ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 248 315
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 245
Здравейте,може ли някой да ми каже-има ли регламентирано плащане за ангажиране на лекар в АГ -то?И ако има какво е ?АЗ раждах преди 4-ри години,но мисля, че по-късно го въведоха.Благодаря предварително!
Незнам за това да е регламентирано плащането .Аз като раждах като теб преди 4 год. си платих след раждането като отидох в частния кабинет да ми махнат конците .Все пак не съм сигурна  newsm78.

# 1 246
zdr, na vsi4ki pro4etox izkazvaniata na mnogo mai4eta nesim dovolna ot nito edin genegolog v rs. lejax v patologi4na ta te nemogat da slojat edin abokat, e za kakvo govorim togava #2gunfire edinstveno za mene dobar legar e DR.BOI4EV  xoda pri nego vseki mes. i e straxoten 4ovek   newsm10 newsm10 newsm10 i lekar koito obi4a rabotata si

# 1 247
Silvana14, мисля, че ще ти е полезно да погледнеш в тази тема мнение №355 на ZL-76, която беше отзивчива да ми отговори, когато аз имах подобен въпрос.  

А относно мнението на G.G. - по принцип абокатите ги слагат акушерите/сестрите и това няма много общо с професионализма на лекарите.  Wink Освен това малък процент от гинеколозите в Русе работят в Патологично отделение на АГ.

# 1 248
Мисля че, дисни е права .Така е наистина малък процент от гинеколозите работят в патология .Даже мога да кажа, че д-р Минчева е един от добрите лекари в Русе.Е малко мрънка ,но като цяло е един добър лекар.

# 1 249
Здравейте,може ли някой да ми каже-има ли регламентирано плащане за ангажиране на лекар в АГ -то?И ако има какво е ?АЗ раждах преди 4-ри години,но мисля, че по-късно го въведоха.Благодаря предварително!

Не-няма регламентирано плащане за ангажиране на лекар в АГ -то!Даваш,колкото прецениш,че можеш да дадеш

# 1 250
искам да кажа ,такова,което се плаща легално,както епидуралната упойка.

# 1 251
  • Русе
100 лв. е упойката, 200 лв. ако легално си извикаш лекар, 100 лв за акушерка.Това знам аз и то е в правилника на АГ от 2007 г.
Но ако си направиш индивидуалната уговорка с лекар, плащаш на него колкото искаш или както сте се уговорили.

# 1 252
Епидуралната упойка е 120 лв.,ако раждането е по естествен път,защото упойката не се поема от ЗК.

# 1 253
Благодаря

# 1 254
zdr, na vsi4ki pro4etox izkazvaniata na mnogo mai4eta nesim dovolna ot nito edin genegolog v rs. lejax v patologi4na ta te nemogat da slojat edin abokat, e za kakvo govorim togava #2gunfire edinstveno za mene dobar legar e DR.BOI4EV  xoda pri nego vseki mes. i e straxoten 4ovek   newsm10 newsm10 newsm10 i lekar koito obi4a rabotata si
Кой бе мила не ти сложи абокатчето?Лекаря или акуШерката?Ти наясно ли си че има хора,на които трудно се хваЩат вени,а особено през бременността стават много пукливи?
И заЩо слагате всички под обЩ знаменател?Това че се е случило веднъж неозначава че са некадърни.И какво оттова че Др.Минчева мърморела,ми нека,ама важното е да си върШи работата.

# 1 255
Кой бе мила не ти сложи абокатчето?Лекаря или акуШерката?Ти наясно ли си че има хора,на които трудно се хваЩат вени,а особено през бременността стават много пукливи?
И заЩо слагате всички под обЩ знаменател?Това че се е случило веднъж неозначава че са некадърни.И какво оттова че Др.Минчева мърморела,ми нека,ама важното е да си върШи работата.
Всеки си казва мнението тук.Ако нещо на теб не ти допада просто не го чети , но не ни се карай.Не мисля ,че на който и да му се наложи да отиде със спонтанен аборт в аг и да го посрещнат с мрънкане, че е чакал да свърши смяната на доктора тогва се е сетил да отиде ще му стане приятно .Предполагам че и ти си на същото мнение.

# 1 256
[sЗize=10pt][/sИ не съм казала, че не си върши работата.Дори я дадох за пример в патология.За Стела Минчева става въпрс.Така ,че те съветвам да четеш хубаво преди да ни коментираш.Не се заяждам,  но е неприятно. Rolling Eyes

# 1 257
Геритая,и аз не се заяждам,но не ми е приятно да се изказва некомпетентно мнение,и оттам другите да си вадят погреШни изводи NaughtyТемата наистина показва някои недостатъци в здравеопазването,но се надявам че с времето това Ще се оправи Praynig

# 1 258
Геритая,и аз не се заяждам,но не ми е приятно да се изказва некомпетентно мнение,и оттам другите да си вадят погреШни изводи NaughtyТемата наистина показва някои недостатъци в здравеопазването,но се надявам че с времето това Ще се оправи Praynig
Да не си самата д-р Минчева, че толкова се палиш? А лошото отношение към пациентите за кого е полезно - за докторката ли, за пациентите ли...  Дано сме живи да дочакаме да се оправят недостатъците на здравеопазването, че некадърността на лекарите няма да дочакаме да се оправи то е ясно. Отношението при добро желание винаги може да се подобри, стига да надмогне българския манталитет, че на работа не е като да си у вас и да осъзнае, че и на нея няма да и е приятно такова отношение, ако е в положението на болните.

# 1 259
дори и да ,,мрънка" ,д-рМинчева има това право-ако някой се поглези,несвикнал(а) да лежи в болница и да се съобрази с болничните условия,то отговорността е изцяло на лекарите.Те не са виновни,че нас ни боли...През юни м. г. моя позната почти наби акушерката,затова,че иска да и прави клизма...ако беше станало нещо с нея или бебето,всички щяха да обвинят лекаря/акушерката....нека да мрънка-тя си върши работата съвестно

Общи условия

Активация на акаунт