Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 799
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 390
# 3 391
DiDi§, последен опит - не им държим сметка за това какво правят, а за това, че лъжат защо го правят.

Да наеме детегледачка и да ѝ плаща за труда е едно, но да парадират как си оставят детето при комшии, за да се размотават не е много за пример и не виждам защо да не си кажем мнението.
Честно, като прочета, че някой си е пример за нещо и полудявам. 😜
Аз не гледам на тях като пример, дъщеря ми също. Айде няма нужда.
Оставила си е детето на съседката, която има дете под година. Ми супер, че съседката се е навила. 😜
Ще получи някой гивалей за компенсация. 😜😁
И е отишла на фризьор. Ми супер. А, че освен че се е разкрасила е получила и пари - ми супер. Пак не разбирам какъв е проблема - че не е посочено, че е реклама?
Доколкото разбирам е въпрос на добра воля - ако иска ще отбележи, ако иска-не.
Не е противозаконно.

# 3 392
Пепе пак си е снимала коремчето, тоя път без да го замаже.

# 3 393
  • Някъде там
Да отидеш до Америка и да си донесеш тава за спомен. 🙄🤪
И аз съм фен на посуда за домакинството и кулинария,амааа посмъртно няма да си домъкна от някъде нещо повече от чашка или чинийка и то чак от Америка..

# 3 394
Тук ли?
Скрит текст:
И тук са минали доста филтри, според мен.

П. П. Много ме дразни, че качват снимки със случайно влезли в кадър хора, без да им скриват самоличността по някакъв начин. Ама са толкова самовлюбени, че сигурно дори и не ги забелязват като качват снимките.

# 3 395
DiDi§, хората сме различни, съответно имаме и различни мнения за нещата.
Не е задължително ти да си съгласна с нечие мнение, както и някой друг да се съгласява с твоето, нали?

Ти не виждаш проблем, за друг пък постъпката й е тъпа и толкова. Свят шарен.

# 3 396
Да де, ама по - скоро вие не приемате различно от вашето мнение. Веднага се превръща в : Здравей, Полинке, Пепон и т. н. 😏

# 3 397
Тук ли?
Скрит текст:
И тук са минали доста филтри, според мен.

П. П. Много ме дразни, че качват снимки със случайно влезли в кадър хора, без да им скриват самоличността по някакъв начин. Ама са толкова самовлюбени, че сигурно дори и не ги забелязват като качват снимките.
Неее беше на стори и след като написах коментара тук го е изтрила, не успях да го снимам.
А на тази снимка така го е замазала, че линията на тялото й отпред се разминава.

# 3 398
Да де, ама по - скоро вие не приемате различно от вашето мнение. Веднага се превръща в : Здравей, Полинке, Пепон и т. н. 😏
Кои сме “ние” и кои сте “вие”? Много интересно разграничение. Аз винаги съм си мислела, че тук пишат отделни хора, всеки със собственото си мнение и усещане за света.
Нямам спомен Ванилия* да е казвала на някой “Здравей, Полинке, Пепон и т. н.”, но може и да съм пропуснала.

# 3 399
Обръща се тогава, когато влезе новорегистриран потребител и уж случайно е попаднал на темата, а пък знае какво се пише месеци назад и започне да напада пишещите.
Или поне това са моите наблюдения, аз не съм се обръщала така към някого.

Изказах си моето мнение за този случай - аз не бих постъпила така и го намирам за неприемливо, но за нея, за теб и за още безброй други майки е ок и най-вероятно редовно си оставят децата по комшиите, за да отидат на фризьор или маникюр.

Попадна в Инстаграм спонсориран пост с някакъв гивлей и помислих, че е поредната супер-дупер мама, но като отворих блога й ми стана доста интересно и мъчно за историята на детенцето й и в същия момент ме зарадва как представя позитивно нещата.
Все още не съм я разгледала подробно, но за сега не ми се стори лоша -
не знам защо отчита линка като спам - alllittlemiracles се казва блога.

# 3 400
Поименно ли трябва да посоча? 🤔
Приключвам с темата. 👌
Уточнявам - с подхванатата тема, не с темата като цяло. 😉

# 3 401
Ванилия, кой е акаунта, че излиза като спам?

# 3 402
Редактирах поста, но не мoга да сложа линк - alllittlemiracles. com

# 3 403
  • София
Гледам, че Адри е харесала снимките на Полината съседка, явно я познава, може да ни каже дали е детегледачка?

Коя е тази съседка? Rolling Eyes
И всъщност какво значение има дали е съседка, приятелка, детегледачка или роднина?

# 3 404
Добре де, наистина се научете как се работи с тоя Фотошоп, смешно е

Еми ей тука така си личи как е мазала, че няма накъде повече.

Общи условия

Активация на акаунт