Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 760
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 360
Ше ви замоля да си поставяте категорична граница от време на време.

# 3 361
На другия ден е рекламирала Хип ли Мона?
След като получи критики по това стори, го изтри и на следващия ден постна как и започнала захранване с пюре морков 😉 май на хип беше, рекламата няма значение в случая. А фактът,че се осра и се направи,че не е, иначе преди пускаше едни сторита-излияния, за да се кара и обяснява на забележки получени по сторита, този път тишина. Ама друго си е да не можеш да отделиш 1 час да прочетеш препоръки за захранване. Как да е. Съгласна съм, НСЧ, ама това не я оправдава, че не е прочела един базисен минимум по темата, особено като обясняваше какви книги си купила за гледане на дете. Да ги беше прочела, вместо да монтира само безсмислени видеа.

# 3 362
  • Варна
Недейте да разсъждавате от чужда камбанария. Моята майка живее в друг град, свекърва ми е болна и не може да идва на повикване, мъжът ми работи. Кой според вас да извикам в работно време та да отида да се боядисам, примерно и след кой месец на бебето е приемливо да стане според писанията тук? А иначе ако раздразнението е провокирано от завоалирана  реклама на салона, това го разбирам, да.

# 3 363
А аз познавам родители, които си оставиха почти двумесечното си бебе на бабата и отидоха на бар. Майката изглеждаше много добре и беше с прическа и грим. 😜
Та има и такива родители. Приемете го и вие, както искате и от влогърите да приемат, че има и родители, които буквално не знаят къде се намират от недоспиване.
П. П За протокола - от вторите бях. Стара майка с неспящо и неядящо бебе, с ужасни колики до 5тия месец.

# 3 364
Аз всички салони, които съм посещавала работят събота и неделя от сутрин до вечер, това с работното време отпада.
Пък и доста често с Патрик са по брънчове, така че вместо да поства сторита в инстаграм, може да отиде на фризьор през това време, нали?

Примера с бабата и бара не го схванах?

А че прави реклама на салона е ясно за всички.
Според мен и погачата на приятелката й си беше реклама.
Кой прави погача на новородено в салон за красота, особено пък с името Дуписима 🙄
Разбирам, да е с някаква хубава обстановка, гледка и т.н., ама то на терасата....

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 17:32 от Вαнилия*

# 3 365
И ние оставихме новороденото си бебе на свекърва ми след раждането и отидохме само двамата на кафе. Бабите далече, знаехме, че скоро няма да имаме тази възможност и я използвахме. Но има разлика с това да го направя, защото по договор трябва да пусна реклама на кафето, а да играя роля, че страшно много ми се е приходило и си е част нормална част от ежедневието на прясно родила.
Да не говорим за това да ангажиращ съседка, при положение, че детето си има баща, не е като да живее сама. Честно казано малко ми е неразумно това. Аз самата се имам за внимателен човек, и дете съм отгледала, но не бих поела отговорност за новородено, за да иде майка му да ѝ издухат косата. Ако възникне някакъв проблем, здравословен или нещо сериозно, разбира се, веднага ще се съглася, но иначе...

Възможно ли е тази жена да е детегледачка? Тогава всичко е съвсем различно.

# 3 366
А аз не схванах защо им държите сметка кой им гледа детето или кога ходи на фризьор.
Ако си изкарвам прехраната с влогърство и реклами, едва ли мога да си позволя да се отдам на почивка и майчинство напълно, защото никой няма да ме чака. Нова ентусиастка ще заеме мястото ми. А и един час да съчетаеш полезното с приятното едва ли е чак такова усилие и жертва. 😜
Не се сърди - а, ако не е детегледачка, а майка на 2 деца, например? 🤔
Бих се доверила повече, отколкото на непозната.

# 3 367
Сметка може да й държи мъжът й, ние тук просто обсъждаме. Те нали затова се снимат, очакват обратна връзка.
Тази Ивана Полина я представя като приятелка и съседка, тя има детенце под годинка.

# 3 368
DiDi§, последен опит - не им държим сметка за това какво правят, а за това, че лъжат защо го правят.

Да наеме детегледачка и да ѝ плаща за труда е едно, но да парадират как си оставят детето при комшии, за да се размотават не е много за пример и не виждам защо да не си кажем мнението.

# 3 369
  • София
M.,ето, сама казвате, че ви е било не комфортно, защото е трябвало да вземете бебето с вас на работа. Но ако го бяхте оставила за час на нвкой, ако е имало на кого, щеше да е по - добре, примерно.
Ок, оставила го на съседката и отишла на фризьор. Сега, моля, изредете ми евентуалните последствия за бебето, според вас.

В случая нямах близък човек на когото да го оставя. За съседката и през ум не можеше да ми мине. Въпрос на разбирания. Не комфортно ми беше, даже стресиращо, защото трябваше да си направя сешоар сама вкъщи, да се гримирам, облекла официално и да се чудя дали на бебето няма да му се прояде докато аз работя. Но може и да се права и двете с Полина в случая го правихме за пари. Аз защото там работя, а тя защото рекламира салона.

# 3 370
,

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 10:59 от Анонимен

# 3 371
Взе да става досадно.. Определено мами лЯйфстайл влогърките въртят тази тема.

Между другото Златена пък е пуснала собствена линия тениски. Не мърч, а нейна си линия, шити по поръчка (по нейни думи).

# 3 372
  • София
Отделно от Полино вълнения, имам въпрос.
Гледате ли  Rayawashere ? Може да сте я обсъждали преди, ама ...
Супер много ме радва това момиче и влоговете и клиповете ѝ. Наслада за пътешественическото око.

# 3 373
Крис Танев с най-доброто видео за "ям ... храна за 24 часа" Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=Zp4yyRVcSSI

Скрит текст:
Той е далтонист

# 3 374
Гледам, че Адри е харесала снимките на Полината съседка, явно я познава, може да ни каже дали е детегледачка?

Общи условия

Активация на акаунт