Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 373
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Стара Загора
https://www.youtube.com/watch?v=U-s2CorLWws това момиче го гледам на периоди и сега си пуснах новото й видео, в което показва новата си къща, която е ОГРОМНА. Чудя се откъде пада тоя лев, защото доста американци, занимаващи се с youtube си купуват къщи и скъпи коли Grinning

Тя изригна преди много време с няколко видеа. Отделно има twitch стрийм и от там прави много. Плюс обилно количество последователи. В Америка събереш ли над милион бързо хващаш парите. Но снайперката си има голяма фен база основно мъжка 😁😁😁

Ясно значи. Никога не съм се задълбавала в това какво точно прави, знаех само че се занимава с игри.

# 2 161
Мойта щерка е на 3 години и 3 месеца и носи дрешки с еднорози и спинка с плюшен еднорог.Вика му Едноок

# 2 162
https://www.youtube.com/channel/UCD_1HKdy-6bO32fpGULO-xA

Гледали ли сте това момиче? Не помня да е споменавана тук. Според мен прави много хубави и разтоварващи влогове, отделно има и готварски канал с готини рецепти.

# 2 163
На доста от снимките лицата им се виждат:
Скрит текст:

Обаче има и такива, които са чак зловещи. Като от филм на ужасите, направо тръпки да те побият...
Скрит текст:

# 2 164
Тази Мия от Марс за първи път я виждам. Питах преди няколко дни за канала й, но никой не ми отговори тогава. Първо, защо има 1800 сторита само от днес? Второ, защо не обръща внимание на ревливото си дете? Във всяко второ стори детето реве, тя си снима - общо взето, кучетата лаят, керевана си върви... Трето, защо децата й са "мини" и "бебе" "от Марс"? И тя била супер уморена, изтощена и пр., също като Мери, нали не работят, имат много свободно време, пък няма време за почивка. Ама то от толкова сторита, кога ти време да полегнеш...

И пак стори за темата, в което обяснява как човек давал това, което има, ако нямал нищо - давал хейт. Оу Май Гад!
Ок, успех да събереш някога 3К абоната.

Поне научете някоя нова дума, тая е малко поизтъркана сякаш.

# 2 165
Боже, абе тая Константина не се ли усеща колко е смешна и жалка, всеки ден реклами, ама така ги рекламира все едно е единственото нещо на света. Детски млекца снимала пред деколтето си, отворила уста всеки път, голяма радост, голямо чудо. Не знам толкова ли е останала без пари, че всичко отбелязва или си търси спонсори, защото пък постовете й не са маркирани като рекламни. Ама с тия пози най-много някой филм за възрастни да я спонсорира.

Единствената й гордост са гърдите и зъбите явно.

# 2 166

Гледали ли сте това момиче? Не помня да е споменавана тук. Според мен прави много хубави и разтоварващи влогове, отделно има и готварски канал с готини рецепти.

Споменавана е доста пъти.

Аз сега й погледнах последното видео, в което говори 24 часа само на испански и съм учудена от силния й акцент. Тя не живее ли поне 10 години там, т.е. от малка?

P.S. Аз и родителите ми заминахме с първите вълни на емиграцията за Испания и живяхме няколко години. Казват ми, че говоря без акцент /а дори не сме живели чак толкова много време /, та се учудих. Знам, че е строго индивидуално, но все пак....

П.С. Прочетох под видеото й- 14 години от 4-ти клас....Амии...

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 17:12 от Yogurina

# 2 167
Вие се майтапите, но наистина е трудно. Като гледам по колко сторита качват на ден, ме заболява главата. Значи непрекъснато за това мислят, а това си е затормозяващо. А за снимките, някой трябва да те снима. Човек ли си водят навсякъде? Мен например сега ме мързи и си имам разни грижи и не снимам нищо. Но те не могат да си позволят да не снимат няколко дни, сигурно ще изгубят абонати ли, не знам. Абе голяма хамалогия е нон стоп да качваш снимки и сторита, особено с деца. Направо си е чанч.

# 2 168
Къщата на SSSniperWolf  ми прилича на аптека или на скъпарска  болница.

# 2 169
На Константина зъбите са супер,но циците са доста увисналЕ.

# 2 170
Следя темата от известно време, ами много сте забавни Simple SmileПия си кафето сутрин с вас Grinning Смятам, че в по-голямата си част критиката към тези така популярни дами е доста оправдана.
Можете ли да ми препоръчате канали, блогове, инстаграм профили, които да са с наистина качествено съдържание, защото честно казано ми писна от рутини, какво има в чантата ми и т.н. От темата разбрах за канала на Мими и ми допада, истинска е. Харесвам също Деси от dessytalks.
Опитах се да намеря канали на хора, които имат истински професии и показват някаква част от тях, но поне на български не намирам. Видях доста руски юристи с прилични инстаграми, но не владея езика. Та, ще се радвам на предложения Simple Smile

# 2 171
Таксиметъра не само се е нагримирал със спиралите на Пепа, ами й бил откраднал и мемори картите. Ама тя го преживяла. Чак не си направи труда да прикрие лъжата си, толкова е очевидно си измисли.
И с тия грозни крака, бога ми! Не искам да съм злобна, но искренно я съветвам да спре да си снима тия груби колена.

# 2 172
Приритал е някой за на Пепероната спиралата и пастата за зъби. Откачалка.Защо си мисли,че целият свят се върти около нея?Толкова пък да нямаш връзка с реалността не бива.

# 2 173

Само като видях заглавието на клипа и тотално ме отказа
Скрит текст:

# 2 174
Даа,липсва ми dessytalks Sad В началото ме дразнеше как говори,като скоропоговорка,но бързо ме спечели.
П.п.В БДж-то пътувам,на всякакви паланки спираме,жега е,забравих си четивото,бабата до мен разговаря гръмогласно по тел и има сума вресливи патладжани,НО аз намирам утеха в бг мама,тъй..да си похейтя,барем ми стане по-леко на душата Sunglasses Bowtie
В стила на Пепе ще заключа..охх,ще го преживея някак.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 23:58 от BaklavaTa

Общи условия

Активация на акаунт