Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 30 109
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
# 316
За бъбреци никой не ме е пращал. Иначе аз се храня безглутеново, защото спортувам и тестяни работи не консумирам. Освен да им предложа на преглед за бъбреци да ме пратят.
Може да изследваш и диуреза. 24 часа се събира урината в голям съд, но цялата т.е. от всички отделяния и се носи за изследване.
Присъединявам се към съветите за ходене по график. На мен също ми се притъпява нуждата и усещането, когато съм на работа, например. Затова от години си ходя в 10 часа, в 12 , и поне един път след обяд. След това у дома още няколко пъти и всичко е ок. Обаче прегледай бъбреците задължително.

# 317
И без да ти се пишка - отивай. Можеш да се изпикаш по всяко време, когато седнеш на тоалетната, дори и две капки да са. Хич не чакай да ти се доходи при това положение. А, докато пишкаш, боли ли те нещо? Усещаш ли напрежение?

Благодаря на всички за вклюването по моите оплакваници!

Не, като пишкам не ме боли нищо. Дори и на самите прегледи докато ме бъркаха, натискаха и какво ли не, не ме боля. При спорт също не ме боли. Боли ме в седнало състояние най-вече, когато съм отпусната или пък съвсем дълго права като стоя ( уикенда като се разготвя с часове например).

# 318
Боли те явно от пълния мехур. ХодИ по-често и ще се оправиш.

# 319
Какво се случва, когато се изпият 2-3 пъти повече пробиотици(таблетки) ? Възможен ли е запек?

# 320
По- скоро обратното.

# 321
Какво се случва, когато се изпият 2-3 пъти повече пробиотици(таблетки) ? Възможен ли е запек?

Възможно е, да Simple Smile

# 322
Здравейте имам от много време дискомфорт при пишкане пих ципрофлоксацин и уринал акут без никакъв ефект ,пусках урина и стерилна и обикновена и нищо сега,но от скоро се чувствам много подута една,корема ми е подут ,лека болка в кръста имам,лошо ми е постоянно и ми е гадно в устата ,че сега и имам кафеникаво зацапване притеснявам се много март бях на гинеколог нямаше проблем освен гъбички предприех лечение,но не знам дали минаха , защото си остана едно жълто -зелено течение някой знае ли какво може да е това от бъбреците ли нещо,понеже напоследък пикая по на често започнах да се будя от това даже а преди не съм се будела да пикая

# 323
Кога е пусната урината?
Пусни и ваг. секрет.

# 324
Кога е пусната урината?
Пусни и ваг. секрет.
Март и май или юни не помня втория път кога беше , секрет ми взеха март и излезе кандида гъбички

# 325
Извинявайте че окупирах темата с мойте си проблеми, но сега друго да питам. Тъкмо ми се обадиха, ще трябва да повтарям мамограмата. Видяли се някакви калцификати в лявата гърда. Какво е това чудо пък сега? Чета, гледам, мигам и се надявам да не е най-лошото.

Значи човек колкото по-здравословно се мъчи да живее, толкова повече болести му се нижат на главата. Хванала ме е тук една черна серия и пускане няма. За това яжте, пийте и си носете новите дрехи. Нищо не съм спечелила от това че се храня здравословно, спортувам и се грижа за себе си. То няма нещо дет да ме подминава. Много съм се ядосала. И сега вече това пък с мамографията беше черешката на всичко.

# 326
Здравейте!
Досега не съм имала такъв проблем и не знам как точно да подходя. От вчера ме сърби едната гърда, не зърното, а около него. Намазах се с крем "Здраве", но честно казано особено облекчение не изпитах. Днес по време на работа почна да ме сърби и другата гърда. Не съм си купувала нов сутиен и не знам кое може да го е предизвикало. Единствено ми идва на ум, че преди няколко дена носих залепващ се сутиен (т.е. няма презрамки/не се закопчава), но пък минаха поне 4-5 дена от тогава. Кожата около гърдите има леко зачервяване и виждам, че също така е по-суха. Някакви предложения какво да направя, за да облекча сърбежа?

# 327
Може ли да ми помогнете да намеря темата за Хашимото или Хипофункция на щитовидната жлеза?
Нещо не мога да се оправя с търсачката. Sad

# 328
  • софия
Може ли да ми помогнете да намеря темата за Хашимото или Хипофункция на щитовидната жлеза?
Нещо не мога да се оправя с търсачката. Sad
https://www.bg-mamma.com/?topic=1122694 Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 57

# 329
Здравейте имам от много време дискомфорт при пишкане пих ципрофлоксацин и уринал акут без никакъв ефект ,пусках урина и стерилна и обикновена и нищо сега,но от скоро се чувствам много подута една,корема ми е подут ,лека болка в кръста имам,лошо ми е постоянно и ми е гадно в устата ,че сега и имам кафеникаво зацапване притеснявам се много март бях на гинеколог нямаше проблем освен гъбички предприех лечение,но не знам дали минаха , защото си остана едно жълто -зелено течение някой знае ли какво може да е това от бъбреците ли нещо,понеже напоследък пикая по на често започнах да се будя от това даже а преди не съм се будела да пикая
от трихомониаза става зелено течението може да се изследваш.

Общи условия

Активация на акаунт