Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 140
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 570
Бакшава ама не в букинг ..дзак  гУтово.Щото така и аз мога😜.
Аз примерно като студентка разбрах случайно,че тогавашното ми гадже ми изневерява😂 от едно не познато момиче във влака.

# 3 571
Бакшава ама не в букинг ..дзак  гУтово.Щото така и аз мога😜.
Аз примерно като студентка разбрах случайно,че тогавашното ми гадже ми изневерява😂 от едно не познато момиче във влака.
Е, как непознато, пък за гаджето си разбрала?

# 3 572
Стефи съм я гледала веднъж, не се интересувам чак толкова от грим и повече не съм си я пускала. Инстаграм профила и' съм отворила 2-3 пъти, последно вчера, за да видя коментираната книжка, хареса ми и сигурно ще поръчам. И въпреки това ми се стори странно как преди няколко страници Елица беше изкарана каква ли не, защото тогавашния и' приятел е помогнал да си открие онлайн магазина и била с него само заради парите, защото бил по- възрастен. За Стефи пишете, че има гръб от баща си. Къде е разликата дали баща ти ти дава пари или мъжът ти (приятелят ти) и по този начин ти помага?

Петканови са на периоди, ако нямаха изцепки като Даниел да бърка в сутиена на Александра докато шофират и се снимат, са ми ок. Вчера бяха качили стори, че си оправят градината, Даниел сглобяваше сам някаква шатра, за което адмирации. Преди това уредите за фитнеса отново сами си сглобиха. Като цяло повече са ми симпатични.

# 3 573
Аз пътувам "по неволя" и то в Бг.Обхващам 4-5 локации само(изключвам почивки и прочие).Може би щеше да е по-интересно в периода когато работех стюард межд.автобусни линии,доста повече дестинации посетих и разгледах.
Започвайки такова начинание (извън шегата) нищо друго като пратки и оферти не искам освен рекламно лице на БДЖ и една пром.карта,че съм дърта за студентските вече(а де факто съм студент).Grinning

# 3 574
А реално какво значение има дали някой ти помага ? гледаш ревю на даден продукт-полезно ти е ,н ее пр тъпотия , а обективно мнение, защо на някой трябва да мъ влиза в работата как е закупен продукта?

# 3 575
Когато някой човек ти допада заради нещо, което прави (музика, гримове, танци, филми..), в един момент искаш да разбереш повече за този човек. Това е напълно нормално и би следвало всеки, който се занимава с неща с публичен достъп, да е наясно, че става обект на въпроси, любопитство, критики, похвали. В България не е често срещано хора с възможности, придобити по честен път, да дават 5-6К долара за чанти например (ако правилно съм разбрала, че става дума за чанта Шанел). Не виждам нищо лошо в коментари и догадки. Друг е въпросът, ако публичната личност започне да бъде подлагана на тормоз.
Какво се пише и коментира в бг-мамма не ми се струва тормоз.
Винаги съм се чудила на хора, които се записват на клипове в ютюб, независимо дали от хоби или професионално, и после се чудят и жалват защо ги коментират.
Ако искам да показвам начини на гримиране или ревюта на продукти, но не искам да се знае коя съм, просто няма да се показвам. Ще ползвам модел за гримовете, а ревютата ще показват съответния продукт, без да се показвам аз.
Според мен има начини да поставиш фокус върху това, което ти е интересно, без да излагаш и останалото.
Не съм гледала Стефи, не знам точно какви са й видеата, но от коментарите разбирам, че има и видеа на тема килограми и храна. За мен това е лична тема, която щом си се осмелил да качиш в интернет, би следвало да си подготвен за всякакви реакции.

Аз затова харесвам Ани Джефри. Обясни за финансите си. Демонстрира висок стандарт, но също така си купува и Зара к Манго. Нейният Мо откъде има висок стандарт, нямам идея, но не ме вълнува. Супер приятно ми е да я гледам и адски ме разтоварва.

# 3 576
Ани Джефри е голяма сладурана. Тя на кето диета ли е?

# 3 577
А Ани ако знаеш как я дъвчат по чуждите форуми... И аз и симпатизирам, но тя е някакъв абсолютен педант на тема външен вид. Обсебена е да се грижи за себе си, да се гледа в огледалото и да търси недостатъци, по които да работи. Краен перфекционист, което също не е много хубаво, но поне практикува това което проповядва.

Не е на кето, преди беше веган ама я хванаха, че яде месо на някаква почивка и вече използва whole based и plant based diet като определение. От животинските продукти само сьомга, пиле и яйца яде, но рядко, сега е запалена по периодичното гладуване.

# 3 578
Извинявай, кое точно е обяснила Ани Джефри за финансите си? Момиченцето, което обяснява от години как е на plant based diet, след което спомена с половин уста, че тя всъщност яде и сьомга, и яйца и започна да ги показва едва след като получи доста коментари от последователи (включително и от мен), че това си е чиста проба лъжа в такъв случай? (Не че самата диета е лош избор, в никакъв случай.) Умишленото заблуждение е кофти, а Ани е царица на недаването на отговор в прав текст и донякъде неумишленото подвеждане. Харесвам я много и я гледам, но са си факти.
Та, кое е обяснила? Каза, че майка и баба й от малка са я научили, че една жена трябва да е финансово независима. Абсолютно, но имаше предвид от мъж, за да може да се позволи да си тръгне от него, ако не е щастлива. Удобно се пропусна становището й за взимане на пари от семейството - точно каквото имах предвид в горните редове. Хайде да не си обясняваме как сама си е платила 10-те местения по света особено в годините, в които буквално беше зарязала Ютюб.

Извинявайте, обаче да казвате, че е нормално да ви е любопитно какво работи след като е казала, че имат семеен бизнес вече не е нормално. На мен ми беше любопитно преди да го каже това, но това ми беше напълно достатъчно.

Не се оправдавайте с "нормално е", защото невинаги е.

Абсолютно. Чисто извинение да се рови.

И е безкрайно обидно да се приравняват работата в семеен бизнес до "мама и тате ми дават пари" и да се казва, че и двете са "финансов гръб" и причината да може да си позволи Х и Y. Не е вярно и може да го каже само който не се е докосвал до семеен бизнес и не знае как се усеща натиск да не се издъниш, защото не проваляш някакъв си там шеф или анонимна корпорация (където най-лошото последствие би било "освобождаване по взаимно съгласие"), мотивацията да работиш по криви часове или извън тясната си длъжностна характеристика, откриването на неподозирани аспекти, които за обикновения служител нямат никакво значение, как понятието "ваканция без телефон и VPN връзка" е мираж дори и при доста по-ниска позиция от тази на свръх важните и заети мениджъри, които сме виждали по филмите. Да не говорим как всички типични проблеми от социално естество (някой на твоето ниво от йерархията се опитва да го играе шефче, мениджърът ти не може да делегира, някой под теб не свършва поверената му задача и т.н.) придобиват съвсеем друг характер, когато минимум едната страна в конфликта е роднина.
Така че да, може да се каже, че хората, намесени в проспериращ семеен бизнес, са работливи пчелички.  

П.С. Да, очевидно има хора, които си клатят краката и ги назначават само щото са роднини, но нима няма такива навсякъде? Мисля, че единодушно можем да кажем, че Стефи не е от този тип.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 12:23 от bambinnah

# 3 579
Аз познавам човек, който се изхранва с работа в семеен бизнес и си живее живота.
Да са живи и здрави родителите му, още дълги години да си въртят бизнеса. 😬😉

# 3 580
Рядко се включвам, чета ви повече, но заради Стефи го правя отново. И не само заради нея. Ничия приятелка не съм, първо да кажа. Във всяка поредна тема по някое време изниква въпроса за работата на Стефи. Почва се едно ровене, търговски регистри, биволи и какво ли още не. Толкова ли е трудно просто да се приеме чисто човешкото решение да не иска да сподели какъв точно бизнес имат? И има огромна разлика между това да те издържа мъжа ти и това да работиш редом с другите, за да развиеш нещо, което да ти носи достатъчно доход, че да можеш да си позволиш стандарта на живот, който водиш. И съм сигурна, че дори малка част от личния им живот с Борис не е на показ. Показва нормални човешки отношения с половинката си, която обича. И на мен лично ми е приятно. Предпочитам да виждам такива неща, отколкото лигави, превзети и напудрени отношения, които се виждат от космоса, че хич не са такива.
По-голямата част от мненията за всички други блогъри, влогъри и т.н. многократно преминават границата на градивната критика, и се превръщат точно обидни епитети - на едната мъжа и изглеждал нечистоплътен, на другата бил глупав, че е с нея. Едната била дебела, щото тя така си е избрала, от банички било. Трета семейни проблеми има, как така клетата няма да се оплаче в социалните мрежи, че да вземем да разберем какво точно се случва. Да не говорим, че имаше коментари, че нечие дете изглеждало с проблеми в развитието. Едва ли има човек, който не би се засегнал от подобни коментари. Погледнете чисто човешкия аспект на нещата. Ако чуете подобно нещо за себе си, половинката си или детето си, няма ли да ви жегне? Още повече, от хора, които грам не ви познават. Знам, че сами са си избрали да извадят целия си живот на показ, но трябва понякога да бъдем хора и най- малкото да изказваме мнението си по-деликатно.

# 3 581
Аз разбирам, че една жена трябва да е родена в бедно семейство и да няма мъж, че да и се признаят някакви постижения. Иначе или баща и е причината, или мъжът и...
Върти се и се суче вече пет страници една прословута чанта на Шанел, че и се изтъкват разни други богати хора, че се обличали от Манго и Зара. Аз следя Стефи от 2015-2016 и определено е показала повече дрехи от Асос и HM, отколкото чанти и обувки на Шанел. Без да ме е пуснала под юргана си, смятам, че имам повече наблюдения от всички, които не се интересуват от грим и са и отваряли профилите пет пъти (петият път взера покрай темата...), ама и те коментират чантата, та чантата.

# 3 582
Извинявайте, обаче да казвате, че е нормално да ви е любопитно какво работи след като е казала, че имат семеен бизнес вече не е нормално. На мен ми беше любопитно преди да го каже това, но това ми беше напълно достатъчно.

Не се оправдавайте с "нормално е", защото невинаги е.

Сега, от семеен бизнес до семеен бизнес има разлика океан. Мисля, че няма смисъл да издребнявам с примери на единия и на другия. Blush

Ей я, Пепката никой не я гризе са семейния бизнес на мама. Поне не много и като цяло- отшумя набързо. Но при съмнения за такъв с леко средиземноморски привкус, на уважаемата аудитория и послетователи им става все по- интересно. Grinning
Пак казвам, че според мен при такъв интерес от полза на самата Стефи щеше да бъде, ако хвърлеше повече светлина по въпроса. Така още повече се обвива в мистерия и дразни тези, които на всяка цена търсят, ровят и дълбаят из регистрите.

# 3 583

Цитат
И само да вмъкна не мисля, че тя точно трябва да се притеснява кое дете ще се сдуха не можейки да си позволи скъпа козметика. Не е с детска аудитория или със съдържание, което привлича такава.

Стефи има 12,500 последователи в ИГ. Не мисля ,че всички тези хора си купуват шанел на ежедневно.
Факт ,че не цели детска аудитория, но все пак има не малък процент точно такава, достигната по естествен път.

# 3 584
Мисля,че по коментарите спрямо реакцията на Стефи се разбра какво е преобладаващото мнение за нея във форума. Simple Smile
П.п.
Някой беше писал,че му е скучно в тубата и няма какво да се гледа.
Започвам да влогвам-"Живот на номад"ще се казва каналът,чудех се дали да не е "Кралицата на БДЖ",имам си и един куфар от Джъмбо 'дето е мой верен другар,перфе съм вече в събиране и разопаковане на багаж.Истории бол пък от постоянното ми пътуване с железния кон, и пренасяне на багаж от квартира в един град,дома на моята половинка/мъж/годеник,дома на наще, дома на баба.
Мари Кондо пасти да яде как подреждам куфар и как си намирам кое къде беше  
в толкоз къщи. Bowtie

Само внимавай с куфара, че много кражби стават напоследък... 😜

Относно Стефи и ровенето /за мен информация, която се открива за две секунди с гугъл съвсем не е ровене/ - писах и по-напред - на мен ми стана любопитно не това, какво работи, а това, че е определено като тайна.
Стана ми интересно каква е тази тайна, отворих да видя и до там.
След това обаче коментарът на Адри - една е Стефка в гугъл..., който не знам какво трябваше да означава, но аз го разбирам, че сме в грешка и става въпрос за друг човек.
Затова и я попитах дали правилно съм разбрала, все пак се познават и би трябвало тя да е по-наясно от мен, възможно е и аз да съм сгрешила.
Та от там и погледнах пак дали става дума за един и същи човек.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 12:49 от Вαнилия*

Общи условия

Активация на акаунт