Oriflame 2019 / 2021 - тема за клиенти и консултанти

• 44 815
  • 698
  •   1
Отговори
# 165
Чак пък страхотни!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
  • Русе
Парфюмът Магнетиста е нямал такава цена ! - уникален
Витамините които са много подходящи за сезона с калций и Вит Д и това че получавате Серумът за лице Eco beauty, е повече от прекрасно.
Маската на Eleo също е много хубава и с подарък четка за коса - също много изгодно .
Това са ми фаворитите и които препоръчвам 🔝💯

# 167
Момичета, чудя се от офертата за рол-он кои да си избера. Взех си вече Джордани, чудя се за Volare forever и Elvie.

# 168
Volare Forever ми е фаворит.

# 169
Момичета, чудя се от офертата за рол-он кои да си избера. Взех си вече Джордани, чудя се за Volare forever и Elvie.

И двата аромата са с лек флорален акцент.Flowers Hibiscus

# 170
+1 за Volare forever

# 171
В следващия каталог ще има на добра цена Elvie edt и Eclat femme weekend. Кой, според вашия опит, е по-траен и приятен? Искам нещо по-леко за топлите дни

# 172
  • Русе
Infinita 💯💯💯

# 173
И още една оферта, както се казва- в последния момент..
Повече на  http://bulgaria.oriflame.com/Offer-2803-1204-2020.pdf

# 174
  • Пловдив
Хвърлих и аз око на "Magnetista", но се възпрях, тъй като последните месеци поръчах доста парфюми, ще чакам да намалят Sublime Nature Tonka bean, той ми е един от фаворитите. Естествено поръчах и новия Infinita, много ми хареса, идеален ми се струва за пролетта.

# 175
  • Варна
Мацки има ли дистрибутор от Варна,който пуска редовно поръчки? Честно писна ми да поръчвам в началото на месеца нещо и да го получавам чак началото на следващия.

# 176
  • София

Какво мислите за този сет момичета?
Струва ли си?

# 177
Струва си, маската отделно е 50.00лв.

# 178
  • Варна
Маската си е жив нощен крем и то добър. От по предния каталог я взех за 20лв. В случая другите две неща са си чист бонус.

# 179
Аз се радвам, че пуснаха любимия ми подмладяващ ФДТ на Джордани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт