Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 194 017
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 855
Доколкото съм забелязала, когато е някъде, зарязва диетите и като се върне, пак почва. То и аз бих направила същото - храната ми е част от забележителностите на дадена страна.

# 856
Имам една позната ходихме преди години в Турция, а тя на диета е няма такава мъка, ревеше ми се за нея като я гледах....

# 857
Някой знае ли на колко години е Тайна? Изхлежда ми най-много 39-40 годишна, т.е. е това е то млада майка (предполагам големия го е родила на 19-20) Simple Smile

# 858
  • Някъде там
О да разбира се че трябва да се насладиш на храната на страната.
Обаче и преди това беше написала че с храненето не и се получава и затова спортува повече,та затова се чудех дали не го е спряла окончателно.

# 859
  • София
Стефи публикува страхотни сторита. Много ми харесва, защото си личи, че е жена с положение и не седи и чака някой  да й изпрати ПР пратка.

# 860
  • Пловдив
https://www.youtube.com/watch?v=2Q7ccPGPobw
Ето какво правя SHEIN  за американските влогъри,  а нашите се счупват да ги рекламират постоянно и накрая... нищо Grinning
Нормално.... мащабите са различни като я гледам тая мома има над милион и 200 хиляди абонати... а нашите едвам съумяват да направят 60 до 100 хил. И за пет нискокачествени парцала от Шийн се гънат като голи охлюви.

# 861
  • София
Оф, някоя като каже "проекти", вече започва да ми се повдига. Не знам дали е храната или неприязънта към самозабравили се хора. Или "инвестиции" от всеки втори. Всички станаха инвеститори, да му се не види.
Това са явно модерните думи за "препродавам имоти като маймуна и стискам палци пазарът да не тръгне надолЕ" (надоле, щото съм от горно нанадолнище и съм дошъл на Софията да покажа как се правят кинти) и за "влагам си парите в простотии, които пари, ако нямах мама и тате, да ме бутат, щях да профукам със скоростта на свита цигара, щото бизнес план за мен значи да си записвам в тефтера ежедневието".

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 00:54 от Не се сърди, човече

# 862
Излезе, че тия дето сме на работа от 9 до 17 няма как да си позволим домът, който фрий ленсърите могат да си позволят. Домът не мога да определя харесва ли ми или не. По- скоро ми е някак стерилен. И си мисля: като ви се роди едно дете ще ви видя пак. Абсорбатори мислех , че му има някакво немахнато тиксо, то било греда от тавана.. ама какво разбирам аз глупавата чиновничка

# 863
  • София
Вече уточнихме, че само идиотите работят за 2 бона. Пропусна ли този спор. Joy
А дори в София има толкова много хора с по-сложни професии, получаващи 2 пъти по- малко.
Моя приятелка (лекар, завършил с отличие МУ) започна на 870лв в Пирогов. Има още доста с по- ниска заплата. Всички джуниър позиции за проект/ивент/не знам си какви "мениджъри" също са под 2к. Щото говорим за млади хора все пак, не за такива, които имат 10г. опит.
Тоя апартамент може да се ремонтира със собствени средства без кредит, но да се купи, по каквато плоскост те бяха тръгнали стремглаво с първото видео- само от айтита под 30. Кеш.

# 864
  • Стара Загора
От вас разбрах за тези фрий ленсъри и изгледах видеата за новия им дом - ами хубаво са го направили, но леко безличен ми идва, а този тапет в спалнята на мен ми е ретро Grinning От целия им дом ми харесва банята.

# 865
Аз съм фрий лансър, на работа съм по 16 часа на ден, 7 дни в седмицата и не, не мога да си позволя да си купя апартамент без кредит и да го обзаведа "сама".

# 866
Аз съм фрий лансър, на работа съм по 16 часа на ден, 7 дни в седмицата и не, не мога да си позволя да си купя апартамент без кредит и да го обзаведа "сама".

Same... Аз и уча, така че по-малко работя. Калоян обаче спомена, че няма висше, за нея не разбрах, така че той има и едни 4-5 години повече практика на пълен работен ден. Колкото и лъскаво и примамващо да изглежда сега, не бих избрала този вариант и не бих "инвестирала" точно в това да си обзаведа бутиково апартамента пред образование. Но затова сме и различни де, всеки както си го разбира.

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 00:35 от Emiliana V55

# 867
Тва щото не работиш в кол център, не пестиш от коктейли и не "го искаш" достатъчно. Ма кфи сте прости. Станете влогъри като искате къщи, кво сте седнали да учите. Достатъчно е да сте недорасляци и да пищите за нещо достатъчно силно, и готово - къща ще има, и Йордания и всички ще ви завиждат.

# 868
Пак не сте разбрали. Основният плюс, заради който са спестили, е че са работили с клиенти с отложено плащане! Ей това е!

# 869
Голямо изтъкване и самохвалене ми беше тоя клип техния. Разбирам ентусиазма им покрай новият дом ама леко пресолиха манджата!

Общи условия

Активация на акаунт