Лято е, слънчице пече, малко ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте! - Тема 5

• 25 710
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Мария, честит рожден ден на патерица!
Да си здрава, щастлива, много успешна и..да получиш най-прекрасния подарък декември!😘

Аз след малко съм на преглед да видим бебчо. 😄 Много ми е вълнуващо всеки път!

# 181
Мария, честит рожден ден на патерица!
Да си здрава, щастлива, много успешна и..да получиш най-прекрасния подарък декември!😘

Аз след малко съм на преглед да видим бебчо. 😄 Много ми е вълнуващо всеки път!
Беърче стиснати палци за прегледа, да се похвалиш после💚

# 182
Мария, ЧРД на патерички! Много здраве, щастие , късмет и хубави моменти ти пожелавам!

Беърче , стискам палци всичко да е наред!

# 183
Здравейте и от мен с хубави новини. Обадиха ми се за генетичния тест. Бебето е здраво. Отдъхнах си ♥️♥️♥️

# 184
Благодаря на всичко за прекрасните пожелания 🤗
Вили много се радвам, че всичко е наред с бебчо ☺️
Беърче да се похвалиш и ти след прегледа как расте твоя младеж.

# 185
Вили, мнооого се радвам!
Момичета, племенниците на моя мъж са болни, а предните дни ходих в тях.. Момченцето започна да вдига температура вчера, та днес са били на лекар.. Някакъв вирус. Изпих сутринта 2 Биозина и смучам Инфлуцид. Нещо друго да ми препоръчате?

# 186
Вили, много се радвам за вас! Знаех си, че всичко ще бъде наред! 😘 Хайде сега отпускай душицата и се зарадвай! 😊

Марти, можеш и осцилококцинум попринцип, но мисля че няма нужда. Дано не те прихване!

Момичета, беби в 18г.с+4дни е 221 грама, 19 см. Много е пораснал наистина. 😃 АГ ми пусна и 4Д за малко да го погледаме как се върти, имам си и клипче на диск, голяма забава беше. 🥰

# 187
Меченце, браво на големия мъж! Пу пу. Heart Eyes

# 188
Здравейте момичета, Честит Рожден ден на патерици на Мария . Пожелавам ти здраве и късмет това е най-важното за теб и бебето , другото го има в мола!
Да се оплача и аз снощи в 3:30 се събудих от нищото от схващане в десния прасец ..направо мускула ми стана твърд после пак омекна , после пак се втвърди и днес куцам и имам болки в прасеца в мускула му . Ужасна болка беше направо крещях и плаках , после ме отпусна ,добре че не бях сама, защото мъжа ми е нощни смени попринцип и съм сама, но бях в майкини и тя ме успокояваше и ми помогна много , мале направо бях в мини ад , та не знам сега няма как да отида на доктор лекарката ми е в отпуска и не знам какво да взема за тези ужасни спазми , едвам вървя и едвам се пипам по крака...Та днес моят мъж има рожден ден , той е по-малък с една година от мен и днес става на 19 😁☺голяма радост е и ще се събират вкъщи тази вечер, а мен ме чака готвене , шетане и чистене след това, а с този крак не знам как ще се справям сама, но искам да му направя един прекрасен празник...

# 189
Иви, за кеампите пий магнезий. Звънни на докторката и питай, но аз пия 2х1 магнерод. Видовете магнезий са много, във всяка аптека ще ти препоръчат за бременност, а по 1 - 2 на ден няма да навреди докато идеш на лекар.
Аз пък снощи не спах от стомах. Гастрита ми се обостри от едни твърди нектарини. По принцип в такива случай ме спасява Ланзул, но не смея да го пия без лекар, че пише че е само по лекарско пресписание при бременност. Ще звъня и аз на АГ да питам 😁

# 190
охххх горкатааа, и аз съм с гастрид, много е зле положението...обади се и питай..благодаря за съвета ще се обадя❤

# 191
Иви, за кеампите пий магнезий. Звънни на докторката и питай, но аз пия 2х1 магнерод. Видовете магнезий са много, във всяка аптека ще ти препоръчат за бременност, а по 1 - 2 на ден няма да навреди докато идеш на лекар.
Аз пък снощи не спах от стомах. Гастрита ми се обостри от едни твърди нектарини. По принцип в такива случай ме спасява Ланзул, но не смея да го пия без лекар, че пише че е само по лекарско пресписание при бременност. Ще звъня и аз на АГ да питам 😁

Може да пробваш чай от джинджифил.
Аз имах и гастрит и колит и чаят много ми помагаше.
Той премахва също така и киселини.
По принцип много обичам джинджифил и си го правих доста силен, но и по-лек да е пак помага.

# 192
Снощи сода Михалково ми помогна. Ще пробвам и с джинджифила, ама от него ми се обаждат бъбреците 🤣🤣🤣

# 193
Снощи сода Михалково ми помогна. Ще пробвам и с джинджифила, ама от него ми се обаждат бъбреците 🤣🤣🤣

Не би трябвало да ти се обаждат бъбреците. Може би е от нещо друго? Евентуално при продължителен прием може да има някакви поражения, ама пак не е сигурно.

# 194
Аз мисля че от лютото Simple Smile, но може и да бъркам и да е съвпадение

Общи условия

Активация на акаунт