Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 512
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, бъдещи мами! С радост се записвам и аз към вашата темичка. В 16 седмица съм, след инвитро и след много борба, препятствия и страхове.. Четях ви, но не смеех да се включа. Няма такова щастие... Иначе бебето е момченце Simple Smile 120грама го измериха днес. Термин окончателен нямам, защото всеки път на ехографа излиза различно, но някъде за средата на декември. Ох, като го видя на монитора и се разтапям. Не знам вие как сте, но аз след пътуване съм като пребита, заболява ме кръста, дупето, главата, а да сме минали 250км. Коремче имам, но е малко, гаденето почти отмина, обаче имам киселини доста често. И така, за сега това е от мен, чак не мога да повярвам, че ми се случва това прекрасно нещо ❤️

# 76
Момичета, има ли от вас, които да приемат Магнерот? Докторът вчера ми го изписа 2х2. Как го приемате, преди хранене, по време или след....? Благодаря ви предварително! 🤗
Винаги си пия хапчета след хранене. Единствено гледам да ги пия в едно и също време през деня навик останал от инвитро стимулациите ( там инжекциите се слагат в точно определен час)
Пия сутрин в 8:00 и вечер 20:00 часа

# 77
Сладурчеее, браво! Страхотна изненада! 😘
Ах, в тази нашата тема наистина девойките преобладават.😄 Ще съберем ли 11 момчета за един футболен отбор поне хахаха

Беър, веднага се отбелязвам с един младеж в отбора:) доктора беше категоричен, дори и аз видях "доказателството" Simple Smile

Някой попита за приема на Магнерот - приемам го с храна, иначе ми става лошо на стомаха, но така постъпвам с всички хапчета, ако не е изрично споменато да е на гладно (както е с Л-тироксина, например).

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 10:40 от julia roberts

# 78
Здравейтее!

Не знам как издържате на тези жеги, но аз направо искам да си се върна в доскоро облачен Лондон. Много голяма разлика в температурите ми се вижда.

Съжалих , че взехме на малката лятната количка , а не другата. Миличката седи по боди само ,обаче колкото и да е голям сенникът на количката, не я покрива изцяло.
Търсим все къде да се заврем на хладинка и спокойствие.

Да ви се похваля , че днес станах леля на сладко момченце. Уж голям вървеше , но е 2900гр. мишле  , родено в 38+1. С майка му си имаме пререкания , но да се каже , че днес успяхме малко да стоплим отношенията. Занесохме всичко , което няма да използваме с това бебе , ще се купува ново или пък е за момченце .

Марти, май ти ме беше питала за размерите. Принципно на Праймарк не ги харесвам много, много.
Като за начало “английските” е много широко понятие😊😉
Давам пример Next са уголемени , а GAP са много умалени. Малката имаше едно якенце, подарък от ГАП , размер 9-12м., беше още на 6-7 месеца като го прибрах. От километри си личи, че са малки.
Сега ще ви драсна от тези , които аз купувам , с какво впечатление съм от размери и материя.
1) George- в правилен размер/леекичко уголемени (малката върви по-едра и са ѝ ок), хубав памук , не избеляват /не променят цвета си при пране.
2) Next- доста уголемени( случвало се е някои от нещата в правилните размери да са леко големи, въпреки габаритите на Вики), много хубав памук, остава си мек , както като са в магазина.
3) the white company- имат уникален памук и кашмир.
4) maioral- добре са като размер и материя. Попадала съм на леко умалени дрешки, повечето панталончета.
5) M&S са ок
6) Little me- много са мекички, една идея умалени
7) Gerber, Carter’s, Osh Kosh- американски са , но материята им е супер и вървят доста добре като номерация.
8 ) baby zara- леко умалени или супер като размер , зависи от стоката, материята е ясна , всичко е ок.
9) H&M- вървят големшки, но на малката са ѝ супер, качеството им е много добро.
10) love’d baby- това ми е една от любимите марки за бебешки дрешки. Просто са много красиви и едновременно с това изчистени , според мен. Не съм фен на много сладникавите неща, от сорта на бебешки гащеризон на леопардови сърца, в електриково розов цвят и на него да пише нещо .....
Размерите им....може да се поспори , но на дундата ми newborn не ѝ ставаше след първата седмица.
11) old navy, cotton club- добри като размер , уникални като материя.

Има много още , ако искате ме питайте , а ако знам ще докладвам😂😂😂

П.П ако модератор го сметне за реклама, нека премахме частта с бебешките дрешки от поста , аз съм го написала с информативна цел ,за мамите от групата.

# 79
Ехе Добро ви утро мили дами.На лятото не му се сърда, че е горещо... чакаме го толкова време а е толкова кратко. При мен всичко мина добре БХСто е добре сега ми взе секрет и ще пускам кръв и урина движа се след вас все пак съм 15та седмица.На видеозона всичко си е там хаха е не се видя пола но здраве да е.... няма да го сменяме я!
Кръвното ми попринцип е 90/50 но вчера като го мери беше 80/40 а въобще не се чуствах зле.Сега си обеснявам защо постоянно налитам на соленко иначе съм по сладкото.
Голямата нужда ми е много трудна направо мъчителна а всеки ден ям мюслита, супи, плодове и вода бол и пак мъка..... вече се чуда какви са тия моите черва.Посъветва ме лекарката сладко от рози, в лидл го има.....е веднага имаше ефект. Много съм доволна, споделям за който има подобен проблем.
Хубав ден!

# 80
Зузи, а след преклампсията как се развиха нещата? Питам, защото днес ми беше втората фетална и казаха че съм предразположена да започна да вдигам кръвно. Та ме интересува терапията и какви ще са последствията от това Simple Smile
Моята се водеше средна степен на прееклампсия, поне така ми пишеше е епикризата и документите в патология. В началото си бях в къщи и си пиех хапчетата - допегит и още някакви не си спомням, като всеки ден си следях кръвното по три пъти и се обаждах на лекарката си вечер да дам отчет, веднъж или два пъти седмично бях на преглед. Накрая полежах малко в патология на системи до раждането. Родих секцио, младежа ноември ще прави 9.
Сега също имам много висок риск от прееклампсия /от ранния скрининг в 12 г.с./ и пия вечер Акард 150. Днес съм на преглед, а на ФМ на 19ти, ако ми кажат или изпишат нещо ново ще пиша.

# 81
Добро Утро момичета! За жеги да не говорим-вчера при нас беше 41 на сянка. По цял ден съм затворена на климатик и е ужас.
Краката ми се надуват и на мен доста, но се спасявам с един охлаждащ крем против разширени вени-много съм доволна. Веднага охлажда и сваля умората.
Аз тази сутрин се събудих със страшен апетит за кола-е сега си пийвам кола в офиса и се надявам днес да е под 40!
Хубав ден на всички и се пазете!

# 82
Алексче, много мерси за информацията. Kissing Heart
Аз се събуждах през нощта и бебата правече зулуми в корема ми. Joy сега отивам до лабораторията и после на работа.
Хубав ден, момичета.

# 83
Привет от нас с още един дивак.😄 Не се е спрял от един час!! Явно е в настроение днес. 👶🏼😄
Снощи пак сънувах, че раждам на 08.11. Втори път сънувам такова нещо. Аз в повечето случаи доста им вярвам на сънищата, защото съм имала няколко пъти пророчески, ама това някак си много рано ми се вижда. 😁

# 84
Здравейте и от мен.  Моето вчера не се спря засега днес кротува и слава богу , че си е завряло малките крачета ниско долу и доста неприятно чувство създава . Момичета на моя бхс нищо  не пише за прекламсия я да ви постна една снимка да кажете и нещо което ме притесни вашите бебета под пъпа все още се намират нали . Притеснявам се дали не е ниско така . Кога се вдигат нагоре .... И другото което не утомних с лекарката и че ми обърка седмицата аз сега съм в 15 а тя написа на снимката 14 за двете седмици от предния преглед е с 10 мм по дълго и 124гр тежи май по дебело 87.3мм е сега . Какво ще кажете вие

# 85
Привет от нас с още един дивак.😄 Не се е спрял от един час!! Явно е в настроение днес. 👶🏼😄
Снощи пак сънувах, че раждам на 08.11. Втори път сънувам такова нещо. Аз в повечето случаи доста им вярвам на сънищата, защото съм имала няколко пъти пророчески, ама това някак си много рано ми се вижда. 😁

Беър, с тази дата май ти подсказва, че иска да е я Михаил, я Ангел, или с име, празнуващо на Архангеловден;)

# 86
А защо трябва да пише за прекламсия в БСХ? За такъв риск се оценява в прененталните тестове от мои лични наблюдения.
monikrisi спри да се притесняваш за всичко, явно плодът отговаря на 14 седмица ,какво можем да кажем ние -
Тия измервания са ориентировъчни бебето не расте с еднакви темпове, една седмица изостава другата пък наваксва.

# 87

Беър, с тази дата май ти подсказва, че иска да е я Михаил, я Ангел, или с име, празнуващо на Архангеловден;)

Охх... Вече имаме близък роднина Ангел. А Михаил мнооого ми харесва, но ММ нещо му се мръщи. Мисия невъзможна ще е с това име, откакто разбрах, че ще е момче си знам, че ще е труден избора. Знам, че и Пламен празнува на тази дата, много е хубаво името, ама галеното Пацо направо ме втрещява.😂

Монка, не се притеснявай, резултатите ти изглеждат супер. Simple Smile

# 88
Ние за момче имахме име (т.е аз го бях предложила, той го отхвърли и после дойде и каза, че е измислил име за момче - същото, което и аз Grin ) Оставих го да се радва, че той го е измислил, но поне имахме име.. За момиче нямаме. Grin Надявам се да се случи същото и с момичешкото име, но дали ще имам този късмет, не знам. Grin

# 89
Марти, какво ви е било мъжкото име? 😁

Иначе това, което ти си харесала за женско и на мен много ми харесва. Дано ТМ се смисли. Wink

Общи условия

Активация на акаунт