Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 042
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 140
И на мен ми изглежда като разчистване на наличности. Тази бебешка тематика с Бъгс Бъни е от поне година

# 1 141
Гирлянд лампи бяха. Ей виж за включване така и не се сетих Grinning

# 1 142
😂 Aз съм примитивно устроена и си чета инструкциите на уредите. Всеки път, на всеки нов уред. 😊

Трябва да се включат, да. И гирляндите, и другите. Два гирлянда имаме, много са хубави. 🤹

# 1 143
  • Варна
Гирлянд лампи бяха. Ей виж за включване така и не се сетих Grinning
Мииии затова не са светнали. Всяка соларна лампа има копче за включване и изключване, като ги купиш са изключени Laughing

# 1 144
На мен ми липсват стевията и лечото, както и охладените пилешки дробчета. При нас зареждат само воденички.
Киселото мляко Родна стряха наистина е голям боклук. Срамота!
В каймата всеки път откривам кокалчета, способни да счупят зъб. В бургерите, които имаше наскоро, имаше много жили и децата отказаха да ги ядат.
Иска ми се и месото да беше по-качествено и да има свински ребърца, но немариновани Expressionless

# 1 145
  • Sofia
Миналата година по това време я имаше тази бебешка серия, но дрехите бяха с по-различни десени. Ние имаме розов суитчър от  тогава, но сега в модела има и сив кант. Тъкмо ни ставаше къс и ще взема по-голям размер. Както и чорапите бяха с друг десен.
И на мен ми изглежда като разчистване на наличности. Тази бебешка тематика с Бъгс Бъни е от поне година

# 1 146
  • София
Логично е да са в други десени, все пак са нова колекция, няма логика да пускат старите, ако ги имаш, няма да купиш пак такива. Трябва да има разнообразие.

# 1 147
Привет! Случайно да сте виждали от детските пижамки за момичета от две части размер 122/128? От понеделник обиколихме 4 магазина и нямаше такъв размер. Sad

ще ходя довечера в лидл на сточна и ще погледна. там гледа ли?

Не. Обиколихме магазините на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Марко Бочар", ул. „Георги С. Раковски“ , бул. „Генерал Скобелев“ 62 и бул. „Александър Стамболийски“ Simple Smile

нямаше и при нас. само няколко бройки по-малък номер.

# 1 148
Става ли да се ползва като кош за пране? Имам предвид лесно ли се отваря/затваря и устойчив ли е механизмът за подобна многократна употреба?

# 1 149
  • София
Привет! Случайно да сте виждали от детските пижамки за момичета от две части размер 122/128? От понеделник обиколихме 4 магазина и нямаше такъв размер. Sad

ще ходя довечера в лидл на сточна и ще погледна. там гледа ли?

Не. Обиколихме магазините на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Марко Бочар", ул. „Георги С. Раковски“ , бул. „Генерал Скобелев“ 62 и бул. „Александър Стамболийски“ Simple Smile

нямаше и при нас. само няколко бройки по-малък номер.
Май няма такъв размер наличен, в момчешките е посочен че го има, но в момичешките НЕ.

# 1 150
Според мен става...но механизмът е с плавно затваряне, а и заема бая място, има и леки луфтове и да не ти се вижда прането Simple Smile Не е и много голяма
Иначе интересн приложение Simple Smile

# 1 151
С Бъгс бъни и туитита съм купувала и преди 5г на каката бебешки дрехи 😁 Харесват им на Лидл тия жУвотни.
А пелените които сега ще пускат за 12лв, преди по-малко от месец ги имаше на разпродажба при нас за 1лв/бр пак такива с заека, туити и тазманиец

# 1 152
  • In transit
С.Алекс препаратът за петна не е ДМ-ски? Аз оттам го купувам.

# 1 153
  • София
От новата брошура не си харесах нищо, за радост на портмонето ми.  Grinning
Пейката я имам. Наистина е много хубава, препоръчвам.
Скрит текст:
Искам да споделя нещо с вас, както и да си сверя часовника - може пък и да е невежество от моя страна.
Онзи ден си купих поредните череши, които по принцип много харесвам, въпреки цената. В случая не бяха от най-сладките, но както и да е. Притесни ме следното. Измих ги, но понеже бяха топли реших да ги оставя накиснати в студена вода за да се охладят малко. За съжаление съм се отнесла и съм ги забравила във водата за няколко часа. Изненадата ми е от това, че ги намерих целите напукани и избелели. Бяха станали на розови петънца, а водата се беше оцветила в розово. Shocked
Вкусът им ми се стори доста химичен и блудкав, но това може и да е внушение... Разбира се, че ги изхвърлих. Вече съм си втълпила, че са обработвани с нещо и не можах да се накарам да ги консумирам.
Това нормално ли е? Thinking

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 12:44 от mimeime

# 1 154
  • София
Гроздето го обработват с някакви химикали да узрее за една нощ, това го знам от доста години. Ако и на черешите са посегнали ,лошо.

Общи условия

Активация на акаунт