Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 29 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Добре де, Уинд, толкова ли беше трудно пак да направят теста с дишането. Нали сама каза, че си можела и по- добре да се справиш?

# 61
Вземи си и опитай с тези новите джаджи, заместващи цигарите- вейп и... другото не го помня как беше Joy

# 62
Мой колега ги е спрял преди четири години с хипноза. Преди това ни му е стигала кутия на ден. Казва, че това са му най-добре похарчените 200 лв.

# 63
  • София
Гледах ги тези цигари , уж изчистени , уж много добри , но нали и тях ги анатемосаха , че дори не знаеш какво точно пушиш и т.н.
Тя ми каза дишай издишай-силно , после чак при лекарката разбрах , че е трябвало да дам всичко от себе си . Не е честно 😂
Ще го направя пак някой ден , но сигурно това е капацитета знам ли ?
Все ще трябва да спра цигарите де.
На алерголог бях , на УНГ , на пулмолог , нито Един от тях ме изписа сериозни лекарства ( освен кортикостероида за носа ми )
Имам си сиропче за пушачи , витамини и каза да изследвам хламидия и микроорганизми ( кръвен тест ) , които биха доказали , че кашлицата (освен цигарите ) идва и от инфекция по нейно мнение.

За хипноза , не знам дали съм достатъчно психически стабилна 😂 ще пробвам с воля .... и ще си напомням 77% от 100% капацитет на белият дроб .
И думите на лекарката “ти с кислородна маска ли искаш да бъдеш ?”

А да , и каза , че имам ХОББ

# 64
ХОББ ? Да не си пушачка?

# 65
Пуши, да. Това коментираме.

# 66
Уинд,  да не те плаша, но ако имаш ХОББ, положението хич не е добро и цигарите  трябва да ги забравиш.
Моя близка почина миналата година с такава диагноза, знам през какви мъки премина....

# 67
Здравейте! Моля, препоръчайте ми пробиотик или нещо друго след прием на антибиотици. Наложи ми се да пия за синусите преди две седмици, сега пък пия Ципрофлоксацин за е.коли и е силен. Искам да си подсиля организма по някакъв начин след толкова тъпкане с хапчета.

# 68
Пробиен прахчета.

# 69
Аз пих ПроКомбо пробиотик + пребиотик и вит Б комплекс на Евитал . Нямаше поражения от АБ, макар че беше доста силен.

# 70
  • София
Уинд,  да не те плаша, но ако имаш ХОББ, положението хич не е добро и цигарите  трябва да ги забравиш.
Моя близка почина миналата година с такава диагноза, знам през какви мъки премина....

Всъщност спомена нещо , но сега гледам , че не е поставено като диагноза . Може би натам отивам . Ще направя кръвните за хламидия пневмония и другите .
Ужас , съжалявам за приятелката ти...

# 71
Здравейте! Моля, препоръчайте ми пробиотик или нещо друго след прием на антибиотици. Наложи ми се да пия за синусите преди две седмици, сега пък пия Ципрофлоксацин за е.коли и е силен. Искам да си подсиля организма по някакъв начин след толкова тъпкане с хапчета.

Аз пия Синкванон по време на антибиотик и после поне 14 дни след. Доста силничък е и струва малко повече но би трябвало да върши работа.

# 72
На прятеля ми му изписахазя Гастроезофагеален рефлукс контролок по 1 на ден..? Добро ли е? Вас, какво ви помага?

# 73
Ранитидин 300мг. всяка вечер за поне 2 месеца.

# 74
Здравейте много ще се радвам ако получа повече инфо за Множествената склероза тук ако има някой който е с такава диагноза да ми разкаже как са започнали нещата при него че докато ми направят ЯМР ще откача явно и невроложката се съмнява в това има ли показатели от кръвни изследвания които да сочат към това или освен симптомите единствено ЯМР дава информация.благодаря на всички които ще се включат предварително

Общи условия

Активация на акаунт