Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 455
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 800
Четейки коментарите отворих влога с очакването за нещо страшно! Даже намек за сексуално отношение или флирт не видях, пък се имам за консервативен човек Laughing
Подобен тон чухме и към София в прословутото стори с храненето.
По тази логика съм страшен деспот Laughing аз лично чух тон, обичаен за повторение.

# 1 801
Б*си тъпите видеа Joy
И каква е целта? Че и Филипчо снимали.

# 1 802
Тотален cringe. 😒И аз отворих на Филяка видеото, флирт чак не видях по-скоро пак назидателния тон и самоизтъкването колко ѝ е трудно да обикаля по кафетата. Като ученик му обяснява за тоя велик лайфстайл.

# 1 803
Пепа как се разсърди, че трябва да мие чиниите, горкото. Другият Филип ли е нагърбен с тая задача у дома, Пепи

# 1 804
  • Някъде там

Ще гледам Пепа по късно и тогава ще коментирам нея.

Така като погледнете снимката с какво я свързвате...аз със 5 годишни момиченца играещи край басейна.
Никога не бих си помислила че това са аксесоари аранжирани от 25 годишна жена.
Валери ще порасне ли някога според вас? И не говоря да загуби детското в себе си изцяло,но това поведение и излъчване от всяка снимка дали ще изчезне някога?

# 1 805
Не, докато малоумните келешчета й пълнят джоба. И е на 28, не на 25

# 1 806
Важи и за ВалериЕ.

# 1 807
И аз се сетих за малко момиченце, гледайки снимката на Валери.

# 1 808
Сготвих сполучливо..от вторият път Grin
И се двоумя кое да пусна-Теа и как е казала,че е станала хавата или как се лендзи Пепе,гледам и Ралица е пуснала ново видео...
Ей, това пусто Пеперони,как да не е цък първа.

# 1 809
  • Варна
О, не! Видеото на Антоанета е чутовна простотия! Признавам си, че не можах да го изтрая нацяло, а прехвърлях.. Каква е идеята? Това е излагация, не вярвам и един човек да намери нещо положително като идея и изпълнение.

# 1 810
  • София
На Филяка по се ядва, ама на Пепа йок... И аз го по прехвърли, миди никога не била яла Joy. На Филяка пак е яко скучно...

# 1 811
  • Някъде там
Не, докато малоумните келешчета й пълнят джоба. И е на 28, не на 25
И докато той е край нея явно.😃

# 1 812
Клипът с Пепа, в който Филип 2 се буди до Филип 1 е безумно неприятен за гледане -  cringe на 100-на степен, зле озвучен и фалшиво изигран.
Личи си, че е тотален control freak, само като видях как е положила ръка на количката, докато Филип 2 я бута.
Стана ми жал за Сиена, кой знае какъв стрес е това непрестанно снимане около детето.

# 1 813
Пуснах видеото на Филяка, пълна скука. Гледах, гледах и мислех, че са минали поне 20-тина минути в тази тъпня, а то едва 5 😳

Като си легнат децата, ще пробвам и Пепе, но като ви чета коментарите... 🥴

И на Филяка не знам от говора или от озвучението, но почти нищо не му разбирам като говори.

# 1 814
Мда,на Пепе гледах нещо,което го забравих след точно 3 сек.На Филяка по се ядва,но пък вече на 100 про съм убедена,че влогър (в нейния случай)= нищоправене.(поне не съществено).
Майка за пример,дараданци...майки за пример са ми жените,които огряват на 100 места(работа,дом,семейство,соц.контакти,роднини и т.н),т.е един голям процент от бг майките.

Общи условия

Активация на акаунт