Абе явно съм хванала Пейкова в някаква промоция, защото мен и на трите консултации дето ходих при нея настоя да ми прави прегледи - първо вагинален (аз отказах, и след 3 дни отидох и я молех да не го прави, но тя настоя), и видеозон - аз и казах, че съм ходила при друг лекар и ме е гледал, та ако иска няма нужда - тя настоя.
Абе явно съм хванала Пейкова в някаква промоция, защото мен и на трите консултации дето ходих при нея настоя да ми прави прегледи - първо вагинален (аз отказах, и след 3 дни отидох и я молех да не го прави, но тя настоя), и видеозон - аз и казах, че съм ходила при друг лекар и ме е гледал, та ако иска няма нужда - тя настоя.
Дай Боже да раздават докторите непрекъснато такива промоции!!! 
Прегледи,обяснения,мерене-няма такива работи.Един път на видеозон ме гледа и това беше.Та аз до петия месец пиех хапчетата,които ми бяха изписали от Аг-то,когато бях в 6-7 г.с.,защото тя дори не се поинтересува какво пия,а когато се реших да я попитам с риск да ми се развика/отново/ тя ме попита какво пия и докато и изредя 5-те вида хапчета,без дори да ме изслуша каза"Аааа,пий,пий"!!!!Последните пъти направо се разплаквах след посещенията си при нея,толкова се чувствах огорчена и едва ли не виновна,че съм бременна,караше ме да се чувствам все едно и крада от скъпоценното време 
реших,че крака ми няма да стъпи повече там.Записах се при д-р Георгиев,много препоръчван лекар и нямам думи да изразя благодарността си към този Човек,защото наистина ме накара да се чувствам както "добре дошла" в кабинета му.Всичко ни беше обяснено много подробно на мен и мъжа ми,който беше поканен в кабината,обясняваше всичко и на двама ни,отдели ни страшно много време,но той просто си е такъв и се държи с всички пациаенти така,не дели хората.Аз не искам да се чувствам специална пациентка,просто искам да ми се обърне поне малко от вниманието,което заслужава една бременна жена,носеща живот в себе си.А този Доктор ми даде много повече!!!! Препоръчани теми