Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 214
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 130
Хич не се беше объркала мамата, правеше се на интересна, че да я забележи някой и успя де. Ама това и беше пикът на славата.

Аз приемам, че НСЧ си я харесва Пепе, и няма лошо, но тя май не я е гледала в началото, че да види нещата които на нас ни бъркат в очите. Някои от нас може би наистина малко се залисваме и все грешна я изкарване, но то си стана малко като inside joke на темата. Масово чрез иронизиране се критикува, не с обиди. И пак има понякога несъответствие на мнения. Е и аз кога беше я защитавах индиректно, Полина също.

Адри не знам честно казано защо се навряла между шамарите тук. 😄Аз не бих, така че чест и правя, а и харесвам компанията ѝ, споделя неща от кухнята. Тя все пак и работи с тези хора, нормално е да държи някаква дистанция и да се въздържа от критики, ако има такива.

# 2 131
  • Пеликания
Аз без бой си признавам, че бих носила тениската на Валери с еднорога. Даже другите са толкова семпли, че чак съм леко разочарована 😁
Тя даже доста се забави с мърча. Цвети, на Павел Колев приятелката, беше качила 5 видеа някъде и си направи тениски, което ми се видя неподходящо...още не си започнал и вече искаш да печелиш, особено при положение, че половината ти абонати се дължат не на теб самата, а на гаджето ти.
Между другото точно днес се чудех дали съм "стара" да си поръчвам нечий мърч (защо два пъти употребявам тази дума 😣), ще си вземам тениска на F.O.
И аз си нося тениски с фламинго, но мисля, че в този случай цената не отговаря на предлаганата стока.

Пепе пак ли ще е в Бургас, кажете къде е и ще ида да предавам от мястото на събитието. 😁

# 2 132
От снощното стори на Куин оф вЪкейшън за срива в инстаграм разбрах само - “ Ааа Брбррбрббрб ааааа”
Тази е станала като Мегз в говора..
И О, Ужас , звъняла е на приятелки да ги пита дали и техния инстаграм има проблем, много се е стресирало момичето значи..

# 2 133
Мисля, че последните страници много точно онагледяват тезата ми относно отношенията бгмама и определени инфлуенсъри.
Когато се заговорим за Пепе, веднага се включват да я оправдават и защитават.
Когато реагираме бурно към други - мълчанка...
Напротив, и за Зорница, и за Ели, и за други е имало изказвания в двете посоки. И не е защита, а изказване на лично мнение, както вие казвате своето.

По повод вчерашните драми, няма две мнения. Но нужно ли е да изредим всички, за да ѝ се присмеем, че се е объркала, че става дума за нея?

Разбира се, че за всеки е имало разнопосочни изказвания.
Но за едни се реагира веднага, а за други я се обели дума, когато вече се смени темата, я не...

Просто това е моето впечатление от пребиваването ми в темата. Смятам, че определени хора са нагърбени със задачата да не се петни името на колабораторките на форума.

# 2 134

Добре, Пирина, слушаме и изпълняваме (тук си представете, че съм сложила емотикон, който козирува Smiley )
P.S. Ще се направим, че ти вярваме, че някой друг те е питал, а не го пишеш във връзка с коментарите тук Wink

# 2 135
Но за едни се реагира веднага, а за други я се обели дума, когато вече се смени темата, я не...
Защото за единия са изсмукани от пръстите, за другия - с аргументи. В последния случай е очевидно, че жената се е объркала. Няма как да кажа, че е права и коментарите са насочени към нея.

Очевидно много избирателно ме четете.
Скрит текст:
Покрай измислената кампания правене на бебета многкратно се включих с мнение с/у нея. Казах го и директно на самата Пепе (тогава още имаше коментари под влоговете).
Негативно коментирах и избора на семеен дом (този, в който са в момента), дори го издирих и пуснах линк към обявата, публична е. Неудобен и опасен за деца, а цената - неоправдано висока и т.н.
Писах и че не я гледам, защото е изчерпала идеите си и насила прави такива заради реклами.
Коментирах и непрекъснато хваления от нея салон, че ако ме наредят така на конвейра за педикюр, направо ще си тръгна.

Но за други неща не мога да не съм обективна - примерно ако кърми, защо кърми, ако не кърми - защо не кърми.

# 2 136
Що и беше да гледам смяната на местата на Пепе и Филяка?? Стигнах до там, където той опитва храната на Сиена и после ѝ я поднася... Разбирам с каква цел се прави опитването, но или аз съм гнуслива или не бих била съгласна непознат да яде от храната на детето и детето после да яде от същата лъжица. Сиена не яде, де, но..

# 2 137
Сладкиша ,да бъде себе си и да не имитира другите Само в плюс ще й е,защото тя е в пъти по близо до хората,от брънч майките .Снимката с корема и мръсните нокти си беше гадна..

# 2 138
Мале, тва Пиринче обаче продължава с агресивния и менторския тон. Смешно дете!

Един път й отворих канала и й го затворих преди първите 3 минути, които уж са "критични" за това дали ще останеш и последваш канала или не.

И тогава, и сега ми прилича на зубърката в училище /в оня лошия смисъл на тази дума/, която се опитва да се прави на това, което не е и да бъде вървежна.

Сега пък с този тон е още по-смешна. Next, please!

# 2 139
Ако това стане и в БГ много хора рязко ще изгубят смисъла на живота си. Едно е само ти да си знаеш колко лайка имаш, другото е всички останали Grinning
https://www.bbc.com/news/world-49026935

# 2 140
Ама хора, то да не работи Инстаграма е много голям проблем, знаете ли колко харесвания се губят за 1-2 часа 😒 Зукърбърг да се стегне малко, стана като навик да му се сриват мрежите всеки месец, ако инфуенсърите ги хване нервната криза, няма да може да им изплати щетите. Как смее!

Думите на Валерката ме сетиха за една ситуация, с друга наша влогърка:
Скрит текст:
Преди доста години, поради някаква причина имах в приятелите във FB Карина Илиева, още беше ученичка. Снимки се качваха на конвейер, всеки ден нова снимка. Даже по няколко. Веднъж беше качила снимка, която беше доста изпипана, в снега, снежинки в косата и прочие. Да, ама за жалост фейса се беше прецакал и не излизаха харесванията, 0 харесвания 🤣 Та се почна едно питане по "стената", дали ѝ виждаме харесванията, защо са изчезнали, било невъзможно да няма нито едно харесване и т.н. Ах колко е трудно да си инфуенсър!

# 2 141
На Пирина постът е като от видеото на Цуро : много от вас ме питаха... Ми не никой не те пита. 😆 И нали предишнотото стори беше последното за темата, сега пак. Половин ден не може да си удържи на казаното, същото като със съветите на мама.

# 2 142
Дами, в темата се трие не защото модераторите имат симпатии към даден влогър или блогър. Моля, не забравяйте, че личното Ви мнение по даден въпрос не включва само Вашето отношение към даден блогър. Важен е начинът, по който го изразявате, а също и отношението Ви към другите потребители в темата.
При неспазване на правилата на форума в темата ще продължи да се трие. Ако се наложи - не само да се трие.

# 2 143
Дамата от Марс и тя се прочела в темата. И тя намерила хейта за себе си. 

# 2 144
Дамата от Марс и тя се прочела в темата. И тя намерила хейта за себе си. 
Че на нея какво толкова сме ѝ хейтили?

Общи условия

Активация на акаунт