Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 952
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София

Имахме си съфорумка, която от рано ни казваше какво предстои. Не стана ли време за бельо - трябва ми розов сутиен, а не ми се обикаля по магазините. 🙂

съфорумката си я имате, но информация вече няма.  bowuu
В неделя следобяд ходех  в Лидл Студ. град да си пазарувам. След касите имаше плакати за по-следващата седмица. Но направиха ремонт и сега вместо плакати е бяла стена без нищо.

# 1 426
  • София
Може ли някой да каже, в Лидл имаше бадемово брашно, нали и ако се сещате цена?

# 1 427
Има...ама не винаги. Сега няма.
Изгодно беше...но ще излъжа за цената...

# 1 428
4.99 лв беше за 200 грама, доколкото помня.

# 1 429
Angela61, супер чушлета)) Аз моите ги махнах и оставих растението, но няма шанс мисля.
Кленов сироп имам едно шишенце сигурно на 2 години и така стои. Слагах го на гофрети, но не ми хареса. И аз не знам какво да го правя, но ме го хвърлям. Иначе (така знам), че е полезен много. Американците били нямали мед, той им замествал меда. Не съм наясно, така са ми казали. Иначе от топлата витрина ми харесват тези кифличките с кленовия сироп много. Това бадемово брашно, дето все питате и пишете за него също ми е неясно. Даже пък аз все го виждам, когато ходя, но ...веднъж му се чудех и ме беше срам да питам. То е малко за сладкиши да направиш само с него. Дали пък не го слагате към обикновено или знам ли... Как го ползвате и какво творите с това брашно, та толкова се търси?

# 1 430
  • Мадрид / София
Angela61, супер чушлета)) Аз моите ги махнах и оставих растението, но няма шанс мисля.

Сигурно зрелите чушлета ще ги обера, но белите са всъщност все още неузрели, а оранжевите са на някакъв междинен стадий. И аз не знам как ще процедирам, че ми е за първи път, а съм и градско чедо, не съм имала садени в градина за да знам как се гледат. Ма ме запалихте с коментарите и снимките си и сега ще карам по интуиция. Знам само, че искат вода, светлина и топлина.

# 1 431
  • София
Чушчета нямаше, днес ходих, лавандула - също.  Sad Много се ядосах, щото ми се искаха най-вече чушчетата.
Други работи купих, като хамон, испанските сирена, много ги харесвам, кленов сироп страшно обичам и го забърсах, ама така и не разбрах дали е на промоция и разни други непотребни,  ама все за ядене. Имаше и разни  сладоледи , но вкъщи много не се харесват и така ми заемат място във фризера, отсвирих ги.

# 1 432
Когато бях на високо мазнининен режим бадемовото и кокосовото брашно ми бяха основните заместители-на бялото брашно,правила съм кето питки,блат-за пица,палачинки и т.н

# 1 433
То ясно, че някакви сладки,блатове, такива неща правите. Но..прекалено малко е пакетчето, пък цената му не е ниска. Та..то трябва 2-3 пакета за едни сладки примерно да взема и ще ми излезнат златни. Затова се чудех дали нещо не го смесвате. Не съм взимала никога такова брашно и правила нещо, но и аз не съм по готвенето много де, та..

# 1 434
  • В полите на Витоша :)
Бихте ли ми казали къде са полетата за регистриране на касовите бележки? На посочения адрес lidl.BG/3000 има само правила на играта.

# 1 435
Бихте ли ми казали къде са полетата за регистриране на касовите бележки? На посочения адрес lidl.BG/3000 има само правила на играта.

Май е затворена вече.

# 1 436
  • В полите на Витоша :)
Ще им разкажа играта от жалби! Пише до 31.07 включително, което означава до 23:59ч, нали?

# 1 437
  • Sofia
Да, и аз сега се опитах да регистрирам бележка и не можах:rage:

# 1 438
И аз не можах.  В 23 вече не можеше.

# 1 439
  • София
То ясно, че някакви сладки,блатове, такива неща правите. Но..прекалено малко е пакетчето, пък цената му не е ниска. Та..то трябва 2-3 пакета за едни сладки примерно да взема и ще ми излезнат златни. Затова се чудех дали нещо не го смесвате. Не съм взимала никога такова брашно и правила нещо, но и аз не съм по готвенето много де, та..

При сладкишите бадемовото брашно е не повече от 50 г, даже и това е много понякога, малко по различно е при кокосовото, там са малко повече грамажите. Така че от едно пакетче 200 г бад. брашно има за много пъти.

Общи условия

Активация на акаунт