. Просто ще смениш едно устройство /кофа с парцал/ с друг уред /парочистачка/. Прахосмукачката си остава преди това...задължително.

И на мен така ми се струва... Подове няма да хукна да мия с парочистачка, за да ги стерилизирам, не съм чак толкоз придирчива. То с дете и две котки малко космарляк или прахоляк не могат да ме впечатлят, хахах Joy Joy Joy Стига ми прахосмукачката и чат-пат мопа. Виж, за плочки за банята, печка и такива неща бих пробвала.

# 841
...............
Някога бях чела, че Марчева препоръчва някакъв червен пипер. Помня, че плика се закопчавал. Има ли такъв пипер? Търся хубав червен пипер. Все са ми едни тъмни и ми миришат тежко.
А сега де, изобщо не помня какво съм споделила,  newsm78  сега ползвам един бълг. червен пипер , но е лют, ама е много приятен, слагам около 1 ч.л. и остава приятен послевкус на нещо лютивко, също така много  ползвам и италианското пеперончино, но то вече си е люто определено.

На Каниа червения пипер е с ципче.

# 842
Благодаря Ви!
Ще купя каквото видя, те едва ли са много видове. Четох сега в старите теми за Микадо, ама може и да няма вече такъв. Не е фатално и да не оцеля, приготвила съм няколко отворени пакети за баба, тя ще го изразходи Simple Smile.

# 843
Благодаря Ви!
Ще купя каквото видя, те едва ли са много видове. Четох сега в старите теми за Микадо, ама може и да няма вече такъв. Не е фатално и да не оцеля, приготвила съм няколко отворени пакети за баба, тя ще го изразходи Simple Smile.

Новото име на микадо е каниа, аз вземам от деликатесния червен пипер, мисля, че той беше хвален по препоръки го бях взела тогава.

# 844
Благодаря Ви, страхотни сте Hug!

# 845
Бяха извадили нелоши черешки..взех си за последно ☺
И твърди праскови за детето ..
Русенско варено, пуешки подбидрици и от тел.карначе...

# 846
  • София
Върнах днес едната рокля (на райето), оставих си тъмносинята. Много хубаво стои, снощи я изпрах (не пуска), тая сутрин я изгладих, лесно се глади дори без пара. Само дето всички рокли са без хастар и краката прозират... Sad
ММ не одобри тъмносините панталонки, но пък бежовите си остави. Проблемът му е все в дължината, иска да са под коляното, но ... такава е модата сега, какво да се прави.

# 847
  • Асеновград
Не съм ходила от сряда, затова питам който е загледал дамските дрехи.Имаше ли и дълги панталони пуснати, в брошурата няма но в гръцкия където тази седмица вървят паралелно освен късите са показали и дълги.Та се надявах да пуснат и нещо отгоре. https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=30021

# 848
Някой може ли да сподели мнение за шкафовете за баня от следващата седмица Simple Smile

# 849
  • Пловдив
И кайсиите са хубави Simple Smile

# 850
  • Варна
Благодаря 😊 имам домашен любимец и много косми,засега ползвам прахосмукачка и кофа с парцал но ми се иска да си улесня живота малко,препарат слага ли се в контейнера?

Аз за целта ползвам робота Nerd

# 851
  • София
Не съм ходила от сряда, затова питам който е загледал дамските дрехи.Имаше ли и дълги панталони пуснати, в брошурата няма но в гръцкия където тази седмица вървят паралелно освен късите са показали и дълги.Та се надявах да пуснат и нещо отгоре. https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=30021

Не, нямаше дълги панталони.

# 852
Мнение за текстилните кутии? Трябват ми за съхранение на играчки.

# 853
Веригите пак преписват едни от други - от вчера Ф. предлагат Коколино (което е другата седмица в Лидл, разлика - 10ст.), гледам и цветоулавящите са в офертата им, само че в по-малка опаковка, сапуни Дав понамалени... много се дебнат, значи 😄.
Няма лошо, нека има конкуренция, така се смъкват цените.

# 854
Не преписват, Феникс Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт