Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 40 978
  • 825
  •   1
Отговори
# 90
  • Mostly in my mind
Горнището на бански и на мен много ми харесва, заедно с долнището, но се въздържах.  Понасъбрах ги.
Има и пуловер цвят горчица от юношеското много на сметка, но и за него се въздържах. Joy

# 91
Тоя горчичения цвят на мен изобщо не ми отива.. Много странно ми седи:joy: Имам лоши спомени от един горчичен пуловер Grinning

# 92
С банските как вървят с номерата? Ако съм 70В 32 или 34 горно да взема?

# 93
Аз съм 75В и вземам 34.

# 94
  • Пловдив
Пуснах и аз пуловерчето на Дева и една ризка...да видим Simple Smile

Трябва ми една цигара като мин.година дето напоръчахме, ама не пускат начи Confused

# 95
Според мен си зависи от модела бански. И аз съм 75В, но от танкините ми трябва 40.

# 96
Пуснах един пуловер от детското, от м.г. го дебна, беше изчерпан, а сега са заредили пак.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0645275001.html
Имам го в синьо, зимата го поръчах, много е мекичък и приятен върху кожата.

# 97
  • have faith and be patient ..
Само да вметна ,че взех тази детска рокля за около 18 лв преди "големите намаления " имам я някъде из профилите поръчката .. мога ли така да пусна жалба за подвеждаща реклама /намаление ?

Значи много ме дразнят със новите си хитрости ..

# 98
За да пуснеш жалба трябва да си чиста пред тях. Ако не си мултиакаунт действай смело, иначе и те могат да задействат дела срещу нас. Мен ме беше страх в началото да го правя и го правя все по-рядко. Smile Не ми харесва качеството на дрехите, много рядко уцелвам нещо, което да ми хареса и да ми стои добре от тях.
Или материята е гадна, или кройката, или ми е голямо, или малко.

# 99
някой посещавал ли е магазините тези дни, дали има изгодни предложения?
Със сигурност сте писали, но не го намирам как се отписвате от бюлетина, аз не мога от приложението...махам отметката, но тя си стои там

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 07:35 от Valeryy

# 100
някой посещавал ли е магазините тези дни, дали има изгодни предложения?
Със сигурност сте писали, но не го намирам как се отписвате от бюлетина, аз не мога от приложението...махам отметката, но тя си стои там

Не от приложението.
От сайта, влизам си в профила > настройки > абонамент за бюлетин и има опция отписване.

# 101
Отписвах, записвах, но код -не. Иначе мейл " добре дошли отново" получих. Simple Smile

# 102
Здравейте, някой беше поръчвал такъв килим, може ли реална снимка, за да го видя? https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0717330001.html

# 103
Само да вметна ,че взех тази детска рокля за около 18 лв преди "големите намаления " имам я някъде из профилите поръчката .. мога ли така да пусна жалба за подвеждаща реклама /намаление ?

Значи много ме дразнят със новите си хитрости ..

Хм ,H&M не съм забелязала да правят подобни номера,в немския сайт роклята е от 24 на 12 евро ,намалена.Да не си поръчала от тия “временните“ намаления?Като качество обаче доста са занижили..сравнявам със стари тениски на дъщеря ми..ми нищо общо.

# 104
Здравейте, някой беше поръчвал такъв килим, може ли реална снимка, за да го видя? https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0717330001.html
Аз взех такъв с код за 25% намаление от 119 на 90 лв. Чист тъкан памук, по-тънък от нормален килим, лесно се насъбира, гъне, лесно се спъва човек в него, лесно се цапа - нали е бяла основата. Иначе е красив, шарката е синьо-зелена. Не бих снимал а- за пране е, а не искам да си цапам пералнята с него, ще го нося на профес.изпиране.

Дъщеря ми поръча бански и блузи на Л.О.О.Г, чакаме ги в офис, ако пак ми направят тъпанарски номер, пак няма да вземем поръчката. Никоя дреха не е по-важна от принципите.

И ние имахме проблем с "дългуча", не стана с отписване и записване по 10 пъти,  ами,... стана с нови акаунти. Не могат ме накара да поръчвам без дългуч, някак ми е некомфортно без него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт