Мнение за сешоар

• 1 646
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, интересува ме дали някой има впечатление от сешоар Remington AC 8002 Keratin Protect? В момента е на промоция с точки в Лили Дрогерия и понеже имам точките се чудя дали си заслужава. Намален е около 50% и струва към 53 лв.
Като цяло търся сешоар с добра мощност, дълъг кабел и възможност за различна температура на струята до 80 лв., така че ако можете да предложите и алтернативи, ще съм благодарна.

# 1
Аз ползвам друг модел на Ремингтън с кератин и го препоръчвам с 2 ръце.Мощен е,има дифузер и 2 концентратора за въздух,дълъг кабел.В момента е намален в сайта на Ремингтън на 90 лв и е с 5г гаранция.

# 2
Rowenta препоръчвам, И с голяма мощност задължително. Аз ползвам Rowenta Respectissim pro ceramic 2400W. Имам бутон Respect за по-щадящо към косата (комбинира температура 65°C скорост на въздушната струя  15m/s. ), три степени температура и три степени на вентилатора.

# 3
  • София
Авторке, аз бих си го купила. Ремингтън са ненадминати в тази си техника. Моят също е ремингтън, дадох сума ти пари за него и също се води професионален като този, с разликата, че дадох много повече пари, а характеристиките са същите.

Аз подкрепям с две ръце. За тези пари никъде няма да го намериш.

Общи условия

Активация на акаунт