Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 806
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 405
От самолет не се вижда. Grinning

# 3 406
Гледам, че Адри е харесала снимките на Полината съседка, явно я познава, може да ни каже дали е детегледачка?

Коя е тази съседка? Rolling Eyes
И всъщност какво значение има дали е съседка, приятелка, детегледачка или роднина?
За мен съседка и роднина не са едно и също що се отнася до гледането на детето

# 3 407
Преди няколко страници писахте за @wheresiyashines. Следя я в Иг, но само там и то от скоро. Не бях ѝ гледала старите постове и не знаех, че е раждала вкъщи и то пред детето си. Разбрах от Вас тук. Днес реших да потърся и да видя за какво става въпрос. В блогът ѝ намерих подробни обяснения. Честно казано съм изумена и не разбирам каква е идеята да родиш пред детето си? Тя се чуди (на такива хора като мен) и не вижда причина, то да не присъства на раждането на своя брат/сестра. Питам тогава аз: Ами защо тогава да не присъства и на правенето на бебето? Мисля, че пак ще му е интересно. Извинявам се, ако звуча грубо, но наистина съм потресена и в крайна сметка пак е стигнала до болницата. Пълна тъпотия! Sorry not sorry!

Мда, то за това и детето сега не го оставя бебето да спи. Вместо да го подготви тактично, тя му представя от къде излязло това бебе, знаеш ли го горкото дете може и да се уплашило, че бебето ще нарани майка му. Имам две деца и тактиката ми е много говорене и отдръпване на по - голямото с някакъв вид разсейване. Е, да де, ама в случай, че детето ти е видяло от къде излизат бебетата пак казвам какви ли мисли би могла да роди главата му? 

# 3 408
Новото видео на Звезди е много хубаво - похвално, че го е направила.

Полина дразни, но не мога да преценя коя ме дразни повече - Ралица или Полина.

# 3 409
  • Варна
Да де, ама по - скоро вие не приемате различно от вашето мнение. Веднага се превръща в : Здравей, Полинке, Пепон и т. н. 😏
Кои сме “ние” и кои сте “вие”? Много интересно разграничение. Аз винаги съм си мислела, че тук пишат отделни хора, всеки със собственото си мнение и усещане за света.
Нямам спомен Ванилия* да е казвала на някой “Здравей, Полинке, Пепон и т. н.”, но може и да съм пропуснала.
На мен например, като изразих мнение ми казаха, "Полинке, ако искаш и го 18 г възраст го давай да ти го гледат..." "Нещо от сорта беше. 1-2 страници по - назад. Освен, че защитавам мнение, сега освен да доказвам, че не съм Полина ли Simple Smile. Аз също приключвам тази тема. Няма смисъл.

# 3 410
3 теми по 350 страници и пак има недоразбрали.
Ако не бяха толкова откровени злета, надали някой щеше да им обръща внимание. Принципно на никой нямаше да му дреме какво прави Полинария, освен ако не се опитваше да се изкара мега яката майка, която видиш ли на възвърнала форма и се хукнала по социален живот 5 дена след раждане, защото и тя като Пепелджийска "много го иска". Истината е, че доколкото я познавам, далеч не е 1 излизането на кафе, фризьор и т.н. Цялата работа е да се подчертава как децата нищо не променят и със и без тях си живееш както преди. И как тя е супер готина, незапуснала се и немиришеща на мусака, а другите, които представи си не са, са някви пълни профани и са по - малко жени от нея или приятелката й, която се обу по боксерки и мъжка риза да рекламира Триумф-ът си като съблазнителка, прясно родила.
После като ги гледаш  децата им как се тръшкат и пищят и се налагат на всички, се чудиш как ли се е случило и искаш съвети в инстраграм как да си добра майка, защото едното ти дете буди другото на инат и ти не можеш да му надделееш.
Проблемът е, че вчерашни пикли, меркантилни до мозъка на костите, се опитват да се правят на велики и изкривяват нещата до пълен абсурд - от всичко разбират, ОТГЛЕДАЛИ са деца, децата им са вундеркинди, щото си вдигат гащите сами, мега здравословни са, защото ядат само соя и оризова вода и т.н. и т.н.
И също така проблемът е, че рекламирането не е "добра воля", стига да не си изгнил от алчност. Защото в UK доста хора сами предложиха да се въведе закон да бъде задължително опоменавнето на рекалми, считайки, че обратното е подвеждане на аудиторията. Още нещо неясно има ли?!

Колкото до ВалериЕ, тя не отиде ли 1 път на фитнес и толкоз. Какво искат от нея- яде праскови и пластмасова торта, едва ли някой с разсъдък очаква да го учи на здравословност.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 22:50 от Breedlove

# 3 411
Из старите теми имаше някакъв скрийншот на Антоанета пак от инстаграм,  на който й се виждаше зърното, та един нескопосан airbrush не може да ме впечатли. Моля само да си припомни собствените глупости за недостатъците и уникалностите следващия път, като прекали с обработката на снимките.

# 3 412
Мда, то за това и детето сега не го оставя бебето да спи. Вместо да го подготви тактично, тя му представя от къде излязло това бебе, знаеш ли го горкото дете може и да се уплашило, че бебето ще нарани майка му. Имам две деца и тактиката ми е много говорене и отдръпване на по - голямото с някакъв вид разсейване. Е, да де, ама в случай, че детето ти е видяло от къде излизат бебетата пак казвам какви ли мисли би могла да роди главата му? 
Еее, ще ходи малко на психолог като порасне, колко му е Joy
Не, сериозно, тази не е в час. Малко дете няма работа да гледа такива неща.
Да не говорим за прищявките да ражда вкъщи, ама това е друга тема.

# 3 413
Това онази, която се е оставила да й изтече кръвта у тях и не отишла да я спасяват сума време ли е?
Едно време си мислех, че Мими Айкън е изтрещяла, задето беше отказала да извадят 2 седмично преносеното бебе, защото "то си знаело само природно кога да се роди", явно и по - зле от нея има.

# 3 414
Скрит текст:
Да де, ама по - скоро вие не приемате различно от вашето мнение. Веднага се превръща в : Здравей, Полинке, Пепон и т. н. 😏
Кои сме “ние” и кои сте “вие”? Много интересно разграничение. Аз винаги съм си мислела, че тук пишат отделни хора, всеки със собственото си мнение и усещане за света.
Нямам спомен Ванилия* да е казвала на някой “Здравей, Полинке, Пепон и т. н.”, но може и да съм пропуснала.
На мен например, като изразих мнение ми казаха, "Полинке, ако искаш и го 18 г възраст го давай да ти го гледат..." "Нещо от сорта беше. 1-2 страници по - назад. Освен, че защитавам мнение, сега освен да доказвам, че не съм Полина ли Simple Smile. Аз също приключвам тази тема. Няма смисъл.
Ивке, тотално ти е убегнала идеята на това което казвам.

# 3 415
  • София
Гледам, че Адри е харесала снимките на Полината съседка, явно я познава, може да ни каже дали е детегледачка?

Коя е тази съседка? Rolling Eyes
И всъщност какво значение има дали е съседка, приятелка, детегледачка или роднина?
За мен съседка и роднина не са едно и също що се отнася до гледането на детето

Ние няма как да знаем колко близка й е тази съседка.
Моята съседка например ми е и най-добра приятелка от 16 години, също така ми е и кума, аз съм кръстница на детето й и сме били колеги над 5 години. Тя ми е по-близка от родната ми сестра и със сигурност бих й поверила бебе по-спокойно, отколкото на възрастната си майка.
Ако е близък човек, какво значение има дали е кръвен роднина? ДНКто какво отношение има към това с какъв успех ще наблюдаваш спящо бебе за час и ще му смениш памперса?
И не, не я защитавам, защото е Полина. Просто наистина не виждам каква е драмата и с какво близка приятелка е по-лош вариант от напълно непозната детегледачка Thinking

# 3 416
Никой не ѝ казва да оставя детето на детегледачка, а да съобрази часа с работното време на бащата. Аз така процедирах. А и така като гледам  мъжът ѝ не бачка от понеделник до петък от 8 до 17 , защото си брънчват почти всеки ден

# 3 417
# 3 418
  • София
Съседката имаше удоволствието да нахрани кърменото бебе с изцедена кърма. Изобщо не беше спящо бебето доколкото си спомням. Разбирам, че тя все пак има опит за разлика от бащата, но пак недоумявам как един сешоар може да бъде толкова важен.

# 3 419
На мен пък ми беше интересен начина по който демонстрараше, че бебето го гледа друга жена в момента, а тя е на фризьор.
То беше един скрийншон на чата между двете, демонстраци,и парадиране и за какво, да беше отишла тихо и кротко като толкова й е нужен тоя фризьор и да се върне при бебето.
А и ако е било цялото това за сешоар, а не подстригване просто не разбирам належащо ли е чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт