Oriflame 2019 / 2021 - тема за клиенти и консултанти

• 44 815
  • 698
  •   1
Отговори
# 150
Най-накрая си докопах кремовете Grinning. От предния каталог си бях поръчала дневния и околоочния от диамантената серия....Ами разкош са си. Не знам кое се е влошило в качеството на бялата козметика/четох такива коментари назад/,но не съм посягала към марката едно 10г.....Ползвах доста по-висок клас козметика и кой знае каква полза не видях. Престраших се и не съжалявам. Взех и нощната маска NOVAGE. Изключително приятна лека консистенция без някакъв натрапчив аромат-харесва ми. Ще видим как ще се отрази в дългосрочен план.
Моля ако някой познава продукта да каже мога ли да го ползвам като нощен крем.

Здравейте prinzesata,
Радвам се, че сте преоткрила Орифлейм Simple Smile
Повече от 20 години нищо друго не съм слагала върху кожата си и мога да кажа, че съм успяла да съхраня добрият й вид в годините и някак си Орифлейм се превърна за мен нещо като мисия - да помогна на повече жени да открият тази марка за себе си.Simple Smile
Сега за маската с нощно действие. Тя е по-специфична и действително не всяка кожа я приема и се чувства добре, както може да прочетете в коментарите малко по назад в темата.
Съвета ми е да я нанасяте на много добре почистена кожа и да не я напластявате в никакъв случай. Нанасяйте я като крем. Да, би могло да я ползвате и като нощен крем, но не повече от 2 до 3 пъти седмично, защото действието й е по-интензивно. Всичко зависи от общото състояние на кожата ви.
Поздрави и прекрасен ден!:four_leaf_clover:
Нели

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 13:58 от Анонимен

# 151
  • Варна
Благодаря за бързия отговор Нели Heart. Кожата ми тая сутрин е прелест Grinning,хидртирана,гладка и свежа-много съм доволна на първо четене. Ще пробвам като начало да нанасям през вечер и то без нощен крем/по принцип неглижирам подобен род продукти/ предпочитам да запечатвам серумите,които ползвам с масла.

И още един въпрос..... Би ли ми препоръчала фон дьо тен. Искам да не е с ефект маска. Целя просто леко тониране не прикриване на недостатъци. Навремето съм ползвала Джордани,но го смесвах с дневния крем,за да сваля плътността.

# 152
Благодаря за бързия отговор Нели Heart. Кожата ми тая сутрин е прелест Grinning,хидртирана,гладка и свежа-много съм доволна на първо четене. Ще пробвам като начало да нанасям през вечер и то без нощен крем/по принцип неглижирам подобен род продукти/ предпочитам да запечатвам серумите,които ползвам с масла.

И още един въпрос..... Би ли ми препоръчала фон дьо тен. Искам да не е с ефект маска. Целя просто леко тониране не прикриване на недостатъци. Навремето съм ползвала Джордани,но го смесвах с дневния крем,за да сваля плътността.

Здравейте отново:smile:
Трудно ми е да ви препоръчам фон дьо тен чрез интернет. Тук важен е типът кожа и възрастта ви. Лично аз използвам течният фон дьо тен Giordani Gold Silk  и съм много доволна. Не съм си и помисляла да го заменям с друг, макар, че когато Орифлейм пуснат нова серия си купувам мостра за да мога да изпробвам, да имам поглед върху продукта за да мога да го предлагам адекватно. Например последно излязлата серия The One Everlasting Sync, се сливат добре с кожата и дори имат леко стягащ ефект, освен това са в много тоналности, не знам обаче как би се чувствала една по-суха кожа с тях.
Съветът ми е да си вземете няколко мостри от различните серии /струват по 30ст. /. По този начин ще прецените най-добре. Важното е кожата ви да се чувства комфортно. Подкрепям практиката смесване фон дьо тен – крем. И аз го правя особено през по-топлите месеци.
Ако все пак трябва да ви препоръчам, то това е моят фаворит /за сега/ - Giordani Gold Silk 
https://bg.oriflame.com/products/product?code=32919

# 153
  • Варна
Благодаря отново. Това за тестерите не го знаех поръчах от Gold Silk и тоя против стареене мостри,които си мисля,че ще са подходящи за тена ми.

# 154
Момичета, има ли някой вече с мнение за новата им парфюмна вода Infinita ? На мен много ми наподобява на ейвънската Luminata /от тестера в каталота/

# 155
  • Русе
Момичета, има ли някой вече с мнение за новата им парфюмна вода Infinita ? На мен много ми наподобява на ейвънската Luminata /от тестера в каталота/

Страхотен е, и много траен.

# 156

Страхотен е, и много траен.
Наистина ли много прилича на Luminata или ароматът се променя?

# 157
Да напомня Luminata на Аvon , но е по - траен .

# 158
Добро утро момичета
Публикувам нови оферти от Орифлейм.
В случая, положителното е, че пазаруването е изцяло онлайн Simple Smile
Хубав ден. И това ще мине.Gift Heart

Линк към всички предложения
https://bg.oriflame.com/catalogues/SF-03-2020?pageNumber=1

# 159
Благодаря отново. Това за тестерите не го знаех поръчах от Gold Silk и тоя против стареене мостри,които си мисля,че ще са подходящи за тена ми.
За мен най-добрият е Age Defying на Giordani Gold. Толкова години го ползвам и не мога да попадна на по-добър от него. Има го в следнащия каталог.
Много ме е яд, че спряха моливите за устни от същата серия. Също без аналог за мен.
От маските съм много доволна от тази бялата в тубичка на Novage с пилинг ефект.
Интересно сега какво ще се случи с доставките при това извънредно положение.

# 160
Куриерските фирми работят, от страна на Орифлейм може би малко забавяне.
Може ли кода на мострата на анти стареещия фон дьо тен, нюанс Rose beige /може и на лично/?

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 13:36 от krystal93

# 161

Момичета възползвахте ли се от това изключително предложение

# 162
Здравейте момичета,
считано от днес, регистрацията за нови консултанти е безплатна! Освен това, до 13 април се удължава и срока за плащане /за тези които имат право на кредит/. Може да видите повече тук: https://bg.oriflame.com/mypages/news-archive/customer-service-news
Мисля, че Орифлейм е една много добра възможност за работа от в къщи /който обича козметиката и тази материя/. Правя го от много време и мисля, че ще става все по - голяма реалност в много отрасли. Жалко, че по такъв начин ще се наложи на повечето хора да го разберат.
Бъдете здрави, останете позитивни Gift Heart
Нели Flowers Cherry Blossom

# 163
  • Русе
Привет на всички, ето и новите страхотни оферти от 21.03-29.03 🌸

# 164
Нищо интересно не пускат.

Общи условия

Активация на акаунт