Феталната морфология - защо, кога, къде?

• 56 899
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, наскоро ходили ли сте за първа фетална морфология в МЦ Марковс? Насочила съм се на там по коментарити, но нямам конкретен избор на лекар. Въпроса ми е дали все още изпращат за биохимичен скрининг в друга лаборатория?
Аз бях в началото на месеца. След прегледа веднага там ми взеха кръв. Не съм ходила на друго място за кръв.

# 106
Здравейте, наскоро ходили ли сте за първа фетална морфология в МЦ Марковс? Насочила съм се на там по коментарити, но нямам конкретен избор на лекар. Въпроса ми е дали все още изпращат за биохимичен скрининг в друга лаборатория?
Аз бях в началото на месеца. След прегледа веднага там ми взеха кръв. Не съм ходила на друго място за кръв.

Здравейте, след излизане на кръвните резултати потърсиха ли ви за коментирали с лекаря който ви е преглеждал?

# 107
Цитат
Здравейте, след излизане на кръвните резултати потърсиха ли ви за коментирали с лекаря който ви е преглеждал?
Да, на другия ден след излизането на резултати д-р Гьошева ми се обади, но бях с висок риск за преекламсия.

# 108
Здравейте, момичета! 💕
Имам нужда от малко мнение и съвет. По препоръка от АГ-то си се записах за ранна фетална морфология при д-р Чавеева във Фемиклиник. Обаче като потърсих из интернет – почти никакви мнения не намерих за клиниката, а за докторката само стари мнения, когато е била в Щерев, а ми е първи такъв преглед и честно казано малко се притеснявам да не ме претупат. 🙈

Ако някоя е ходила при нея скоро във фемиклиник – ще съм супер благодарна да сподели впечатления: обяснява ли, гледа ли подробно и дали  си заслужава?

И още нещо – пускат ли татковците вътре на прегледа? На моя мисля, че ще му е много интересно и поне на феталните ми се иска да присъства. ❤️

П.П. Първата фетална 12 та седмица ехографът  коремен ли е  или още се прави вътрешно?

# 109
Какво значи,дали си заслужава? Ще гледат плода,за да отхвърлят евентуални аномалии и генетични заболявания,състоянието на плацентата и т.н.Просто се молите всичко да е наред. Лично аз не съм ходила там,но не вярвам "да ви претупат" каквото и да означава това за вас. Ехографът е коремен и предполагам,че няма да има проблем мъжа ви да присъства. Успех!

# 110
Здравейте, момичета! 💕
Имам нужда от малко мнение и съвет. По препоръка от АГ-то си се записах за ранна фетална морфология при д-р Чавеева във Фемиклиник. Обаче като потърсих из интернет – почти никакви мнения не намерих за клиниката, а за докторката само стари мнения, когато е била в Щерев, а ми е първи такъв преглед и честно казано малко се притеснявам да не ме претупат. 🙈

Ако някоя е ходила при нея скоро във фемиклиник – ще съм супер благодарна да сподели впечатления: обяснява ли, гледа ли подробно и дали  си заслужава?

И още нещо – пускат ли татковците вътре на прегледа? На моя мисля, че ще му е много интересно и поне на феталните ми се иска да присъства. ❤️

П.П. Първата фетална 12 та седмица ехографът  коремен ли е  или още се прави вътрешно?
Чавеева е доайен на интраутеринната хирургия в България и един от най-добрите фетални морфолози. Радвайте се, че имате запазен час при нея. Simple Smile

Аз съм изненадана, че вече не е в Щерев, не е достигнало до мен.

Принципно може и да се наложи вагинален УЗ в този срок, но зависи.

# 111
Следях цялата си бременност във фемиклиник, но при д-р Ибрям, той ми прави и ФМ. Клиниката е чиста, със съвременна апаратура, има и лаборатория (не съм я ползвала). А за доц Чавеева съм чувала само страхотни неща, мисля че можете да ѝ се доверите. Успех!
Все още работи и в Щерев

# 112
  • Бургас
Д-р Чавеева работи и във Фемиклиник, и във клиника Щерев. Първата ми ФМ + БХС бяха при нея.

Втората ми ФМ беше при д-р Калев и сега третата също ще ми е при него в Щерев.

Доколкото четох д-р Калев е работил в екип с д-р Чавеева.И двамата са страхотни, обясняват всичко много подробно. ❤

Общи условия

Активация на акаунт