Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 30 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Естествено, че е най- добре УНГ и никой по никакъв начин не задължава жената да пробва. Аз написах какво съм чувала.Това за лимфните възли не го бях срещала Grinning

# 526
Няма и да срещнеш Барбед,защото такова нещо няма.
А всичко,което съм написала до момента съм прилагала върху себе си многократно.Всеки си прави своя избор,аз съм човек,който вече когато няма друг изход посяга към лекарства.На мен пък винаги ми е интересно, когато някой без мед.обр.препоръчва с такава лекотс лекарства.
И между другото специално за дебелеца.В началото преди да открия точно тази билка,детето се налагаше да пие по два АБ едно след друго.Щом открих тази билка и шума в ушите му изчезна дори.На 20 г.е вече и израстна тези проблеми.Винаги имам посадено вкъщи от дебелеца.И на много хора съм давала. Но не ми и трябва да убеждавам някого.Жената попита за лек,аз и отговорих какво правя аз.В нета си има достатъчно инфо по въпроса.Не съм откривателя със сигурност.

# 527
Моя позната си беше натъпкала ушите с чесън и имаше изгаряне. Доктора само дето не беше припаднал. Нищо не е безобидно
Като давате съвет, ок, по веднъж е достатъчно да се каже. Питащия ще си прецени. Чак оправдания и убеждаване няма нужда.

# 528
Като виц се разказва за шофьор на тир, който сложил памуци, напоени с нафта в ушите, за да пребори болката. Но последиците са ужасни. В клиниката след това са го питали, защо не е драснал и клечката, след като ги е наврял в ушите си. Joy Joy Joy

# 529
Моя позната си беше натъпкала ушите с чесън и имаше изгаряне. Доктора само дето не беше припаднал. Нищо не е безобидно
Като давате съвет, ок, по веднъж е достатъчно да се каже. Питащия ще си прецени. Чак оправдания и убеждаване няма нужда.
. Тук не става въпрос за убеждаване и оправдания, а даване на съвет, за нещо изпитано- това търси жената. Чесън в ухо е безумие, но за Дебелец и от доктор съм чувала. Не напразно е казано, че за всяка болка си има билка. И все пак всеки преценява, защото ние не сме лекари

# 530
За всяка болка трябва да се знае причината и тогава да се действа. А не само да се борим с болката.

# 531
За всяка болка трябва да се знае причината и тогава да се действа. А не само да се борим с болката.
Съгласна съм, няма спор

# 532
Здравейте!
Не виждам нищо притеснително в резултатите на детето, но все пак да попитам и за вашето мнение, относно имунологията.

# 533
  • София
Аз също съм си капала в ухото дебелец, по препоръка на тогавашната ми ЛЛ (още бях и дете де, на 15-16). Това, че нещо е природно, не го прави нито панацея, нито абсолютно неработещо. Но е хубаво все пак лекар да погледне проблема.

# 534
  • Пловдив
Освен ПКК какво друго се пуска за проследява за общо състояние?
Венозна кръв се ползва, нали?

# 535
Да пълна кръвна картина с диференциално броене за 2 лева разлика е по-добре и една урина. Simple Smile

# 536
  • София
Венозна.
ПКК + чернодробни (АСАТ, АЛАТ, ГГТ) + бъбречни (забравих кои бяха, някой да помогне). Урина също би било добре.

# 537
  • Пловдив
Мерси!
За юноша същото или без чернодробни?

# 538
  • София
Аз лично бих пуснала и чернодробните Hands V
Те не са и скъпи доколкото си спомням.
А вярно ли е, че като се започнат бетаблокери, се пият цял живот? Има ли някой, на който са изписани и след това спрени от кардиолог?

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 15:42 от miamim

# 539
Не е вярно. Спират се постепенно.

Общи условия

Активация на акаунт