Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 090
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 660
Полина със съмнителна чаша вино пред нея, докато обядва с приятелки. Дали пие вино и кърми? Не го разбирам това...

# 3 661
Е, голяма работа тя бременна си го пиеше та сега няма.

# 3 662
Е, на нея не ѝ пречи явно, но леко ме смущава:)

# 3 663
Тя бременна и превръзки слагаше така че...

# 3 664
  • Някъде там
Важното е Макс да не е прахосник, пък дали майка му го "приспива"  с "топеник", не е от значение.😉 Спящо бебе-време за часове сешоар.
Надявам се,че ме разбрахте,защото малко като Пиринка се изразих.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 22:33 от daviz

# 3 665
Карай, важно е мама да е издухана Grinning

# 3 666
Карай, важно е мама да е издухана Grinning

😂😂😂😂 I see what you did there 🤭🤭

# 3 667
Полина преработва в пъти по-бързо алкохола от всяка друга майка. Освен това Макс вече е свикнал с наличието му в майчиния организъм още от зародиш, така че всичко е точно.
Ако можеше Полина да не навира тези гърди постоянно в обектива, щеше да е една идея по-поносима, но все още твърде непоносима..

# 3 668
Притеснявам се за Ивана, гърчи се неистово в бумеранг, дали не са я нахапали комарите Grinning

# 3 669
Отдавна не бях гледала Десислава Стоянова... Защо продължава така да се окипазява това момиче, няма ли близки малко здрав разум да и налеят?

# 3 670
Знам, че никога не забравяте да оцените положителното Wink, но за тези, на които пътуванията са им страст - @ida_magdalenova в момента е на такъв инфо тур за Финландия и показва страаашно интересни неща всеки ден в стори - за храната, културата, обичаите за къпане в ледените езера, вътрешността на типичните финландски хижи и т.н.
Скандинавието никога не ми е било особена страст, но след Ида и сторитата на @cvetybaby и @darostinta за Норвегия определено ми стана по-интригуващо.

Мартин нали работи в туристическа агенция. Доста често се организират инфо турове за хората, работещи в тази сфера. Отиват на дадена дестинация, обикалят хотелите, запознават се с удобствата им, за да знаят после какво предлагат. Може и Валерито да ходи с него.

# 3 671
  • Някъде там
Ида, я следя отдавна,както и Цвети.
Красиви са сторитата и разказите и в момента ❤️
Преядоха ми се палачинки 😊

# 3 672
Дами, блокира ме, Мончето 😂

Мдаа, и коментара го няма. Чудно как моят още стои... Принципно не е лошо да се говори по темата, просто не разбирам тоя телешки възторг и споделяне на всякви лични истории под поста ѝ, без да им направи впечатление, че единствения повод да го има въпросния е, че Филипс са спонсорирали нещо си! Не може ли просто да бъде полезна и откровена, без да има нечия реклама отзад? Реклама на помпи и шишета, което далеч не е най-важното за една майка, решила да кърми.
Не съдя никоя, която е решила да спре рано, или изобщо не е искала да го прави. Дразни ме това маскиране на нещата като загриженост и съчувствие, когато е просто.... поредната платена публикация с никакво полезно и съществено съдържание.

# 3 673
О, Ида и аз я следя. Сторитата от Финландия са ми супер интересни. Това е качествено съдържание.

# 3 674
Много ми е приятна Ида и на мен!

Общи условия

Активация на акаунт