Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 670
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 295
На Валери и Иванка кои по-точно от феновете  ще отидат на тая вила /освен ако не врънкат техните да ги заведат някой уикенд/? Толкова пък грам акъл да не се влага.
И техните като кажат "Бе я не ме занимавай с глупости, я марш в стаята да си четеш книгите за лятото! Като ти зашия един шамар, само на вила Синтика ще ми станеш!" Joy

# 2 296
Голяма антиреклама, в тая вила няма да стъпя и не виждам на какво отгоре са и такива цените там..
Не разбирам повечето брандове как не се досещат, че става смешно като всичкоТО инфлуенсър подпука реклами. Ми избери си един човек с повече гледаемост и го прати само на него. На Валери и Иванка кои по-точно от феновете  ще отидат на тая вила /освен ако не врънкат техните да ги заведат някой уикенд/? Толкова пък грам акъл да не се влага.

Лоша реклама за мен има. И тия безделници я постигат

В момента тече същата кампация за една друга вила,но в Св.Константин и Елена,Варна.Имената даже са подобни,обаче там са заложили на поп-фолк певици.Повръща ми се като го видя.

Вила Чинка нали? Която е много готина, с готин плаж, все едно не си в България уникално е, не виждам изобщо смисъл певачките да я рекламират, има си достатъчно хора...

# 2 297
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В момента тече същата кампация за една друга вила,но в Св.Константин и Елена,Варна.Имената даже са подобни,обаче там са заложили на поп-фолк певици.Повръща ми се като го видя.

Това ще да е вила Чинка, а?

# 2 298
Някой беше постнал наскоро статия май за норвежките инфлуенсъри,как се е загубило доверието в тях,как аудиторията се насочва към юзъри с по-малко последователи,но с по-искрено съдържание...та това чака и родните.Тъй че да печелят докато е време и да обират каквото има,че медът свършва.

# 2 299
На Миа от Марс децата са бебе/мини от Марс.... това означава ли, че моето е бебе от Земята?

# 2 300
От вчера сутринта?! 😲 Определено е можело да се прочете поне една книга досега. Пропиляна възможност. 😔

И аз това гледам в тази Вила Синтика, никой няма освен влогъри. И Ивана като беше - на басейна празно, и сега в блога на тази Х пак никой. Поне да ги поканят едновременно, да симулират тъпла от клиентела, явно че там никой не ходи, ако си е платил. И да разсрочат видеата едно от друго във времето.

# 2 301
Гледам последното видео на Наум и Теа и не знам защо, но хич не ме кефят тези двамата. На външен вид Теа е много красива, но засега нито едно тяхно видео не ми е харесало. Защо е този зор да се бутат навсякъде не разбирам.
Някой знае ли какво стана с общия им бизнес с Петканови? Имам чувството, че изобщо не са си допаднали, направиха едно видео докато Александра беше бременна и край. Скоро имаше коментар под видео или снимка на Наум имитирал Дани и Наум доста остро беше отговорил.

# 2 302
  • Варна

Това ще да е вила Чинка, а?

Точно,вила Чинка.Предполагам,че е хубаво там,а и от това което показват изглежда добре.Дразни ме това което се получава и с другата вила,от всякъде изкача.

# 2 303
Гледам последното видео на Наум и Теа и не знам защо, но хич не ме кефят тези двамата. На външен вид Теа е много красива, но засега нито едно тяхно видео не ми е харесало. Защо е този зор да се бутат навсякъде не разбирам.
Някой знае ли какво стана с общия им бизнес с Петканови? Имам чувството, че изобщо не са си допаднали, направиха едно видео докато Александра беше бременна и край. Скоро имаше коментар под видео или снимка на Наум имитирал Дани и Наум доста остро беше отговорил.

Четох някъде, че са се изпокарали. Нали си направиха агенция четиримата и явно не са се разбрали нещо.

# 2 304
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Четох някъде, че са се изпокарали. Нали си направиха агенция четиримата и явно не са се разбрали нещо.
  За финансовите постъпления не са се разбрали, вероятно!

# 2 305
  • Варна
Сега, правилно ли съм разбрала. Филип има Рожден ден и е сам със Софѝя. Антоанета е в Бургас с бебето по работа?

# 2 306
  • Варна
Сега, правилно ли съм разбрала. Филип има Рожден ден и е сам със Софѝя. Антоанета е в Бургас с бебето по работа?

И аз така разбрах нещата

# 2 307

Точно така и е ядосана, че Сиена заспива само като я бута в количката Rolling Eyes

# 2 308

Да, но не разбирам защо когато Майкъл на Елица отиде сам в Италия без нея на рождения си ден беше окей, а когато Филип е без Пепе, защото тя е отишла "по работа" в Бургас не е окей? И отделно утре заедно заминават на почивка. Майкъл не заведе Елица на почивка по повод РДто си.

# 2 309
  • Варна
Lana, да, така е, права си. Просто при Антоанета и Филип сякаш малко ескалират нещата, все не са заедно след като се върна Филип от Дания, а преди тя акцентираше и на него е сторитата /клиповете си.

Общи условия

Активация на акаунт