Oriflame 2019 / 2021 - тема за клиенти и консултанти

• 44 805
  • 698
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Поръчах Beige, ще го изпробвам и ще дам отзив. Blush
Хареса ми кремчето, и цвета съм улучила. Лека консистенция, прикрива леки несъвършенства, не стои като маска.
Ето и новата Wonder Lash

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 15:04 от krystall

# 451
  • Пловдив
Здравейте.Печата на боди лосионите "Ex "означава краен срок за използване нали ?

# 452
Здравейте.Печата на боди лосионите "Ex "означава краен срок за използване нали ?

Да

# 453
Има нов мини каталог. Валиден е от 15-19.02.2021
https://www.facebook.com/105234948115460/posts/138772734761681/

# 454
Момичета, черната отлепяща се маска има ли ефект при Вас? Поръчах си я от минито заедно с шалчето с лимони. Прочетох много добри отзиви в сайта за него.

# 455
Момичета, черната отлепяща се маска има ли ефект при Вас? Поръчах си я от минито заедно с шалчето с лимони. Прочетох много добри отзиви в сайта за него.

Привет!
Аз съм много доволна от черната маска. Даже в неделя пак я използвах. Отлепя се супер лесно и почиства кожата добре. Взимала съм черни маски и на други фирми, но винаги ми остават по лицето.

# 456
  • На брега на реката
Larisa,  а който няма ФБ, как да види минито?

# 457
  • ВАРНА
Larisa,  а който няма ФБ, как да види минито?
Ето линк за минито
http://bulgaria.oriflame.com/SF-15-19-02-2021.pdf?_ga=2.77507856 … 088256.1574925798

# 458
  • На брега на реката
Благодаря, Дездемонка! Flowers Hibiscus

# 459
  • София
Благодаря за линка към мини каталога. Simple Smile

# 460
  • София
Здравейте, търсяя тази машинка:

# 461
Здравейте, търсяя тази машинка:

Здравейте! Временно не е в продажба. Трябва да изчакате да в пуснат или ако някой има е повече да ви я даде

# 462
Welness сериите струват ли си? По конкретно питам за протеиновия микс. Това щом името му е такова не е точно протеин май, а някаква добавка на тази основа.

# 463
Welness сериите струват ли си? По конкретно питам за протеиновия микс. Това щом името му е такова не е точно протеин май, а някаква добавка на тази основа.

Какво имате в предвид под струват? Simple Smile

Аз приемам комбинирания комплект и пия протеиновия шейк за закуска. Пробвала съм и супите.
Цените са достъпни за високото качество, което имат. Цялото ми семейство също приема комбинирания комплект и сме много доволни. Има протеин както в шейковете така и в микса, но не е като тези във фитнесите.
Протеиновия микс не съм го пробвала, но моя позната си готви с него. Т.е добавя като прави някакво ядене. Сам по-себе си той няма вкус и мирис като шейковете. Зависи и за какво го искате?

# 464

Wellness серията има високо качествени продукти. Допълнение към ежедневното хранене, Протеиновият микс осигурява основните аминокиселини, от които тялото Ви се нуждае - извлечени от мляко, яйца и грах. Обогатен и с диетични фибри от ябълки, шипки и захарно цвекло. Неовкусеният продукт на прах, без добавена захар, се смесва лесно с други храни и напитки. Разработен в Швеция. Притъпяват апетита, нискокалорични са и полезни и те и супите се приготвят от чисти зеленчуци и плодове, с протеиновия микс знам, може да се готви дори. Simple Smile
Протеинов микс не е нечист протеин , смесен с добавки. Микс е, защото са смесени три источника на протеин. Яйчен, млечен и разтителен (грах). С него може да готвиш, да ги слагаш към хляб, към друга храна и да приемаш важните протеини така. Самостоятелно не може да се ползва. Ако имаш други въпроси или искаш да поръчаш, съм на разположение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт