Бързи здравословни въпроси и отговори – 22

• 29 998
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте група. 
Страдам от хронична болка във врата. 
Посетих лекаря си и ми препоръча физиотерапия , но отскоро започна да ме боли и челюстта. 
Болката усещах предимно сутрин , но през последните дни е почти през целият ден . Взимам болкоуспокояващи преминава и след 3-4 часа отново .
Има ли общо с врата?
Да допълня , че и на зъболекар бях - нямам проблеми със зъбите .
Моля за помощ каква можеда е причината за тази болка?
Благодаря предварително. 
Приятна вечер.

# 556
Възможно ли е да е от схващане? Ако има климатик, който постоянно да работи или сте на течение?

# 557
На невролог иди или добър рехабилитатор
Ако имаш шипове, притиснати нерви...

# 558
Здравейте!
Нова съм в този сайт не знам много как се използва.. та ще пробвам тук да споделя проблема си,
На 18 съм и ми закъснява втори месец направих си тестове за бременност но всички са отрицателни .. все пак съм притеснена и ме е страх . Някой знае ли каква може да е причината .. има ли начин по който мога да си предизвикам цикъла .
Добре дошли!

Заповядайте в двадесет и втората поред тема, в която споделяме личен опит, полезни непрофесионални съвети и практики от здравословно естество. doctor

Моля, имайте предвид, че обсъжданите в темата идеи и предложения следва да служат само за насока към подходящ специалист, който да назначи адекватно на заболяването или здравословния проблем лечение. Съветите в темата не бива да бъдат приемани като диагноза и не трябва в никакъв случай да са повод за самолечение!

Линкове към старите теми: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #12, #13, #14, #15, #16 #17, #18, #19, #20 и #21.

Вместо запис, можете да отговорите на въпроса: "Имате ли понастоящем някакви здравословни оплаквания от неизяснено естество, за които се чудите към какъв тип специалист да се обърнете?", или просто да копирате въпроса си от миналата тема, ако е бил публикуван непосредствено преди отварянето на новата тема, и по тази причина е останал без отговор от останалите потребители.

Моля, нека спазваме благия тон и съблюдаваме добронамереността в изказа си. Благодаря! bouquet

# 559
  • Пловдив
Отиди на гинеколог,  два месеца са много време.

# 560
Може да е кистичка, може да са хормони.. Задължително на лекар не прави глупости с хапчета...

Момичета изолираха ми гъбички в гърлен секрет може ли да ми кажете нещо гел или лекарства докато се добера до лекар, че е много неприятно. И още едно въпросче зъболекар или уши, нос и гърло? По-скоро го изоширахме от езика бял налеп, че личната ми лекарка ми казваше не пиеш вода Dizzy Face

# 561
Може да е кистичка, може да са хормони.. Задължително на лекар не прави глупости с хапчета...

Момичета изолираха ми гъбички в гърлен секрет може ли да ми кажете нещо гел или лекарства докато се добера до лекар, че е много неприятно. И още едно въпросче зъболекар или уши, нос и гърло? По-скоро го изоширахме от езика бял налеп, че личната ми лекарка ми казваше не пиеш вода Dizzy Face

На мен ми бяха изолирали в гърлото гъбички,когато имах и вагинални. Тогава в комбинация с лекарства,гинеколожката ми изписа за гърлото специално дактарин гел.

# 562
Lili222, как точно изглежда този бял налеп? Нещо такова ли? Снимката е малко гадна - който е гнуслив, да не я отваря!
Интересувам се, защото подозирам, че и аз имам идентичен проблем. Макар че при мен сякаш нещата поотшумяха от само себе си, а и никога не съм имала чак толкова плътен налеп, колкото показания на снимката.

# 563
  • Пловдив
Какъв вид спирт е подходящ за обтриване на тийн пъпки по гърба с цел да се "прегорят" ...?

# 564
Lili222, как точно изглежда този бял налеп? Нещо такова ли? Снимката е малко гадна - който е гнуслив, да не я отваря!
Интересувам се, защото подозирам, че и аз имам идентичен проблем. Макар че при мен сякаш нещата поотшумяха от само себе си, а и никога не съм имала чак толкова плътен налеп, колкото показания на снимката.
Да но по-бял е моя и забелязах, че ми се засилва от сирене и мляко. Мия си езика сутринта на другата сутрин пак е така.Много е гадно и моя уж се пооправя след време пак е така... Дактарин и микомакс дали става Head Band

# 565
  • Sofia
Какъв вид спирт е подходящ за обтриване на тийн пъпки по гърба с цел да се "прегорят" ...?
Салицилов,може и няколко аспирина да се сложат вътре.

# 566
Здравейте ,извинявам се ако темата ми не е в правилния раздел. Знам,че няма как да ми помогнете,но ако някой от вас се е сблъсквал с подобна ситуация и има някакво решение на проблема моля да го сподели . От няколко месеца/7-8/ ми е постоянно подут корема,дори сутрин ,но по мъничко и постепенно за целия ден се подува повече и повече,истинска мъка е вечерно време,сякаш съм бременна в 5-тия месец,усещам силна тежест и видимо много силно подуване на корема,от време на време имам газове,понякога много често.Чувствам се постоянно като балон,ходих на гастроентеролог-казаха ми,че имам възпалени черва,пълни с газове,предписаха ми да пия- Омепразол ,Дуспаталин и Еспумизан,ефект от тях нямам.Имам до известна степен и отклонения на цикъла/по слабо кръвотечение,по малко дни е самият цикъл,не ме боли корема като преди преди цикъл/ ,не знам двете неща имат ли нещо общо ,но не знам дали не е вариант и някакъв хормонален проблем да е... Моля ако някой се е сблъсквал и може да помогне да го направи

# 567
Само с тези неща няма да ти се оправят червата. Диета трябва, някакъв антибиотик, това са само помощни средства.

# 568
Това е проблема че не знам вече на какъв газтроентереолога да отида, казват ми че нищо ми няма, но аз се издувам като балон, изследвала съм се и за хеликобактер, но е отрицателно..... На гинеколози съм ходила и там нищо... Вдигнала съм ръце вече ..

# 569
  • Пловдив
Салицилов,може и няколко аспирина да се сложат вътре.
бях се сетила в последствие за лавандулов Simple Smile

А табл. Нистатин някой да е ползвал с/у упорит пърхут?

Общи условия

Активация на акаунт