Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 091
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 125
Липсва ми грахът в малки консерви като царевицата, и гъби имаше консервирани- сега няма, напоследък са поизпразнени и фризерите със зеленчуци, а пресните не са засвета. Вече все по-малко неща намирам в Лидл. Simple Smile

# 1 126
  • Бургас / UK
Поставките за саксия на колелца, дали са практични  newsm78 Хвърлих им око...

Изключително удобна.

Благодаря  Hug В понеделник атакувам поставките  Mr. Green

# 1 127
  • София
Харесах едни бутилки от Лидъл, само че не съм още 100%, че ще ми трябват, ще знам след 3 седмици, а дотогава ще са свършили. Става въпрос за тези от Аперитиво. Дали мога да очаквам отново да ги пуснат август до средата на септември. От италианската седмица ли са?
П. П. Някой, ако е виждал другаде такива с капачка за бира, 100-250 мл, биха ми свършили работа също.
Скрит текст:

# 1 128
  • Пловдив
Мнения за парочистачката в събота която ще пуснат имате ли?
Мечтая за такава и сега сме в ремонт и ще е чудесна за след това.Дали да бързам рано сутринта или да закупя от другаде?

# 1 129
  • София
Откакто започнаха да продават Верея и други масовки - и боклуци продава Лидл. Confused
Напълно съм съгласна и започнах сериозно да го заобикалям Лидл, тези , горните мога да ги купя и в магазина до нас.  Напоследък силно съм разочарована. Ето , от американската седмица  няма какво да купя, разни дивотии предлагат.

# 1 130
Е как няма какво!? Сладоледът им (шИколадовият) е У Н И К А Л Е Н

# 1 131
  • София
Аз едни и същи неща вземам.

Много дрехи пускат напоследък,при нас в близкия е заринато с всякакви.

# 1 132
Оф аз и в магазина до нас не мога да купя, че ми продават развалени млека Confounded Така че ми е много тегаво с влошаването на качеството в Лидл. Иска ми се повече вносни хубави сирена и меса, повече чуждестранни седмици и качествени уреди. Последно вземах от соларните лампи и трябваше да ги върна, така и не светнаха.

# 1 133
Два вида соларни лампи имам от Лидл, общо 3 броя - всичките светят безотказно и ярко. Връщах лампи и в Кауфланд, и в Джъмбо. Освен че светят, дизайнът на класическия им модел е такъв, че хвърлят доста дълги  и красиви лъчи светлина по пътеката в градината, нещо, което получавах само от лампи по 8 лв. бройката и не очаквах от лампи по 2 лв.

Засукани вносни меса/филета докарват - сурово-сушени, без консерванти, по 50 лв. килото. 😃 Макар и кварталът ни да има афинитет към такива стоки, не видях да се избиват за тези меса.

Утре отивам за телешко. Ако останат само от горния вид меса, аз ще започна да заобикалям Лидл, това е сигурно.

# 1 134
И аз нищо не харесвам напоследък. Ама не се оплаквам. Джобът ми е доволен от това. Основно кисело мляко и тоалетна хартия купувам Simple Smile

# 1 135
На мен ми се струва, че този месец разчистват някакви по-невпечатляващи неща или от които имат складови наличности, предвид играта с ваучерите. Преди със стикитата беше същото, а сега ваучерите си ги бива, макар и ограничено количество.

# 1 136
Да да, толкова с невпечатляващи, че аз веднъж не можах да направя сметка за играта Grinning

# 1 137
Аз па вече не участвам в тъпите им игри. Не им вярвам
Купих джапанкинза мен и детето, хубави са.  И врат. Кажете някоя лесна ама вкусна рецепта, да разнообразим

# 1 138
  • Варна
Соларните лампи светят почти цяла нощ, и то доста силно, страхотни са! Killpop, ти включи ли ги? Щото и петте да не светят е доста странно. А за вереята не разбирам какво ви пречи, че чак да заобикаляте магазина, понеже се продавала там. Чак пък толкоз. Аз пък само Верея кисело мляко купувам и се радвам, че го има, за да не ми се налага да обикалям сто магазина.

# 1 139
  • Враца
Купувам си дрехи за дебели и сладолед в най-големите , червени кутии. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт