Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 198 354
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 375
Не се карайте за съседката на Полина, нека се върнем на корема на Пепе Grinning
Нещо ми се струва, че е позамазала леко телцето. Явно са я жегнали коментарите (да, да, знам, че не чете тук).
Скрит текст:

# 3 376
Отделно от Полино вълнения, имам въпрос.
Гледате ли  Rayawashere ? Може да сте я обсъждали преди, ама ...
Супер много ме радва това момиче и влоговете и клиповете ѝ. Наслада за пътешественическото око.

Рая е супер яка. Личи си, че не е израстнала в България. Видеата и са стрхотни.

# 3 377
.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 14:20 от Анонимен

# 3 378
Това горнище на бански прилича на намачкана опаковъчна хартия...

# 3 379
Понеже си говорехме за дупета Кeepingupwithkalina е качила обработена снимка. Нахранили са я, че дупето и. Е голямо и сега 173819 сторита как има целулит и пожелания да се чете повече вместо да е обиждат. Кому е нужно?!

# 3 380
Каква е тази?
Човек, който си е изтъпанчил задника на снимка, че и банския навряла в него, да ми говори за четене - не, мерси!

# 3 381
Сериозно ли вярвате на Преславините глупости, че е имала здравословен проблем и за това се е оперирала? Тя си е комплексарка от както се появи.То не бяха килограми, зъбите оправя 10 пъти, а сега отказвам да повярвам че е само нос.Скулите, устата, брадичката.Направо си е нов фейс и изглежда като настъпана жаба.А факта, че не може да си усмихне широко като преди е много показателен.
Тя се пробва да прави влогове преди да се роди бебето от разходки с нейния неандерталец, но бяха пълна скука.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 19:16 от Came lita

# 3 382
ВалериЕ:

Защото тя се скъсала от спортуване, нали?

P.S. Съжалявам, че са в такъв вид снимките. Знам, че трябва да са скрити, но не ми се получава.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 20:16 от Yogurina

# 3 383
Кухалери има снимка от преди 5 дена колко и’ липсва Тайланд, онова безгрижие. Кухалери има много грижи тук.

# 3 384
Аз продължавам да следя Тайна и да ви споделям, понеже виждам яко напирате. 😆 Тръгнаха из Европа, първа спирка Естония с ферибота. Багажът е сведен до минимум и са опаковани само летни дрехи. Май се пада по един суитчер (така ли се пише?) на човек, иначе всички си ходят по къси и 3/4 панталони, джапанки и тениски. Нямам идея какво им е времето, но тя си ходи облечена, малките по потници. На най-малките май им се полагат и затворени обувки, обаче чорапи не. Съответно всички са с черни/мръсни стъпала.

Влязоха в детския кът на ферибота, беше ги строила всички на входа и им казва "Go" като на кучета. После като бяха вътре всички в един край, само по между си да общуват. Да кажеш не иска да снима други деца, но най-спокойно си ги снима като показа къта, че отиват там.

# 3 385
И аз я гледам Тайна - забелязваш ли, че голямата й дъщеря я няма в последните 3-4 клипа. И как до последно говореше, че с тоя ван ще обикалят Европа и накрая вика - леката кола остава за Клеопатра. Т.е. с 2 коли ще обикалят.

# 3 386
  • Някъде там
Емилияна на мен са ми интересни...нямам време да ги следя и тях и разказа ти ми е интересен.
Явно сектата им,не им позволява общуване с други деца.

# 3 387
И на мен са ми интересни тези откачалки. Точно като дресирани кучета са й децата...

# 3 388
На мен така или иначе ми се струваше странно толкова народ в тая кутийка, така поне по пътя да им е "по-широко". Според мен има общо, че и мъжът ѝ не иска да се снима много. Както говорихме за дядовци онзи ден - е той си е същински, и на възраст и на вид. Май имат 20 + год разлика с нея. Тя е симпатична, но той си мисля че и на младини си е бил същият неугледен и раздърпан, че и с тези вярвания за края на света... Как да не му родиш 10 деца.😁

# 3 389
Момичета, извинявайте, но ен съм много в час с блогърите и влигърите, а ми стана интересно за тази “Тайна”, ако изобщо съм разбрала името правилно. Пак да помоля за линк😊.🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт