Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 313
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 190
Да, сд карта.

За мен е необяснимо, щом си влогър, с това си вадиш хляба и ти изчезват важни кадри, да не обелиш нито дума за тях.
Но мрънкаше, че няма руж, който може да си купи от най-близката дрогерия...
губи ми се логиката... 🙄
Сигурно не е искала да ни занимава с драмата си. 🤔😬😂
Ама сега се е наложило, защото трябва да обясни закъснението на новото видео.😉

# 2 191
Занимаваше ни и то доста, то бяха червила, ружове хайлайти.....нямаше и дума за карти памет.

# 2 192
Полина с пост относно количката й и Дундьо.
Ами не мога да й отрека, че дори и да е леко превзета, се старае да бъде полезна и дава информация за много неща.
Винаги е искрена относно рекламите, което смятам, че й прави чест при толкова неадекватно позиционирани скрити реклами от колежките й.

https://www.instagram.com/p/B0D_3hBFjly/?igshid=1w17lggf5mtoh

# 2 193
Не го разбирам това делене на децата, едното с единия родител, другото с другия, все едно са разведени и са се споразумяли за почасов режим на отглеждане. С брат ми сме породени и имаме 1г. разлика, абсолютно винаги сме ходили в комплект на почивки с родителите, абсурд е да ни разделят и за единия да има море, за другия не, било то и в невръстна възраст.
Dessytalks ми е много неподправена и искрена, сега не прави видеа, по-скоро е активна в инстаграм, но като влогър много ми допадаше. Дикцията ѝ е малко нетипична и скорострелна, но явно ѝ се свиква в един момент, сега не ми прави впечатление. Деси ми е пример за старателно подготвяни клипове, при нея си личи че видеата не са просто за отчитане на дейност. Чест ѝ прави, че съобщи, че към момента спира с видеата, поради липса на време, идеи и стимул, преспокойно можеше да се пусне по спиралата с изтърканите семейни влогове при популярността, която беше набрала и да си поддържа имиджа на влогър. Сещам се, че имаше някакви видеа с дрехи от shein/romwe, не спести нито една критика за кройката, плата или цвета на дрехите, стилът ѝ е много далеч от моя, за да се впечатля от някоя дреха и да я закупя, но ме впечатли с обективността си по отношение на артикулите в тези така популярни сайтове.
Някой питаше за влогърка с качествено съдържание, сещам се само за Alexandras'Girly Talk, тя за мен е без аналог в Ютюб, но съдържанието ѝ е изцяло на английски и мисля, че работи като инфлуенсър, а не нещо обичайно в стил от 8 до 5.

# 2 194
Тя се оплакваше за гримовете, защото и се бавеше куфара, а не защото са откраднати. Реално тя май не спомена нещо да е откраднато след като и го върнаха. Само каза, че щяла да хвърля гримовете. И сега изведнъж... няма ми мемори картите. Много удобно. И как точно са и намерили и взели само тях, ама хайде да не задълбавам.
Както Ванилия* каза, как пък имаше кадрите за влога от Англия, пък сега изведнъж цяло снимано видео (кога, къде?) го няма? Мхм, ок. Smirk

# 2 195
Пепон отново се има  за много хитра, но ние не ядем доматите с колците...

Big fail, Pepe!

P.S. Възможно ли е да си толкова наивен и недосетлив при условие, че излагаш всичко на показ?

Но при тоя нейният стресов и натоварен живот - май е нормално.

И какво сега- почива си от почивката? Да й имам животът! Relaxed

# 2 196
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен има и тенденциозно плюене по нея, каквото и да качи е коментирано по когти начин. Ако някой каже нещо добро за нея се приема също доста остро.

Това не е вярно.Тук съм от тема 1 като многократно съм защитавала Пепе,тоест съм споделяла симпатиите ми към нея на фона на негативните коментари от другите потребителки.
Никога не съм била нападната и обиждана заради моите предпочитания.
Вече не говоря за Пепе,защото ми стана безразлична и не я гледам,но си има други адмираторки в темата и не съм видяла някой да ги напада.

# 2 197
Dizzy FaceТоку-що Филипчо изтипоса София само по гащички в стори Flushed

# 2 198
И аз много харесвам Деси. Няколко пъти съм я виждала и на живо е много красива и харизматична. Изглежда много неподправена и много бих се радвала, ако се захване пак с видеата

# 2 199
Оф, мемори, мемори...помислих, че са и откаднали Дормео матрака 😁
Ще ме умориш, бе жена, вчера пак май с твоите бисери се лендзих като идиот. 😂

Хич не ми е трудно да повярвам, че е излъгала Пепка, тя вече толкова пъти доукрасява и изопачава истини. Като от приказката за лъжливото овчарче, как да му повярваш вече?

Dessytalka е страхотна красавица, то една усмивка, сини очи, че и акъл има. 😍 Децата също са ѝ някакви уникални бонбони, малката с трапчинки, бебето бузат дундьо, въобще разкош от всякъде. Аз от тук я научих и си я пускам понякога, малко random клипове, ама задължително забавям речта, че иначе нищо няма да разбера. 😄 Според мен със Зорница са пълни противоположности, едната като щурото дете в класа, което няма спирачка, а другата като някоя даскалка ти обеснява какво точно е искал да каже авторът.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 19:34 от Emiliana V55

# 2 200
Явно това стори е изтрито или поне аз не го виждам.

# 2 201
Ей, накарахте ме да пусна и последния клип на Деси. Признавам, че там не ми звучи като Зорница, но ми е доста трудно да я разбирам. ВЕрно много бързо говори. Направо като скоропоговорка. 🤯
Не е моя човек. 😜

# 2 202

И на мен не ми излиза.

# 2 203
  • София
Полина с пост относно количката й и Дундьо.
Ами не мога да й отрека, че дори и да е леко превзета, се старае да бъде полезна и дава информация за много неща.
Винаги е искрена относно рекламите, което смятам, че й прави чест при толкова неадекватно позиционирани скрити реклами от колежките й.

https://www.instagram.com/p/B0D_3hBFjly/?igshid=1w17lggf5mtoh

Ванилке, ти сега ли беше бременна? Не я слушай, това е трактор количка, тежи ужасно, бутала е 3 седмици с 4кг бебе. Като натежат тез бебета почва лошо да ти става, не дай боже да трябва да идеш с колата някъде стъжнява ти живота...

Тези дни много смях тук. Много съм заета, ама вечер ви четя. Мен сериозно ми писва да четя за Пепа, аз съм си лове-хейт на ВалериЕ Joy

# 2 204

И на мен не ми излиза.
Сега погледнах и аз. Изтрил го е.

Общи условия

Активация на акаунт