Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 30 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Ваготил. Малко е горчиво, но действа. Мажеш с клечка за уши, като тушираш. Така няколко пъти. Устата ще ти се изпълни със слюнки, да те предупредя.

# 346
  • Велико Търново
Благодаря, mariat! Ще изчакам до сутринта и ще го взема. Тъкмо ще прочета листовкатс му в интернет.

# 347
  • София
Какво помага за плексит (обостри се от климатик)?

# 348
Здравейте пак съм аз вече година не мога да се оправя само се влошавам...незнам вече къде да търся проблема...сега пак имам и песъчинки в бъбрека възможно ли е от това да се чувствам зле ? От няколко дена имам ужасно замайване, през ден главоболие отпред, силно гадене и горчивина в устата и съм много пребледняла много ,слаба болка в кръста и нагоре и често пишкане ,лепят ми устните а пия достатъчно вода....да добавя че имам и гастрит и прегънат жлъчен мехур и ебщайн бар вирус

Обстойна диагностика е това, което Ви трябва! Но дори само Ебщайн вирусът може да даде цяла клиника от заболявания. Защо не го лекувате?

Къде да я получа тази обстойна диагностика? Ами имам лечение, но сега съм на антибиотик и да не ги смесвам

# 349

Избягване на климатика.

# 350
Преди около година кола се обърна пред нас и падна в реката, много се уплаших. Никога не бях виждала такова нещо и от тогава при всяко пътуване изпитвам ужас. Малко преди това, кола щеше да ни блъсне, изпреварвайки друга. От тогава започнаха проблемите ми : косопад, проблеми с цикъла, сърцебиене при всяка по-стресова ситуация, все едно ме заливат с вряла вода от най-малкото нещо се плаша, на сън подскачам.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 09:21 от Barbed

# 351
  • София

Избягване на климатика.
правя го, но 3ти ден и нищо, мажа го с перкинсол.

# 352
Баред, обърни се към психиатър. Това си е пост травматичен стрес, както и да го погледнеш. Трябва да ти се помогне да го преодолееш. Но наистина, намери някой, който си разбира от работата, а не такъв, за когото проблемът свършва, след като ти напише рецептата и те изпрати от кабинета си.

# 353
m1m0zkaaaa,  а инсулин и кр. захар на гладно изследвала ли си?  Защото тая жажда и това лепнене на устните,  съпроводени с отпадналост,  ме навяват на мисълта,  че имаш инсулинова резистентност. Пълна ли си?
Дано скоро се установи какъв е здравословния проблем при теб и да започнеш адекватно лечение.

Горчивината в устата, сигурно и обложен език, както и жаждата с лепненето, може да си е от стомаха, а щом има вируси, те често се загнездват там и влошават цялото храносмилане. Предполагам, че не е на някаква специална пречистваща диета и няма как да е добре със стомашно-чревния тракт. Отпадналостта е последица от всяко лошо захранване на организма и от натрупването на отрови - шлаки.
Не съм ,но някак не вярвам толкова много зле да съм от стомаха

# 354
  • София
От около седмица имам болки в ушите, както и нещо като напрежение зад тях.Появява се ту в едното, ту в другото, но не и едновременно в двете. Не е постоянно, но е много неприятно. Нямам други симптоми. Бях на лекар, каза че не вижда нищо притеснително в ушите, само сливиците ми били увеличени. Изписа ми капки за уши и нурофен, но ги слагам вече 3 ден и няма никакъв ефект. Пуснах си вчера ПКК и СУЕ на моя глави и всичко е в норма. Имате ли някаква идея на какво може да се дължи? На УНГ ли да отида? Някакви други изследвания дали е добре да си пусна?

# 355
  • Велико Търново
Sea.sea, посети УНГ, но имай предвид че болката в черепа резонира, т.е. може да се окаже че и от зъби да идва проблема.

# 356
  • София
Ами миналият месец бях на зъболекар и уж всичко беше ок, но ако трябва пак ще отида. Много неприятна работа...

# 357
Можеш да се успокоиш, само ако УНГ ти каже, че не вижда нищо притеснително в ушите. Общопрактикуващ лекар трудно може да диагностицира подобен проблем.
Голямата ми дъщеря имаше нещо като "задържане на течност", зад тъпанчевата мембрана и освен неприятните усещания и болка, отвреме навреме, имаше и намаляване на слуха.
Намери УНГ специалист. С много упоритост, някакви ото балони надуваше с нос, дъвчене на дъвка и се оправи, но иска правилната диагностика.

# 358
  • София
Да, май това ще е най-добрият вариант. Благодаря ви!

# 359
Някой приемал Вигантол,в какви дози ви е бил изписан?
За възрастен става дума,изписан е два пъти седмично по 10 капки. Не е ли много? Да уточня без да е изследван.

Общи условия

Активация на акаунт